Meedia väljaannete jutt on ka ebaselge, kord on mainitud BC Kalev/Cramot ja kord Tallinna Kalevit - samas Pirital küll nii palju raha pole, et endale 2-3 tõmmut poissi palgata, või olen ma mõne pangaröövi maha maganud ?
TDK kirjutas:Meedia väljaannete jutt on ka ebaselge, kord on mainitud BC Kalev/Cramot ja kord Tallinna Kalevit - samas Pirital küll nii palju raha pole, et endale 2-3 tõmmut poissi palgata, või olen ma mõne pangaröövi maha maganud ?
Nõmmel oli üks pangarööv, aga sealt saadi ainult 50 tuhat :/
Tüübid käisid Las Vegases, mängimas,joomas ja pidutsemas.
Kui küsiti, et mehed mis te seal Vegases tegite , ega nad siis ei hakak ytleme , et mängisime raha maha ja abiellusime kohalike prostituutidega vaid kasutasid ära fakti ,et nad käisid yhel suveliiga mängul ja ytlesid meediale, et käisid skautimas.
ootoot, mille pärast te tonti nüüd sõimate ma ei saa aru?? vend õigustas end täiesti ÕIGUSTATULT ju, ma ei saa aru miks Te talle siin ja praegu selga kargate?? Loomulikult polnud Oskari poolt kuigi kena siin kõiki idikateks sõimata, kes veidi naiivsed olid selle Ameerika tripi suhtes.
Viimati muutis greystone, 05 Aug 2009, 18:38, muudetud 1 kord kokku.
maybe aga ma nii lapselik ple et vastu ütleks igaüks jääb oma rikkutuse tasemele
ja tont ise hakkas villast panema igas alateemas kui talle ei meeldi ei pea ju vaatama mis siin kirjutatakse