Ma ei üldistaks, sel hooajal on ikka vähe olnud seda kohtunike süüdistamist ja kiunumist sel suunal. Peale mängu õhku lastud emotsioonid on sellised asjad, mille pinnalt ei tasuks kõiki craamolasi sildistama hakata. Vilel polnud eile midagi viga, Fisheri vead olid vead ja ega väikestel seal Tartu tornide vastu midagi muud teha ei õnnestunud, kui viga. Viimane Teini kolmene oli situatsioon, mille kohta väga tabavalt Enden ütles: vale mees jäeti valel ajal vabaks, selle viske oleks pidanud Toddile jätma. Siiski oli eile mäng selline, et Kalev pigem lasi ise mängu käest mitte Rock ei võtnud, ja kõige suuremat rolli mängis olematu pink. Sellega võis seeria minna ka, aga eks näis.Delta kirjutas:See on ju tüüpiline Cramo fännidel. Kui nemad võidavad, siis on kohtunikel 100% õigus ja paremat vilet polegi. Kui keegi mõned näited toob, kus kohtunikud eksivad, on vend korvpalli-võhik ja vandenõuteoreetik jne.nub4you kirjutas:hoho , ma ütlesin , kui mina süüdistasin tarvase kaotas kohtunikke , siis nüüd hakkasite ise ka vinguma ..
Kui aga Cramo juhutub kaotama, siis on Cramo fännid stiilis "ei taha küll laskuda "x" tasemele, aga kohtunikud otsustasid mängu ära". Ja see on praktiliselt iga kord nii. Cramo fännid võiks aru saada, et nemad virisevad kohtunike tegevuse üle täpselt samapalju kui teised+ alati pole neil õigus.
See vist läheb natuke valesse teemasse, aga midagi peaks Rock oma mängus muutma, hooaja keskel juurutatud kiiremat mängu küll näha ei ole, just seda, mida BBL viimastes mängudes viimaks leiti ning mis Siau vastu kodus kuidagi lambist kaotati. Hall on kogu meeskond, hall, mis hall. Cramol seevastu on vähemalt kaitses miski joonis tekkinud, kuid see lühikestele rajatud mäng on ikka hirmus punnitamine.
Kuid tühikargamisest on asi ikka väga kaugel.