Mis selles Rockis niiväga erilist on ? Callistus-Toome-Doronin-Lepik-VM on algviisik.Go Cramo! kirjutas:Need kolm välismeest võivad üllatada...aga Rocki vastu sellise nimistusega on väga raske vastu saada.Ootaks põnevusega, millised välismängijad Cramo suudab tuua. Loodetavasti pole jälle tegu selliste poolkõvade esinejatega (ei pea muidugi silmas Fisherit,Foxi,Linehani,Lyde,Reedi )vaim564 kirjutas:Ei ole see K-TTÜ midagi erilist, eelmise aasta K-Kalev + Kriisa sisuliselt. Kõik neli on jäänud mingis mõttes nõrgemaks, ega Rockil Teini koha peale päris samaväärset asendust pole ja Toome võib küll hooaja jooksul areneda, aga esialgu pole ta ikka päris Taltsi tase. Cramo võib Eesti MV neile päris tugevat konkurentsi pakkuda, kuid mul on mure pigem VTB pärast, sest seal on jälle nulliring virvendamas. Balti liigas saab mõlemal olema raske Šiauliai, VEFi, Liepajaga, aga ka Dolphinsiga konkureerida. Kui Kalev suudab korvialust tugevdada, siis kaheksa hulka ikka vast pääseb. Perlas ja Rudupis võivad samuti üllatada ja Valmiera on tavaliselt suutnud välja võluda head leegionärid.
Pingilt tuleb vana ja väsind Allingu,Paade,Viiask,Eichfuss,Raadik,Kurbas,S.T,Evart-selle nimistu põhjal küll vägasuurt põhjust põdemiseks pole, võib-olla tõesti et allingu ja Eichfuss natuKENEGI, suudavad midagi ära teha, aga üldkokkuvõttes on supp ju suhtselt lahja. Ja algviisikus on Doronin-"minu lemmik", kes on kõige hulle jonnipunn ja hunnik õnnetust eesti korvpallimaastikul. Ning leppik,kes üks mäng võib olla kunn, ning teine mäng olla hullem kui saali koristaja.
Muidugi on hetkel vbl teisi maha teha vara, sest pole ju K/C oma korvialuse kohta absoluutselt infot andnud või noh on,aga keegi ei tea kes seal mängima uuel hooajal hakkavad. Aga teades K/C poliitikat, siis nad ei räägi ju kunagi ennem nimedest, kui allkirjad paberil. Ning kui on ka välja öeldud et 27.august kui hakkab laager siis on meeskond koos, siis usun mina siiski, et nii ka saab olema. Seniks kannatust.