Vastus neile, kes veel ei tea, miks Sokk ei mänginud eelmine mäng: tal oli külmetushaigus. Teab keegi, kas Sokk homme jookseb platsile?
Võitjat ei oska pakkuda, aga pakun, et võidetakse umbes 7 punktiga
Brotherhood kirjutas:Mina lendan igatahes kolme sõbraga kohale ja teen kõvasti häält.GO KALEV.
palju väljakule jooksmise eest trahvi saab?kui saab?
Eestis ei saa raudselt midagi. Naguniigi kui kiiresti jooksed jõuad tribüünidele tagasi ka veel. Katsugu nad sind siis leida, eriti kui mängul on mingi 5 turvat.
Brotherhood kirjutas:Mina lendan igatahes kolme sõbraga kohale ja teen kõvasti häält.GO KALEV.
palju väljakule jooksmise eest trahvi saab?kui saab?
Eestis ei saa raudselt midagi. Naguniigi kui kiiresti jooksed jõuad tribüünidele tagasi ka veel. Katsugu nad sind siis leida, eriti kui mängul on mingi 5 turvat.
Seoses sellega, et korvpall ja jalgpall osaliselt ajas kattuvad, ei lähe ma kumbagile ja vaatan hoopis telekast. Saab ka jalka esimese poolaja korralikult ära vaadata ja ka minutiliste jms pauside ajal ETV-le klõpsata. Neljap aga kindlasti saalis kohal, siis hoopis tähtsam ja huvitavam mäng.
ei saa lihtsalt tulla ,kuna olen Tallinnast eemal, muidu tuleks küll kui kohal kui Tallinnas oleks.Sellepärast tulengi neljapäeval kuna siis olen Tallinnas.