23.10 TÜ/Rock vs Tallinna BC Kalev/Cramo Tartu, TÜ sph 19:00
- KalevPower
- Kasutaja
See suht eesti kohtunike moodi, et kohe Kalevi keskmängijatele 3 viga ära ja siis korras... Jess sai jälle Kalevile ära teha. Nagu mingi P***de kari need eesti kohtunikud. Väga kahju sellest. Pole meil ühtegi asjalikku vilemeest siin Eestis.Egert kirjutas:Morrissoni seal korvi all kinni ei saa.
veskil ja milleril 3 viga juba :S
- Kivipallur
- Kasutaja
mis kohtunikud siis valesti on teinud? oled tartus kohapeal vaatams ,et oskad kommenteerida? vast mitte ,nii et pole mõtet siin kohtunike praegu laimata.Egert2899 kirjutas:See suht eesti kohtunike moodi, et kohe Kalevi keskmängijatele 3 viga ära ja siis korras... Jess sai jälle Kalevile ära teha. Nagu mingi P***de kari need eesti kohtunikud. Väga kahju sellest. Pole meil ühtegi asjalikku vilemeest siin Eestis.Egert kirjutas:Morrissoni seal korvi all kinni ei saa.
Ära nüüd üle ka pinguta.Egert2899 kirjutas:See suht eesti kohtunike moodi, et kohe Kalevi keskmängijatele 3 viga ära ja siis korras... Jess sai jälle Kalevile ära teha. Nagu mingi P***de kari need eesti kohtunikud. Väga kahju sellest. Pole meil ühtegi asjalikku vilemeest siin Eestis.Egert kirjutas:Morrissoni seal korvi all kinni ei saa.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
juba kohtunikud süüdi? kas nad peaks siis vead vilistamata jätma?Egert2899 kirjutas:See suht eesti kohtunike moodi, et kohe Kalevi keskmängijatele 3 viga ära ja siis korras... Jess sai jälle Kalevile ära teha. Nagu mingi P***de kari need eesti kohtunikud. Väga kahju sellest. Pole meil ühtegi asjalikku vilemeest siin Eestis.Egert kirjutas:Morrissoni seal korvi all kinni ei saa.
-
- Kasutaja
Ukrainlastega mängul heideti ette, et kalevlased tegid mängu jooksul väga hähe vigu. Nüüd tehakse neid vigu jällegi liiga ohtralt. Korvialused jõud Veski ja Miller on kahe peale kokku teinud 7 viga ja kui nemad korvialt välja kukuvad siis läheb meil juba raskeks. Raadikust praegu pole neile küll asendajat.Egert kirjutas:Morrissoni seal korvi all kinni ei saa.
Viimati muutis vabakutseline, 23 Okt 2009, 19:40, muudetud 1 kord kokku.
Sa oled ikka päris loll.Egert2899 kirjutas:See suht eesti kohtunike moodi, et kohe Kalevi keskmängijatele 3 viga ära ja siis korras... Jess sai jälle Kalevile ära teha. Nagu mingi P***de kari need eesti kohtunikud. Väga kahju sellest. Pole meil ühtegi asjalikku vilemeest siin Eestis.Egert kirjutas:Morrissoni seal korvi all kinni ei saa.
- Kivipallur
- Kasutaja
kle räägi enda eest ,pole ju midagi väga hullu olnud...kohtunike üldine tase on kehv ,see on jah teadaEgert2899 kirjutas:Ma ei räägi tänasest mängust, vaid üleüldse. Kallid kaasmaalased, kas te üldse olete sellel hooajal mõnd Kalevi mängu saalist vaadanud. Ma julgen pakkuda, et enamus kes siis räägivad, ei ole ühtki Kalevi selle hooaja mängu vaatamas käinud.
Ma olen kõikki selle hooaja kodumänge vaatamas käinud.Egert2899 kirjutas:Ma ei räägi tänasest mängust, vaid üleüldse. Kallid kaasmaalased, kas te üldse olete sellel hooajal mõnd Kalevi mängu saalist vaadanud. Ma julgen pakkuda, et enamus kes siis räägivad, ei ole ühtki Kalevi selle hooaja mängu vaatamas käinud.
Tahad öelda, et meil on mõni mees kelle kohta saaks öelda kohtunik?volume kirjutas:Sa oled ikka päris loll.Egert2899 kirjutas:See suht eesti kohtunike moodi, et kohe Kalevi keskmängijatele 3 viga ära ja siis korras... Jess sai jälle Kalevile ära teha. Nagu mingi P***de kari need eesti kohtunikud. Väga kahju sellest. Pole meil ühtegi asjalikku vilemeest siin Eestis.Egert kirjutas:Morrissoni seal korvi all kinni ei saa.
Suslauskas? teisel päeval Suslovitš?
Mitte kunagi aga Suslov.