Nii loll.Asjaajaja kirjutas:Kui ei meeldi, ära vaata minu postitusi. Sokk ei julge peale visata, alati kui vabaks jääb hakkavad tal käed värisema.vabakutseline kirjutas:ole vait.Asjaajaja kirjutas:Sokk, see-eest, on täitsa ebatavalises olekus - ta julgeb isegi peale visata.
Kalev/Cramo mängud Nevezise ja Rytasega
Re: Kalev/Cramo mängud Nevezise ja Rytasega
Seda minagi! Ei ole võimalik Soku tegevust targa inimese käitumiseks nimetada.volume kirjutas:Nii loll.
Mis sulle ei meeldi, sokk viskab 100% praegu.Asjaajaja kirjutas:Seda minagi! Ei ole võimalik Soku tegevust targa inimese käitumiseks nimetada.volume kirjutas:Nii loll.
Viljar on ka visanud 100% mõni mäng, siiski ei pea ma teda eriti oskuslikuks mängijaks. Mis on sinu point? Ei saa otsusi teha hetke ajendil.Egert kirjutas:Mis sulle ei meeldi, sokk viskab 100% praegu.Asjaajaja kirjutas:Seda minagi! Ei ole võimalik Soku tegevust targa inimese käitumiseks nimetada.volume kirjutas:Nii loll.
Johnson kulbihoos taas Kahju ainult et punkte temalt ei tule
Täitsa haige kuidas vastasmeeskonna treener vahetusi teeb...
Täitsa haige kuidas vastasmeeskonna treener vahetusi teeb...
Viimati muutis Go Cramo!, 28 Nov 2009, 17:15, muudetud 1 kord kokku.
Jah, kulpi ta ju oskab panna. Aga punkte ei tule ning samuti ei ole ta veel ära tabanud, et tema ülesanne on pallid ka lauast kinni võtta.Go Cramo! kirjutas:Johnson kulbihoos taas Kahju ainult et punkte temalt ei tule
Viimati muutis Asjaajaja, 28 Nov 2009, 17:20, muudetud 1 kord kokku.
Nii, Kalev tõi U-18 sisse, eks paistab mis saama hakkab.
Jah, lauapallide hankimine on tal tõesti nigel, väga nigel.Asjaajaja kirjutas:Jah, kulpi ta ju oskab panna. Aga punkte ei tule ning samuti ei ole ta veel ära tabanud, et tema ülesanne on pallist ka lauad kinni võtta.Go Cramo! kirjutas:Johnson kulbihoos taas Kahju ainult et punkte temalt ei tule
Krt esimene veerand viigis, oleks lootnud siiski vähemalt 5 punktilist edu
Keegi siin eelnevalt mainis, et poolajaks peaks Kalevil 15+ edu olema.
Mõtlesin et kogu mäng +15 .Aga jah ise lootsin et panevad esimese poolajaga Nevezise kotti ära ja teine poolaeg lihtsalt mängivad lõpuvileni.Tegelikult tuleb ikkagi punkt punkti mäng lõpuni.Asjaajaja kirjutas:Keegi siin eelnevalt mainis, et poolajaks peaks Kalevil 15+ edu olema.
Akognoni pallikäsitlus on mängujuhi kohta päris haige, 2 pallikaotust juba :S
Sokul on see veel jubedam.
T*ra sa selle Soku kallal koguaeg vingud, ahv?Asjaajaja kirjutas:Sokul on see veel jubedam.
Kuidas lastakse need Nevezise lühikesed ründelauda ma ei saa aru.
Visketabavus on ka alla 40%
Viimati muutis Egert, 28 Nov 2009, 17:27, muudetud 1 kord kokku.
Miks sa minu kallal kogu aeg vingud? Ta on kindlasti vahva korvpallur, aga ta on andnud põhjust vingumiseks. Ta väikevend on ikka kordades stabiilsem.Egert kirjutas:T*ra sa selle Soku kallal koguaeg vingud, ahv?Asjaajaja kirjutas:Sokul on see veel jubedam.
Kuidas lastakse need Nevezise lühikesed ründelauda ma ei saa aru.
DUUNK!
Arvan, et oli alley-oop, aga need live'i tegijad ei mõista mängu
Arvan, et oli alley-oop, aga need live'i tegijad ei mõista mängu