BC Kalev/Cramo vs. Kaunase Žalgiris 20.12.2009 & 21.12.2009
-
- Kasutaja
Re: Kalev-Zalgiris 20.12
Peale Akognoni ja E. Dorbeku ei tahtnud vist keegi mängida. Kuidas ei suudeta kaitses ikka veel mängida, meeskond ju üle kuu aja kokku saand mängida. Liikumisi üldse ei ole. See ei ole ju normaalne kui Akognon põrgatab üksi rünnaku lõpuni palli ja siis söödab Veskile kes peab viskama kolmese joone juurest. Vucinic jääba ka liigagi pehmeks ja ei tõsta mängijate peale üldse häält. No krt kui mulle ei meeldi mis seal platsil toimub siis ma tõstaks vähemalt häält ja paneks nii mõnimgad mängijad paika mitte ei vahiks niisama. Kui idividuaalselt ei suuda kaitses mängida siis meeskondlikult võiks seda siiski suuta. Mitu momenti oli kui Veski läks korvialt abistama kuid Watsonile ei läinud keegi teine peale. Järgmisest hooajast on vaja tuua treener kes vähekenegi häält tõstab.
-
- Kasutaja
Mina leian ,et asi polegi selles ,et fännid võtaksid juhtimise enda peale ,vaid selles ,et anda juhtkonnale selgelt märku ,kui mõttetuid ja andetuid mängijaid ,kelle silmis puudub sära ja tahtejõud on meeskonda kogutud.julki kirjutas:Tahad et fännid võtaksid klubi juhtimise enda peale ?Eepica kirjutas:fännid peaks tegema hääletuse , et kes on väärilised hetkel meeskonnas mängima ja kes tahavad ja need kes ei taha kogume hääli ja anname juhtkonnale ja siis saadetakse need minema kes ei taha olla kossumehed vaid seisvad kujud väljakul:)
Huvitav kas Kalev/Cramo klubi president ka täna mängul oli ja seda tsirkust vaatas,ma küsiks tema käest kas tema arvates oli tänane mäng väärt 125krooni,mina leian ,et mitte.
-
- Kasutaja
Ma arvan,et juhtkond näeb ise ka mis seal platsil toimub,aga mida nad siis poole hooaja pealt teha saavad,saadavad kõik laiali ja kelle nad siis keset hooaega asemele toovad?Muidugi olid mehed sittad täna ja paljud ei vääri hetkel selles meeskonnas mängimist,aga kui olla nii kõva kritiseerima siis võiks ju ka välja pakkuda mida teha,sest niisama tervet meeskonda ju laiali ei saa saata.spartaklane kirjutas:Mina leian ,et asi polegi selles ,et fännid võtaksid juhtimise enda peale ,vaid selles ,et anda juhtkonnale selgelt märku ,kui mõttetuid ja andetuid mängijaid ,kelle silmis puudub sära ja tahtejõud on meeskonda kogutud.julki kirjutas:Tahad et fännid võtaksid klubi juhtimise enda peale ?Eepica kirjutas:fännid peaks tegema hääletuse , et kes on väärilised hetkel meeskonnas mängima ja kes tahavad ja need kes ei taha kogume hääli ja anname juhtkonnale ja siis saadetakse need minema kes ei taha olla kossumehed vaid seisvad kujud väljakul:)
Huvitav kas Kalev/Cramo klubi president ka täna mängul oli ja seda tsirkust vaatas,ma küsiks tema käest kas tema arvates oli tänane mäng väärt 125krooni,mina leian ,et mitte.
Re: BC Kalev/Cramo vs. Kaunase Žalgiris 20.12.2009 & 21.12.2009
Umbes esimesed 25-30 punkti tõid ainult välismehed, poolaja lõpuks avas alles eestlastest skoori E.Dorbek (!)
-
- Kasutaja
Kui selline idee mõeldav oleks siis peaks juhtkond keset hooaega kõik mängijad minema saatma. Ma arvan, et kõik mängijad olid täna mõtetega homses mängus. BBL'is on meil ikka rohkemat kaalul kui VTB Ühisliigas. Kui tänast kaitsemängu vaadata siis võib seda öelda küll, sest isegi ameeriklased ei vaevunud kaitses mängima(v.a Akognon).spartaklane kirjutas:Mina leian ,et asi polegi selles ,et fännid võtaksid juhtimise enda peale ,vaid selles ,et anda juhtkonnale selgelt märku ,kui mõttetuid ja andetuid mängijaid ,kelle silmis puudub sära ja tahtejõud on meeskonda kogutud.julki kirjutas:Tahad et fännid võtaksid klubi juhtimise enda peale ?Eepica kirjutas:fännid peaks tegema hääletuse , et kes on väärilised hetkel meeskonnas mängima ja kes tahavad ja need kes ei taha kogume hääli ja anname juhtkonnale ja siis saadetakse need minema kes ei taha olla kossumehed vaid seisvad kujud väljakul:)
PS: kas ainult mulle tundus või sujus kalevi mäng kõige paremini viimasel veerandaja kui ainult eestlased paltsil olid? Akognonile võib ju rohkem olla lubatud kui teistele aga ma tahaks näha, et ta tegutseks ka meeskondlikumalt mitte ei jookseks palliga üle, põrgataks tükk aega, vb annab enne viskamist ka mõne söödu.
Viimati muutis vabakutseline, 20 Dets 2009, 18:45, muudetud 2 korda kokku.
Järgmine kord kui etvs kossu näitab, tuleb telekal küll hääl välja lülitada. Täiesti vihale ajas see, kuidas Kalkun ja Kullamäe seal sõnaotseses mõttes naersid kalevi üle. Žalgiris pani sisse, siis oli jess.
Kullamäe kuradi ego ärgu küll sinna enam ronigu.
Mäng oli katastroof, nagu kõik teavad. Viljari asemele on vaja uut mängijat, kuidas keegi aru ei saa, ma ei mõista. Kurat, tüüp vaatab kaitses vasakule, kui mängija tuleb paremalt. Ohmumat mängijat ma näinud ei ole.
Homme ise ka saali, ehk siis läheb paremini.
Kullamäe kuradi ego ärgu küll sinna enam ronigu.
Mäng oli katastroof, nagu kõik teavad. Viljari asemele on vaja uut mängijat, kuidas keegi aru ei saa, ma ei mõista. Kurat, tüüp vaatab kaitses vasakule, kui mängija tuleb paremalt. Ohmumat mängijat ma näinud ei ole.
Homme ise ka saali, ehk siis läheb paremini.
Kuidas sellisele kalevile küll Tarvas kaotas, Vucinic minema !
Ega see hooaeg ei ole enam midagi teha, kannatame ära ja vb eestikatel ja Balti liigas saavutame ka midagi.
Järgmisest aastast suurpuhastus: Kalevil vaja uut treenerit, kedagi kes julgeks meestele midagi öelda kah.... Minema kõik välismaalased + veski, arbet,
oleks hea kui Keerles ja Sokk eestisse jääks, kui ei jää siis ei ole midagi teha
Tahaks näha et mis arbet teeb kui Kalev teda enam ei taha, kas läheb kah Tarvasesse palli patsutama või otsib kuskile välismaale.
Riis, Kajupank, G. ja M. Dorbek võiksid isegi täitsa jääda, Kurbase ja E.Dorbeku kohta ei tea
Lisanduda võiksid eestlastest Toome, vb veel keegi
Välismaalastega on juba liiga palju ämbrisse astutud, seekord olgu septembriks mehed koos:D
Järgmisest aastast suurpuhastus: Kalevil vaja uut treenerit, kedagi kes julgeks meestele midagi öelda kah.... Minema kõik välismaalased + veski, arbet,
oleks hea kui Keerles ja Sokk eestisse jääks, kui ei jää siis ei ole midagi teha
Tahaks näha et mis arbet teeb kui Kalev teda enam ei taha, kas läheb kah Tarvasesse palli patsutama või otsib kuskile välismaale.
Riis, Kajupank, G. ja M. Dorbek võiksid isegi täitsa jääda, Kurbase ja E.Dorbeku kohta ei tea
Lisanduda võiksid eestlastest Toome, vb veel keegi
Välismaalastega on juba liiga palju ämbrisse astutud, seekord olgu septembriks mehed koos:D
No pane selle meeskonna treeneriks kasvõi Messina ise, Zalgirise klass on hetkel igast asendist üle, täpselt sellise vahega nagu täna välja tuli. Kate kattest mäng, kus vahetustega jäid siis Fisher ja Sokk Watsoni ja Klimaviciuse peale ning kaks punkti ja viga oli tõsiasi. Tasemevahe, muud ei midagi, aga kui üks meeskond mängib ikka Euroliigat, teine eestikaid, siis... Tulgem maa peale tagasi eelmisest hooajast, Zalgiris on täitsa korralik Euroopa tipu seltskonna lähistel olev klubi ju, nii kui roheliste mehed hakkasid kaitset mängima oli kogu lugu. Hea mängu ja maksimaalse pingutusega suudetakse vast Zalgirise vastu mängus püsida, aga võitu oleks suht utoopiline loota. Korvi alla oleks vaja kedagi, kedagigi, aga mis teha. Masu.tempo kirjutas:Kuidas sellisele kalevile küll Tarvas kaotas, Vucinic minema !
Veskist ei saa asja. Ma vist kõlan juba nagu Cato.
keerles ja Dorbek (g) olid kahvatud, mõned vabadelt kohtadelt tehtud visked ei läinud Keerlesel. Seda oli harjumatu vaadata.
Ainus positiivne asi, kui eesti "noored" mängisid leedu "noorte" vastu, oli mäng suht tasakaalus, kuigi mõl pooledd püüdsid vast isegi pisut üle (st lõdvalt kummi ei tõmmatud). Milenski kaks kolmest hoidsid seda minimatši tasakaalus.
P.S Kohapeal vadates jäi silma, et veel kehvemad kui kalevlased, olid täna kaks nooremat ukraina kohtunikku, nii ebajärjekindlat vilet pole sel tasemel (sic!) ammu näinud. Pealegi lasti mäng audist käima, kui teine kohtunik oli märku andnud, et Fisher võiks paelad kinni siduda. Noorim ukrainski kohtunik võiks ilmselgelt veel kogemusi omandada...
P.P.S Mitte et see muidugi lõpptulemust oleks mõjutanud
“I know it when I see it” - Potter Stewart
- Kalev4ever
- Kasutaja
Kahju oli, et teatud meestel täna üldse mäng ei läinud. Just Keerul, kahvatuim mäng sel hooajal. Aga Erik oli väga tubli, mul on temasse usku ikka olnud. Homme tuleb kindlasti parem mäng!
Fear the prophet!
Mina ei ütleks, et välismaalastega ämbrisse on astutud. BC Kalevi eelarvet arvestades on vahest isegi üllatav, et nii head mehed on saadud. Kuigi jah üleüldine meeskondlik seisukord on nullilähedane.
Mängult tulnud ning ei saa aru miks mehed ei mängi. Õhkkond seal saku suurhallis oli lausa nii masendav. Miks peetakse neid mänge Saku Suurhallis? Kalevis oleks saal vähemalt täis ning meestel ka siis parem mängida.
Mingit tahtmist ei paista üldse olevat, sellist olekut et "teeks nüüd" ei ole ollagi. Isegi Gert Dorbek ei olnud nii võitlushimuline kui tavaliselt, räägimata Keerlesest kes on täiesti ära kustunud. Tore on muidugi Erik Dorbeku üle kes, nagu välja tuleb, oskab ka mängida. Tundub et on pandud kokku kamp suvalisi mehi, kes oskavad korvpalli mängida(teoreetiliselt nii ongi), aga sellist ühist tunnet, et VÕISTKÕND ja peaks mängima VÕISTKONDLIKULT ei ole. Nad pole sulandunud ühtseks võistkonnaks, mis on väga väga kurb. Jälgisin ka time-outide ajal Kalevit, mehed istuvad mornid näod ees(mis on muidugi arusaadav seisu vaadates), time-oudi lõppedes hüüavad ähmaselt KALEV, ei olnud neil küll mingit tahtmist platsile minna ja seisu parandada ega midagi.
Ja selline suhtumine, et tegu on VTB liigaga, edasipääsu võimalust pole ja nagunii ei võida, sellist suhtumist ei tohi olla. Igat mängu tuleks minna võitma! Siiralt loodan et homme on mäng parem.
Mingit tahtmist ei paista üldse olevat, sellist olekut et "teeks nüüd" ei ole ollagi. Isegi Gert Dorbek ei olnud nii võitlushimuline kui tavaliselt, räägimata Keerlesest kes on täiesti ära kustunud. Tore on muidugi Erik Dorbeku üle kes, nagu välja tuleb, oskab ka mängida. Tundub et on pandud kokku kamp suvalisi mehi, kes oskavad korvpalli mängida(teoreetiliselt nii ongi), aga sellist ühist tunnet, et VÕISTKÕND ja peaks mängima VÕISTKONDLIKULT ei ole. Nad pole sulandunud ühtseks võistkonnaks, mis on väga väga kurb. Jälgisin ka time-outide ajal Kalevit, mehed istuvad mornid näod ees(mis on muidugi arusaadav seisu vaadates), time-oudi lõppedes hüüavad ähmaselt KALEV, ei olnud neil küll mingit tahtmist platsile minna ja seisu parandada ega midagi.
Ja selline suhtumine, et tegu on VTB liigaga, edasipääsu võimalust pole ja nagunii ei võida, sellist suhtumist ei tohi olla. Igat mängu tuleks minna võitma! Siiralt loodan et homme on mäng parem.
Asjaajaja kirjutas:Mina ei ütleks, et välismaalastega ämbrisse on astutud. BC Kalevi eelarvet arvestades on vahest isegi üllatav, et nii head mehed on saadud. Kuigi jah üleüldine meeskondlik seisukord on nullilähedane.
Ma arvan et Johnsoniga on ikka suht ämbrisse astutud see aasta
Jäime laupäeva õhtul Tallinna et tänast mängu kohapeal vaadata...ohhh jah, sellise loivamise pärast oli küll see mõttetu ootus! Mängu oli seal ehk esimesed 5 minutit ja kõik. Ülejäänud aja toimus mingi...ma isegi ei oska öelda mis see oli...Kurat kui ei taheta mängida, siis pole ju mõtet mängida!
Keerles täielik NULL, Veski täielik NULL, Arbetit ikka veel pole..kuna see mees mõtleb väljakule ilmuda? Akognoni isetsemine ajas kopsu ikka täielikult üle maksa, Fisheri ja Johnsoni esitus samuti olematu. Tänase mängu kiituse annaks ehk ainult Riisile ja nii uskumatu kui see ka pole, E.Dorbekule.
Tahaks väga loota, et homme tehakse midagi, mis meenutaks mingilgi moel mängu!
Kaitsetöö on asi, millest pole mehed siiamaani aru saanud. Kuna ja kas hakataksegi sellest aru saama?
Keerles täielik NULL, Veski täielik NULL, Arbetit ikka veel pole..kuna see mees mõtleb väljakule ilmuda? Akognoni isetsemine ajas kopsu ikka täielikult üle maksa, Fisheri ja Johnsoni esitus samuti olematu. Tänase mängu kiituse annaks ehk ainult Riisile ja nii uskumatu kui see ka pole, E.Dorbekule.
Tahaks väga loota, et homme tehakse midagi, mis meenutaks mingilgi moel mängu!
Kaitsetöö on asi, millest pole mehed siiamaani aru saanud. Kuna ja kas hakataksegi sellest aru saama?
Kalevil vaja uut treenerit, kedagi kes julgeks meestele midagi öelda kah.... Minema kõik välismaalased + veski, arbet,
Mida sa süstid?
Praegu teeb eesti mv ilma Rakvere, kus mängivad mehed, keda on siin foorumis minu mäletamist mööda peaaegu kõiki maha kantud -Kriisa, Saage, Ärmpalu, Hallik, jne, isegi Raadik võeti seal avasüli vastu
Võib-olla on probleem selles, et mehed tuleb mängima panna, k.a. Veski, sest ühtegi mängu pole kaotatud ainult tema pärast. Ei saa mitut liigat mängida 6-7 mehega. Kui sa kellegi ära saadad, siis peab kedagi olema ka soovitavalt parem asemele võtta. Meeskonnal on mõned positsioonid praegu puudu, mistõttu paremini komplekteeritud võistkondadega jäädakse hätta. Eelkõige oleks vaja 205-208 pikka jõulist äärt. Keerlesel, Fisherist rääkimata, jääb lihtsalt pikkusest vajaka. Johnson ja Veski on mõlemad sellised tüüpilised aeglased ja kohmakad tsentrid, seepärast oleks vaja neile toetust juurde. Eelmisel aastal oli võimalik vajadusel Foxi ja Lyde korraga sisse panna. Muide, kurikuulus Veski tegi oma parima esituse siis, kui olid kui oli J.Milleriga kahekesi sees.
Ilma välismaalasteta võiks mängida parimal juhul BL Challenge't. Pingimeestel jääb mängulugemisest ikka puudu, aga see nõuab praktilist mängukogemust. G.Dorbek tormab küll pea ees ründama, aga siis kas läheb vise mööda või sööt metsa. Riisi läbimurded on efektiivsemad. E.Dorbekul tuli seekord hästi välja, aga üldiselt ta on tihti ebakindel, mängupaus on kõvasti mõjunud. Kurbas jättis möödunud aastal parema mulje, nüüd ei lähe enam kuidagi.
Mida sa süstid?
Praegu teeb eesti mv ilma Rakvere, kus mängivad mehed, keda on siin foorumis minu mäletamist mööda peaaegu kõiki maha kantud -Kriisa, Saage, Ärmpalu, Hallik, jne, isegi Raadik võeti seal avasüli vastu
Võib-olla on probleem selles, et mehed tuleb mängima panna, k.a. Veski, sest ühtegi mängu pole kaotatud ainult tema pärast. Ei saa mitut liigat mängida 6-7 mehega. Kui sa kellegi ära saadad, siis peab kedagi olema ka soovitavalt parem asemele võtta. Meeskonnal on mõned positsioonid praegu puudu, mistõttu paremini komplekteeritud võistkondadega jäädakse hätta. Eelkõige oleks vaja 205-208 pikka jõulist äärt. Keerlesel, Fisherist rääkimata, jääb lihtsalt pikkusest vajaka. Johnson ja Veski on mõlemad sellised tüüpilised aeglased ja kohmakad tsentrid, seepärast oleks vaja neile toetust juurde. Eelmisel aastal oli võimalik vajadusel Foxi ja Lyde korraga sisse panna. Muide, kurikuulus Veski tegi oma parima esituse siis, kui olid kui oli J.Milleriga kahekesi sees.
Ilma välismaalasteta võiks mängida parimal juhul BL Challenge't. Pingimeestel jääb mängulugemisest ikka puudu, aga see nõuab praktilist mängukogemust. G.Dorbek tormab küll pea ees ründama, aga siis kas läheb vise mööda või sööt metsa. Riisi läbimurded on efektiivsemad. E.Dorbekul tuli seekord hästi välja, aga üldiselt ta on tihti ebakindel, mängupaus on kõvasti mõjunud. Kurbas jättis möödunud aastal parema mulje, nüüd ei lähe enam kuidagi.