Rix kirjutas:Kuulge, lõpetage see online kommenteerimine arvuti tagant, kui mängu ei näe, siis pole siin mõttet säutsuda, et oh, ründeviga. Lasteaed...
ise sa oled üks lasteaed
miks ei või foorumis arutada, mis mängus toimub? mille jaoks on siis foorum sinu arust?
Egert, sellest on varem rääkinud Kristo, siis mina ja nüüd ka Rix ja kui sa ikka asjale pihta ei saa, siis on sul seal üleval millegist puudus. Mis mõte on sellistel kommentaaridel: "Fisher kaks dunkki järjest", "Sokk ikka jõhker vend, viimasel sekundil ründeviga" jne jne? See on selge postituste kogumine. Me näeme ise ka ju onlinest, mida keegi tegi. Võtke ennast nüüd palun kokku ja kommenteerige asjalikumalt!
bc-kalev kirjutas:palun inimesed rahunege kõik maha sest tegelt pole mõtet komenteerida.
Loomulikult olema kõik vait nüüd tund aega ning siis kui mäng läbi on ,tuleme siia igaüks kirjandeid kirjutama mängust.Mis mõttega see teema siis tehti ? Poleks ju mõtet teha teemat sellest mängust kui nagu siia ei postitata midagi
bc-kalev kirjutas:palun inimesed rahunege kõik maha sest tegelt pole mõtet komenteerida.
Loomulikult olema kõik vait nüüd tund aega ning siis kui mäng läbi on ,tuleme siia igaüks kirjandeid kirjutama mängust.Mis mõttega see teema siis tehti ? Poleks ju mõtet teha teemat sellest mängust kui nagu siia ei postitata midagi
Hästi öeldud.
Peale igat mängu on teema mingeid pikki mõtetuid tekste täis. Vaadake praegu näiteks kalevi ja valmiera teemat. Poole viimast 2 lk lugenud .
päris nii ma ka ei mõelnud
Viimati muutis bc-kalev, 02 Veebr 2010, 19:49, muudetud 1 kord kokku.
Kommenteerida võib (tegelikult peab ), aga seda normaalsuse piirides, mitte, et kohe, kui keegi on peale minu kommentaari oma arvamuse lisanud, lisan ma jälle mingi mitte midagi ütleva sisuga teksti. Poolajaks Kalev juhib 40:31.