KML: BC Kalev/Cramo vs. TÜ/Rock 17.02.2010
Re: KML: BC Kalev/Cramo vs. TÜ/Rock 17.02.2010
millal siis kevin mängu saab
Siis kui kalamees puhkust vajab vast.
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Arbet heas hoos tubli poiss!
Viimati muutis --KingLeBron--, 17 Veebr 2010, 19:09, muudetud 1 kord kokku.
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Chelsea fan!
arbet lammutab täna
-
- Kasutaja
Mis nalja Varrak teeb? Keskmängija kohal peab ikka mängima keskmängija.
Ja nii ka läks. Jah, Arbet täna alguse järgi tubli olnud.eestikana kirjutas:Siis kui kalamees puhkust vajab vast.
algus läheb spartaklase ja asjaajaja ennustuste kohaselt nagu näha ...irw
No Visnapuu võtab asja rahulikult...Timo ka veel pingil. : D
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Loodame , et Kalev lõdvaks ei lase
Miami Heat NBA meistriks!
Chelsea fan!
Chelsea fan!
Egaja , x'dSoho kirjutas:algus läheb spartaklase ja asjaajaja ennustuste kohaselt nagu näha ...irw
Njaa, vabavisekd nagu ikka Kevinil.
Okei ründamine oline tõesti veidi kohatu.Asjaajaja kirjutas:Ma saan täiesti aru, et poolehoidja ei taha oma meeskonna kaotust ning kartus on täiesti normaalne reaktsioon. Samas ma ei mõista, mis põhjusel sa mind ründad? Minu sõnavõtu siin foorumis põhjustas vaid see, et siin kiputakse maha tegema neid inimesi, kes meeleheitlikult ei karju 'KALEV VÕIDAB'. Fänn usub ikka oma lemmik meeskonda, aga ei tasu päris lolliks ka sellega minna. Teatud olukorras muutub see usk vaid lollide lohutuseks. See, et spartaklane ütles välja, mida tema tundis - ma ei saa teda ka süüdistada arvestades Kalevi mänguseeriaid ja praegust meeskonna koosseisu - on tema täielik õigus. Vahelduseks võiksid silmaklapid peast ära võtta!marxx762 kirjutas:Mitte kitsarinnulisusega pole tegemist, vaid poolehoidja, fänniga. Kes vbl kardab, et võib tulla kaotus, aga usub esmajoones omade võitu.
Sina aga oled kui Si**H**A, mis ilmub teatud aja tagant, kiunub teatud aja, just siis kui mäng on.Ja pärast seda kaod jälle mõneks ajaks.
Sinu eesmärgiks ongi siin foorumis käia enne mänge pasundamas et siinseid kasutajaid üles kruvida.Vahepealsel perioodil oled aga kadund ja pole sul midagi öelda.
EDU! Sulle edaspidiseks undamiseks!
Ma arvan et ei tehta inimesi maha kes ei karju "Kalev võidab" kui pidasid ennast selle all silmas, siis sinu kahjuks räägib vast see, et sa ilmud siia foorumisse vaid siis kui on Kalevil mäng ja postitused on alati ühemõttelised, st et Kalev kaotab raudselt ja pole mingit lootust võitu loota.Mõistan et rock on sulle sümpaatsem jms, aga muude mängude aeg ei pea siis siin käima intriigi kerimas.
Ja muide mul pole silmaklappe, vaid suudan tihti jääda reaalsuse piiridesse.