BBL:Bc Kalev/Cramo vs Bc Nevezis 24.02.10
Re: BBL:Bc Kalev/Cramo vs Bc Nevezis 24.02.10
Päris tore kolmeste % meil võrreldes vastastega (Y)
Kurat, see Varrak on paras piider, ei oska öelda Akognonile, et ära loobi, no kurat küll.
Ja lauas oleme ka 8-ga maas
Kurat, see Varrak on paras piider, ei oska öelda Akognonile, et ära loobi, no kurat küll.
Ja lauas oleme ka 8-ga maas
See on veidike ebaõiglane Owensi suhtes.zero0 kirjutas:Üha enam hakkab tunduma, et on suudetud ISEGI Veskist kehvem mängija välja õngitseda.
Veskist hullemat ei ole olemas. Veski hävitab täielikult mängu.
kalevil potensaalia on nemad on saulauga samal tasemel kui oleks treener kes nad mängima paneks
Kõige rohkem on mul kahju Fisherist, kes peab nende luuseritega koos mängima.
-
- Kasutaja
Ma ei saa aru miks seda G. Dorbekut mängitatakse rohkem kui teisi pingimehi... mille poolest ta neist parem on. Krt otsigu koosseisu kes tahab mängida aga praegune lambakari kes seal platsil oli seda küll ei taha.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Lõpetaks juba ehk selle Veski teema?
Nagu mesilased meepoti ümber. Käige kuu peale juba oma Veski fetišiga.
Lõpp oli kole. Kui uskuda BBL live skoori, siis kolmene oli teele saadetud suht viimasel rünnaku sekundil. Viga teha sellises situatsioonis on tobe.
Aga võit tuleb siiski!
Nagu mesilased meepoti ümber. Käige kuu peale juba oma Veski fetišiga.
Lõpp oli kole. Kui uskuda BBL live skoori, siis kolmene oli teele saadetud suht viimasel rünnaku sekundil. Viga teha sellises situatsioonis on tobe.
Aga võit tuleb siiski!
Fear the prophet!
TTÜ võiks Kalevi asemel järgmine aasta Elite'is mängida. Kalev võiks ilusasti Challenge'isse liikuda, kus ta suudab konkurentsi pakkuda.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Peab ikka päris oinas olema, et seda väitaAsjaajaja kirjutas:TTÜ võiks Kalevi asemel järgmine aasta Elite'is mängida. Kalev võiks ilusasti Challenge'isse liikuda, kus ta suudab konkurentsi pakkuda.
Loe nüüd ise ka oma kommentaar läbi ja mõtle nende sõnade peale. Kust küll sinusugused "miinus IQ" mehed tulevad?
Fear the prophet!
Oinas? Kui praegu panna Kalev TTÜ või Tarvasega mängima, siis ma olen päris kindel, et viimased võidaksid. Kalevi see hooaega on täiesti katastroofne ning viimased 2 kuud sellest on eriti masendavad. Kalevil oli probleeme Pärnuga. Ole vähekegi selgemõistusega!Kalev4ever kirjutas:Peab ikka päris oinas olema, et seda väita
Loe nüüd ise ka oma kommentaar läbi ja mõtle nende sõnade peale. Kust küll sinusugused "miinus IQ" mehed tulevad?
- Kivipallur
- Kasutaja
Ära võta tõsiselt tema juttu ,ta lihtsalt käib siin Kalevi mängude ajal provotseerimas...Kalev4ever kirjutas:Peab ikka päris oinas olema, et seda väitaAsjaajaja kirjutas:TTÜ võiks Kalevi asemel järgmine aasta Elite'is mängida. Kalev võiks ilusasti Challenge'isse liikuda, kus ta suudab konkurentsi pakkuda.
-
- Kasutaja
Kle keegi ei ole Veskit tükk aega mängimas näinud ja praegu Owensi stati vaadata siis ma küll ei söenda öelda, et ta parem tsenter on.Asjaajaja kirjutas:See on veidike ebaõiglane Owensi suhtes.zero0 kirjutas:Üha enam hakkab tunduma, et on suudetud ISEGI Veskist kehvem mängija välja õngitseda.
Veskist hullemat ei ole olemas. Veski hävitab täielikult mängu.
kalevi omanikele, äkki saate veel 24 tunnil siin mõne leedu poisiga kokkuleppele, et korvialla kedagi no enam-vähem praegusest paremat täiendust saada, praegune seis...ohh jumal küll-lll!
kes küll oli see geenius, kes sellise meeskonna kokku klopsis? ...tahan õelda, et kõik mehed on okey vennad, aga nii ei saa kossu mängida, kui korvialune on läbisõidu hoov...
...ja jokicid, pelkicid ja jelicid on owensiga võrreldes jumalad! huvitav, kas see mees ennem kunagi palli ikka on käes hoidnud?
kes küll oli see geenius, kes sellise meeskonna kokku klopsis? ...tahan õelda, et kõik mehed on okey vennad, aga nii ei saa kossu mängida, kui korvialune on läbisõidu hoov...
...ja jokicid, pelkicid ja jelicid on owensiga võrreldes jumalad! huvitav, kas see mees ennem kunagi palli ikka on käes hoidnud?
Ma arvasin, et me jõudsime juba sinnamaani, et Veskile ei ole mõtet enam mingisugust loodust ennistada? Kas sulle ei ole see kohale jõudnud? Veski on suuteline täielikult mängu hävitama. Owens ei pruugi midagi kasulikku seal platsil teha, aga vähemalt ei hävita ta mängu. Veski on see mees, kes põrgatab enda väljakupoolele ja surub palli rõngasse.vabakutseline kirjutas:Kle keegi ei ole Veskit tükk aega mängimas näinud ja praegu Owensi stati vaadata siis ma küll ei söenda öelda, et ta parem tsenter on.
-
- Kasutaja
aga mille poolest Kalev/Cramo küll parem on kui TTÜ ,olen täitsa nõus väitega ,et järgmisel hooajal peaks TTÜ Eliit Divisionis ja Kalev/Cramo peaks tõesti sellise mänguga nagu nad siiani näidanud on minema madalamasse divisioni.Kalev4ever kirjutas:Peab ikka päris oinas olema, et seda väitaAsjaajaja kirjutas:TTÜ võiks Kalevi asemel järgmine aasta Elite'is mängida. Kalev võiks ilusasti Challenge'isse liikuda, kus ta suudab konkurentsi pakkuda.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Ja selle pärast panemegi TTÜ ja Tarva Eliiti, kuna nad oskavad Kaleviga mängida?Asjaajaja kirjutas:Oinas? Kui praegu panna Kalev TTÜ või Tarvasega mängima, siis ma olen päris kindel, et viimased võidaksid. Kalevi see hooaega on täiesti katastroofne ning viimased 2 kuud sellest on eriti masendavad. Kalevil oli probleeme Pärnuga. Ole vähekegi selgemõistusega!Kalev4ever kirjutas:Peab ikka päris oinas olema, et seda väita
Nad saaksid isegi Koženets & Kisielius Co. käest nii, et suitseb
Žalgiris oli raskustes Perlasega ja muideks ka kaotasid. Edutame nüüd Perlase Eliiti ja kehvasid tulemusi näitava Žalgirise Challenge´isse?
Ära sobra minevikus, loll mees! Minevik on minevik. Täna on täna. See mis toimub nüüd, toimub ainult nüüd ja kohe.
Fear the prophet!