BBL:Bc Kalev/Cramo vs Bc Nevezis 24.02.10

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv

Kes võidab?

Kalev
39
78%
Nevezis
11
22%

Hääli kokku: 50

Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Re: BBL:Bc Kalev/Cramo vs Bc Nevezis 24.02.10

Postitus Postitas Egert »

Päris tore kolmeste % meil võrreldes vastastega (Y)
Kurat, see Varrak on paras piider, ei oska öelda Akognonile, et ära loobi, no kurat küll.
Ja lauas oleme ka 8-ga maas :)
Asjaajaja
Kasutaja

Postitus Postitas Asjaajaja »

zero0 kirjutas:Üha enam hakkab tunduma, et on suudetud ISEGI Veskist kehvem mängija välja õngitseda.
See on veidike ebaõiglane Owensi suhtes. :) :)

Veskist hullemat ei ole olemas. Veski hävitab täielikult mängu.
bc-kalev
Kasutaja

Postitus Postitas bc-kalev »

kalevil potensaalia on nemad on saulauga samal tasemel kui oleks treener kes nad mängima paneks
Asjaajaja
Kasutaja

Kõige rohkem on mul kahju Fisherist, kes peab nende luuseritega koos mängima.
vabakutseline
Kasutaja

Postitus Postitas vabakutseline »

Ma ei saa aru miks seda G. Dorbekut mängitatakse rohkem kui teisi pingimehi... mille poolest ta neist parem on. Krt otsigu koosseisu kes tahab mängida aga praegune lambakari kes seal platsil oli seda küll ei taha.
Kasutaja avatar
Kalev4ever
Kasutaja

Postitus Postitas Kalev4ever »

Lõpetaks juba ehk selle Veski teema?
Nagu mesilased meepoti ümber. Käige kuu peale juba oma Veski fetišiga.

Lõpp oli kole. Kui uskuda BBL live skoori, siis kolmene oli teele saadetud suht viimasel rünnaku sekundil. Viga teha sellises situatsioonis on tobe.
Aga võit tuleb siiski! :)
Fear the prophet!
Asjaajaja
Kasutaja

TTÜ võiks Kalevi asemel järgmine aasta Elite'is mängida. Kalev võiks ilusasti Challenge'isse liikuda, kus ta suudab konkurentsi pakkuda.
Kasutaja avatar
Kalev4ever
Kasutaja

Asjaajaja kirjutas:TTÜ võiks Kalevi asemel järgmine aasta Elite'is mängida. Kalev võiks ilusasti Challenge'isse liikuda, kus ta suudab konkurentsi pakkuda.
Peab ikka päris oinas olema, et seda väita :D :lol:
Loe nüüd ise ka oma kommentaar läbi ja mõtle nende sõnade peale. Kust küll sinusugused "miinus IQ" mehed tulevad? :D
Fear the prophet!
Asjaajaja
Kasutaja

Kalev4ever kirjutas:Peab ikka päris oinas olema, et seda väita :D :lol:
Loe nüüd ise ka oma kommentaar läbi ja mõtle nende sõnade peale. Kust küll sinusugused "miinus IQ" mehed tulevad? :D
Oinas? Kui praegu panna Kalev TTÜ või Tarvasega mängima, siis ma olen päris kindel, et viimased võidaksid. Kalevi see hooaega on täiesti katastroofne ning viimased 2 kuud sellest on eriti masendavad. Kalevil oli probleeme Pärnuga. Ole vähekegi selgemõistusega!
Kasutaja avatar
Kivipallur
Kasutaja

Postitus Postitas Kivipallur »

Kalev4ever kirjutas:
Asjaajaja kirjutas:TTÜ võiks Kalevi asemel järgmine aasta Elite'is mängida. Kalev võiks ilusasti Challenge'isse liikuda, kus ta suudab konkurentsi pakkuda.
Ära võta tõsiselt tema juttu ,ta lihtsalt käib siin Kalevi mängude ajal provotseerimas...
Pilt
vabakutseline
Kasutaja

Postitus Postitas vabakutseline »

Asjaajaja kirjutas:
zero0 kirjutas:Üha enam hakkab tunduma, et on suudetud ISEGI Veskist kehvem mängija välja õngitseda.
See on veidike ebaõiglane Owensi suhtes. :) :)

Veskist hullemat ei ole olemas. Veski hävitab täielikult mängu.
Kle keegi ei ole Veskit tükk aega mängimas näinud ja praegu Owensi stati vaadata siis ma küll ei söenda öelda, et ta parem tsenter on.
barons
Kasutaja

Postitus Postitas barons »

kalevi omanikele, äkki saate veel 24 tunnil siin mõne leedu poisiga kokkuleppele, et korvialla kedagi no enam-vähem praegusest paremat täiendust saada, praegune seis...ohh jumal küll-lll!
kes küll oli see geenius, kes sellise meeskonna kokku klopsis? ...tahan õelda, et kõik mehed on okey vennad, aga nii ei saa kossu mängida, kui korvialune on läbisõidu hoov...
...ja jokicid, pelkicid ja jelicid on owensiga võrreldes jumalad! huvitav, kas see mees ennem kunagi palli ikka on käes hoidnud?
Asjaajaja
Kasutaja

vabakutseline kirjutas:Kle keegi ei ole Veskit tükk aega mängimas näinud ja praegu Owensi stati vaadata siis ma küll ei söenda öelda, et ta parem tsenter on.
Ma arvasin, et me jõudsime juba sinnamaani, et Veskile ei ole mõtet enam mingisugust loodust ennistada? Kas sulle ei ole see kohale jõudnud? Veski on suuteline täielikult mängu hävitama. Owens ei pruugi midagi kasulikku seal platsil teha, aga vähemalt ei hävita ta mängu. Veski on see mees, kes põrgatab enda väljakupoolele ja surub palli rõngasse.
spartaklane
Kasutaja

Postitus Postitas spartaklane »

Kalev4ever kirjutas:
aga mille poolest Kalev/Cramo küll parem on kui TTÜ ,olen täitsa nõus väitega ,et järgmisel hooajal peaks TTÜ Eliit Divisionis ja Kalev/Cramo peaks tõesti sellise mänguga nagu nad siiani näidanud on minema madalamasse divisioni.
Kasutaja avatar
Kalev4ever
Kasutaja

Asjaajaja kirjutas:
Kalev4ever kirjutas:Peab ikka päris oinas olema, et seda väita :D :lol:
Oinas? Kui praegu panna Kalev TTÜ või Tarvasega mängima, siis ma olen päris kindel, et viimased võidaksid. Kalevi see hooaega on täiesti katastroofne ning viimased 2 kuud sellest on eriti masendavad. Kalevil oli probleeme Pärnuga. Ole vähekegi selgemõistusega!
Ja selle pärast panemegi TTÜ ja Tarva Eliiti, kuna nad oskavad Kaleviga mängida? :lol:
Nad saaksid isegi Koženets & Kisielius Co. käest nii, et suitseb :D
Žalgiris oli raskustes Perlasega ja muideks ka kaotasid. Edutame nüüd Perlase Eliiti ja kehvasid tulemusi näitava Žalgirise Challenge´isse?
Ära sobra minevikus, loll mees! Minevik on minevik. Täna on täna. See mis toimub nüüd, toimub ainult nüüd ja kohe.
Fear the prophet!
Suletud