aitüma..raha sealkandis eriti ei loeta...loe ja võtab ikka sõnatuks...suht lootusetu ikka vene meistriliiga klubide vastu võitu võtta....Kris kirjutas:Lehtedel kus silma peal hoida:
http://secretrival.blogspot.com/2012/07 ... ement.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://secretrival.blogspot.com/2012/07 ... ement.html" onclick="window.open(this.href);return false;
VTB Ühisliiga 2012/2013
Re: VTB Ühisliiga 2012/2013
Äkki olen liiga optimist, aga ausalt tõesti usun et need Spartak ja Krasnye Krylia pole midagi väga erilist. Tõesti usun et võidud nende üle ei oleks üllatus - nõuab head mängu, ja välismängudes veel väga head mängu, aga mitte midagi mille üle peaks kohkuma.sequa kirjutas:suht lootusetu ikka vene meistriliiga klubide vastu võitu võtta....
Selline on VTB tase. Punkt. Ja usun et Kalev suudab sellel tasemel mängida (sellise koosseisuga kes meil hetkel on, ja ehk eeldatavalt tulemas). Mitte igapäev, aga suudab.
Toon lihtsalt näite, et Krasnye Krylia ajab endale kokku see aasta väga tugevat koosseisu (võrreldes eelmise aastaga) ning Spartak on alati tugev olnud. Siin sa oled küll natuke liiga palju unistav, kui ütled, et midagi erilist nad ju pole. Oleks te vastu saanud Enissey või siis Nizhni Novgorodi, siis võiks öelda, et need on nõrgemad satsid, kuid paraku ju te neid ei saanud. Prove me wrong!Kris kirjutas:Äkki olen liiga optimist, aga ausalt tõesti usun et need Spartak ja Krasnye Krylia pole midagi väga erilist. Tõesti usun et võidud nende üle ei oleks üllatus - nõuab head mängu, ja välismängudes veel väga head mängu, aga mitte midagi mille üle peaks kohkuma.sequa kirjutas:suht lootusetu ikka vene meistriliiga klubide vastu võitu võtta....
Selline on VTB tase. Punkt. Ja usun et Kalev suudab sellel tasemel mängida (sellise koosseisuga kes meil hetkel on, ja ehk eeldatavalt tulemas). Mitte igapäev, aga suudab.
(Y)
Ma arvan, et kuigi optimist võib olla ja peabki olema (millal siis veel, kui mitte kahe hooaja vahel), kuid siiski ei tasuks lootusi liiga suureks ajada, muidu on pärast kukkumine reaalsusesse liiga valus.
Kui alagruppi vaadata siis mina ennustaks nii: Unics, LR ja Khimki hakkavad võistlema alagrupi esimeste kohtade peale, neid võib üllatada üksnes siis, kui nad tulevad täiesti mütsiga lööma, aga pigem on võimalik saada mõni ilus kaotus kui võit. Kui nad keskenduvad 100% siis lootust ei ole. Järgmine seltskond on keskmikud - Astana, Azovmazh, Sprartak, Krõlja - nendelt võib paar võitu saada ja ilmselt tulekski üritada kodus vähemalt 2 võitu kätte saada, see annaks järgmise seltskonnaga võrdluses konkurentsivõimet, sest ilmselt ka tagumisest kolmikust keegi teine suudab neid hammustada. Kuid see on pigem heade asjaolude kokkusattumine, kui on tõsiselt oluline mäng ja kaalul koht, edasipääs vms, siis on ka nende vastu lootust minimaalselt. Ja lõpuks on siis (eeldusel, et wild card ei anta mõnele väga kõvale satsile) tagumine kolmik, kes eelkõige võitleb selle nimel, et liigasse kindlalt püsima jääda, st vältida kahte viimast kohta. Nende vastu on võimalik saada ja tulebki pingutada. Ütleme nii, et reaalseks eesmärgiks võiks olla WC ja Turowi vastu võtta vähemalt 3 võitu 4 mängust ja keskmike vastu ka vähemasti 2 võitu, st hooaja kohta vähemasti 5 võitu peaks tulema, et sellega võiks rahul olla. Aga muidugi isegi selle eesmärgi saavutamine on väga-väga keeruline (kuigi mitte võimatu). 5 võitu 18st mängust oleks siis võiduprotsent 27,77% ja see on minu arvates ka see, mille poole pürgida.
Kui alagruppi vaadata siis mina ennustaks nii: Unics, LR ja Khimki hakkavad võistlema alagrupi esimeste kohtade peale, neid võib üllatada üksnes siis, kui nad tulevad täiesti mütsiga lööma, aga pigem on võimalik saada mõni ilus kaotus kui võit. Kui nad keskenduvad 100% siis lootust ei ole. Järgmine seltskond on keskmikud - Astana, Azovmazh, Sprartak, Krõlja - nendelt võib paar võitu saada ja ilmselt tulekski üritada kodus vähemalt 2 võitu kätte saada, see annaks järgmise seltskonnaga võrdluses konkurentsivõimet, sest ilmselt ka tagumisest kolmikust keegi teine suudab neid hammustada. Kuid see on pigem heade asjaolude kokkusattumine, kui on tõsiselt oluline mäng ja kaalul koht, edasipääs vms, siis on ka nende vastu lootust minimaalselt. Ja lõpuks on siis (eeldusel, et wild card ei anta mõnele väga kõvale satsile) tagumine kolmik, kes eelkõige võitleb selle nimel, et liigasse kindlalt püsima jääda, st vältida kahte viimast kohta. Nende vastu on võimalik saada ja tulebki pingutada. Ütleme nii, et reaalseks eesmärgiks võiks olla WC ja Turowi vastu võtta vähemalt 3 võitu 4 mängust ja keskmike vastu ka vähemasti 2 võitu, st hooaja kohta vähemasti 5 võitu peaks tulema, et sellega võiks rahul olla. Aga muidugi isegi selle eesmärgi saavutamine on väga-väga keeruline (kuigi mitte võimatu). 5 võitu 18st mängust oleks siis võiduprotsent 27,77% ja see on minu arvates ka see, mille poole pürgida.
Neptunasel tundub pappi olevat. Kusagil jäi silma, et palgati üks ex-Siauliai mustadest nüüd löödi käed Itaalia liigast naasnud Deividas Gailius'ga.
Kusagilt jäi silma ka lause, et paari hooajaga soovitakse moodustada Leedu tugevuselt kolmas klubi, seega ilmselt saadi kõvad rahad taha.Alex kirjutas:Neptunasel tundub pappi olevat. Kusagil jäi silma, et palgati üks ex-Siauliai mustadest nüüd löödi käed Itaalia liigast naasnud Deividas Gailius'ga.
Broadust aeti taga jah. Gailius on kõva jõud, Siau tugevdusi vaadates, siis sel aastal igatahes nad väga tugevad ei paista, suht Leedu liiga keskmikke aetakse kokku.Alex kirjutas:Neptunasel tundub pappi olevat. Kusagil jäi silma, et palgati üks ex-Siauliai mustadest nüüd löödi käed Itaalia liigast naasnud Deividas Gailius'ga.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Tsehhide Nymburk tugevndas end SG Aubrey Coleman´iga. Impressive! Kadedaks teeb isegi.
Hea et nad teises grupis on.
Hea et nad teises grupis on.
Astana võistkonda lisandus Anatoly Bose, 200cm SF/PF. Mängis eelmisel hooajal Austraalias NBLis, keskmiselt 15 p ja 6.7 lauda. Vaikselt hakkavad meeskonnad kokku saama.
-
- Kasutaja
http://www.vtb-league.com/en/news/donet ... league.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimane ühineja on siis Ukraina meister Donetsk. Pole just ülearu rõõmustav uudis.
Viimane ühineja on siis Ukraina meister Donetsk. Pole just ülearu rõõmustav uudis.
Kilkamiseks tõesti põhjust pole. Eelmine aasta näitasid nad päris head minekut EC'l.
Kandidaate vaadates oli üsna selge, et Donetsk sinna tuleb (said ju Budivelnikust üle jäänud koha). Kindlasti oleks Siau sobinud rohkem, aga nende šansid olid siiski olematud.Alex kirjutas:Kilkamiseks tõesti põhjust pole. Eelmine aasta näitasid nad päris head minekut EC'l.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Kvalifikatsiooniturniiri vältimine läheb ikka raskeks. Ma ei usu, et nüüd päris võiduta jäädakse ning isegi Donetskit on võimalik võita, aga teistel on kardetavasti rohkem stabiilsust.
-
- Kasutaja
Kannata küll näeb ja saab teada, mida siin ikka ennustada ette ega paber ei mängi vaid mehed ikka!
-
- Kasutaja
Vähemalt minu jaoks poleks see ka eriline tragöödia, kui järgmine aasta mängiks Cramo VTB kvalifikatsiooni ja ühte eurosarja VTB põhiturniiri asemel. Ainuke negatiivne pool on, et väheke raskemaks läheb ilmselt leegionäride palkamine.vaim564 kirjutas:Kvalifikatsiooniturniiri vältimine läheb ikka raskeks. Ma ei usu, et nüüd päris võiduta jäädakse ning isegi Donetskit on võimalik võita, aga teistel on kardetavasti rohkem stabiilsust.