BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Europe Cup, BCL, Euroliiga, NBA jne
East
Kasutaja

Re: BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Postitus Postitas East »

Kalevi eelis võiks olla pikem pink ning kokkumänginud tuumik, kuigi Levice on sel suvel väga muljetavaldava arvu kontrollkohtumisi maha pidanud. Kui peaks ennustama, siis ütleks, et võtmeaspekt on eesliinist Will Carius maha võtta (tundub kontrollmängude põhjal olevat rünnakuliider, kellel korvi all väga samaväärset vahetust pole), mitte lasta Dorsey'l head hoogu üles saada kolmese joone tagant ning kaitses organiseerivatele mängujuhtidele Kivimäkile/Musicule korralikku survet anda.

McGilli mäletan ma Rapla aegadest nii palju, et toona ei tundunud ta väga hea mängu organiseerija olevat - pigem ikkagi suht palju skoorimisele orienteeritud.
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

Bakken jäi tõsiselt hätta jookse-viska stiili harrastava Kutaisiga, kelle mäng on üles ehitatud neljale ameeriklasele. Vahepeal tundus, et Kutaisi võtabki ära, juhtisid veel paar minutit enne lõppu +6, aga lõpus ameeriklased väsisid. Ei tohiks olla Kalevi jaoks midagi ületamatut. Skyler Bowlin (mängis äkki veel möödunud aastal?) on kolinud nüüd treeneripingile, kuid teine veteran Darko Jukic oli tanelkurbaslikult aktiivne ja vaata, et veel meeskonna liider.
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

Skyler Bowlin teeb jah peatreenerina debüüthooaega. Eelmine pikaaegne peatreener siirdus Paris Basketballi abitreeneriks.
vaim564
Kasutaja

Ma julgeksin pakkuda, et Den Bosch on kõige ohtlikum konkurent, neil on meeskonnana rohkem sügavust, mõneti meenutab Kalevit ja selle pealt rullisid ka Trepcast üle, kuigi esimesel veerandil jäid korraks teerulli alla kui 7:2 eduseisust sai mõne minutiga 7:17, aga siis hakkasid vaikselt tulema ja kuni lõpuni välja. Trepca vabavisked on Eesti meeskondade kanti 30/19, see aitas ka kaasa. Kosovo fännide laulukoor oli kolm veerandit väga häälekas, aga siis jäi viimasel veerandil juba päris vaikseks.Pärnust tuttav Menno Djikstra on endiselt täpse käega, visked väljakult 100%, efektiivsuse näitaja meeskonna parim. Äkki kuidagi maksab, et neil on üks puhkepäev vähem, teine mäng juba homme.
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

Ma kusjuures kardan ehk Levicet kõige rohkem. Kuigi koosseis on suuresti vahetunud, siis nende peatreener on jäänud samaks ning viimased aastad ja omvahelised mängud on näidanud, et kerget ülesõitu oodata ei maksa. Iseenesest on ka nende välismaalased korraliku taustaga (näiteks Saksa, Poola kõrgliigad), kes võivad heal päeval väga korralikke esitusi teha.

Den Bosch vs Bakken.

Võibolla eelistaks Bakkenit, arvestades, et neil on täiesti uus peatreener ning kõik rollid ei pruugi olla veel paika loksunud. Lisaks on minu meelest Bakkeni välismaalased natuke ettearvamatuma taustaga. Bakkeni skooriliidriks peaks olema Jordan Ogundiran, kes vähemalt eilses mängus grusiinide vastu jättis mulle üsna sellise lahtise kahuri mulje ning tundus kohati päris individualistlik. Tal on paar aastat eurokorvpalli kogemust all Tšehhi kõrgliigast, samuti ka korvialusel jõul Shaquille Rombleyl, aga ülejäänud Bakkeni leegionärid on puhtakujulised rookied. Seega võiks nende mängujoonises neid rünnatavaid kohti jaguda.

Den Boschi eeliseks on kindlasti asjaolu, et peatreener on meeskonna eesotsas pikalt olnud ning on olemas stabiilsus. Nende välismaalaste seas on erineva profiiliga tüüpe - on rookiesid (kuigi väga korralikest ülikoolidest nagu näiteks North Carolina või Texas Tech), aga ka varasemalt Euroopas mänginud mehi (leedukas Mikalauskas, kes tuli Nevezisest, kanadalane Veinot, kes oli Groningeni särgis üks BNXT liiga skooriliidreid või Cork, kel algab Den Boschis teine hooaeg). Aga teistpidi mõeldes - kui su meeskonnas mängib põhitsentrina ca 20 minutit Menno Dijkstra, no siis ei tohiks hirmkõva roster olla.

Ma resümeeriks selle selliselt, et üritades olla võimalikult objektiivne, siis võistlustulle jäänud meeskondadest tundub Kalevi roster kõige sügavam, kõige enam kokkumänginud ning tegelikult ka kõige kvaliteetsem. Paberil võrreldes ei näe ma ma sel aastal ühtegi meeskonda, kes peaks Kalevi vastu favoriit olema ning ilmselt kui Kalev mängiks kõigiga 5 mängu, siis ma julgeks ennustada, et Kalev võidaks neist mängudest 3 või 4. BCLi kvalifikatsiooniturniiri miinus on paraku aga see, et ühest halvast mängust piisab, et koju minna. Seega ma ütleks, et kõik on Kalevi enda kätes ning tähtis on pingele vastu pidada ning mitte üle mõelda.
vaim564
Kasutaja

Kalevi eelis on pingi sügavus, 12.-13. mees on Erik Makke ja Kristen Kasemets, supertähti pole, kuid praktiliselt igaüks on võimeline mängu tegema. V-olla kõige keerulisem on mängujuhi positsioon, kus Severile puudub võrdne vahetus, Rosenthal on ideaalsest mänguvormist kaugel ja Makke on rünnakul tubli, aga ta veel? pole valmis panustama mängujuhina. Nt Levice mäng ongi need 5-6 välismaalast, kes on enam-vähem samal tasemel Kalevi omadega, austraallane ja Slovakkia koondise mees on pigem statistid, aga kas nad terve mängu vastu peavad ja keegi põhiviisikust võib samuti ansamblist välja kukkuda. Den Boschil on samuti rotatsioon veidi laiem, vähemalt 10 meest mänguvalmis. Menno tuli minu meelest pingilt, tsentri kohal alustasid Cork ja teine hollandlane van Bree, kes on mõlemad minu meelest rohkem PF tüüpi. Menno ilmselt 20 min suudabki mängida, aga eile tegi enda kohta hea mängu. Loomulikult, kui mäng ei õnnestu, võime kaotada nii Levicele kui Den Boschile, isegi Bakkenile, sest ega Dolphins kaks aastat tagasi ei olnud neist tugevam. Möödunud aasta Nymburkile jäävad kõik kolm alla, selles mõttes on lihtsam.
Uhhuu
Kasutaja

Postitus Postitas Uhhuu »

Bursaspor kohtub kvalifikatsiooniturniiri finaalis Antwerpeniga:

https://www.youtube.com/watch?v=wKpb0sjyiso

https://www.championsleague.basketball/ ... R#boxscore

Võitja liitub alagrupiga, kuhu kuuluvad Henri Drelli koduklubi Badalona, Cholet ja Holon (poliitilist olukorda arvestades on Iisraeli klubi jaoks ebamugavamat alagruppi raske ette kujutada).
vaim564
Kasutaja

Üks veerand on veel minna, kuid Bursaspor juhib +20. Tegelikult läbivalt kogu turniiri head mängu näidanud ja mida edasi, seda kindlam. Tundub, et Konontsuk on ennast üsna kindlat põhikoosseisu istutanud, kolme veerandiga ligi 24 min, 7p, 4 lp. Seega Bursaspori ilmselt Tallinnas ei näe, lähevad BCLi.
Uhhuu
Kasutaja

Bursaspori fännide arv on finaaliks kahekordistunud: täna on neid suisa neli.

Kui Konontšuk vaimselt ära ei kuku, siis tema mänguaeg saab arvatavasti olema meeskonna suurim. Puhtalt seetõttu, et suur äär on ainus positsioon, kus Bursasporil puudub adekvaatne vahetusmängija.

Kvalifikatsioon kujunes Bursaspori jaoks kokkuvõttes kergeks jalutuskäiguks. Meeskond toimib nii varajase hooajafaasi kohta üllatavalt ladusalt nii kaitses kui rünnakul.
vaim564
Kasutaja

Sellises mängus on Martin Dorbeki eemalejäämine tuntav.
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

Ikka päris puine täna see asi. Kõige kurvem, et Levice on täitsa mängitav sats, aga ise joostakse lati alt läbi. Kaitses ollakse uimased ja rünnakul puudub justkui enesekindlus.

Deja vu eelmise aasta Nymburki mänguga.
Uhhuu
Kasutaja

Acuffilt väga halb hetk, kus Kalevi särgis oma esimene ebaõnnestunud mäng teha.

Tongue`i teekond Kalevi ridades saab vist varsti läbi.

Reinbokilt kahjuks järjekordne lati alt läbiminek. Näib ainult aja küsimus, kui Brett Nõmm ohjad üle võtab.
vanafänn
Kasutaja

Postitus Postitas vanafänn »

Pettumus pole vist isegi piisav sõna, no kurat et jälle nii lollis kohas korduvalt vahele jäädakse.

Eks siis EC taas terendab...
habe
Kasutaja

Postitus Postitas habe »

Masendav mäng. Toodi kiiresti maapeale tagasi.
East
Kasutaja

Postitus Postitas East »

Kõige kurvem on see, et nii head võimalust BCL põhiturniirile pääsemiseks ei pruugi nii pea tulla.

Ja tegelikult ajab kõige enam närvi see viis, kuidas kaotati: lasti vastasel domineerida ning lähedale enam tegelikult ei jõutud. Korraks tundus seisul 63:56, et ehk õnnestub tagasi mängu tulla, aga sinna see jäi. Tulistan praegu võibolla matuke emotsiooni pealt, aga see tundubki minu jaoks olevat Reinboki suur miinus peatreenerina - kui vanker mäest alla veerema hakkab, siis ta ei oska seda enam pidama saada ega mängu muutust tuua. Näitleks oli üsna käsitlematu, kuidas Maweinil lasti vahepeal niivõrd hoogu sattuda ja korvialune laiali lammutada.

Nagu ütlesin, siis deja vu Nymburki mänguga - alustati hästi ning siis läks alamõõduline vastasmeeskond hoogu ja näitas tagatulesid. Kui toona sai vabanduseks tuua Smithi vigastuse ja haiguslaine, siis seekord vabandusi pole. Tehtav eesmärk jäi saavutamata ning nii lihtne ongi.
Vasta