Huvitav ka keda Kuusmaa paneb teda võtma. Kas usaldab Soku/McLeodi katta, või näiteks Abbott, või ka Arbet.Alex kirjutas:
Beverly on neil a ja o. Tema tuleb raudselt rajalt maha võtta.
VTB Ühisliiga 2012/2013
Re: VTB Ühisliiga 2012/2013
Ma arvan, et pole mõtet "kõvatada", et kes "tuleb maha võtta", hea kui sabas õnnestuks mingi valemiga püsida, sellistele vendadele pole sokud-arbetid-abbotid mingi probleem, igapäevaselt mängivad selliste ja veel kõvemate vastu.Alex kirjutas:Mulle õeldi selle küsimuse peale, et ülejäänud on stabiilselt kõvad.Kris kirjutas:Ma pigem kardan nende tagaliini eesotsas Beverlyga.
Nende eesliin - Dragicevic ja Mavrokefalidis - on kindlasti ka väga tugev, keegi teab nendest meestest rohkem rääkida? Statistikat vaadates pole Spartak lauas just midagi väga erilist olnud, loodan et täna ka mitte.
Beverly on neil a ja o. Tema tuleb raudselt rajalt maha võtta. Ülejäänud oleneb juba teistest asjadest.
Täpselt!theundertaker kirjutas:Kohale peab ikka minema:)
Jep, ma saan aru kui meil oleks Leppik, siis küll võiks rääkida kellegi maha võtmisest.sequa kirjutas:Ma arvan, et pole mõtet "kõvatada", et kes "tuleb maha võtta", hea kui sabas õnnestuks mingi valemiga püsida, sellistele vendadele pole sokud-arbetid-abbotid mingi probleem, igapäevaselt mängivad selliste ja veel kõvemate vastu.Alex kirjutas:Mulle õeldi selle küsimuse peale, et ülejäänud on stabiilselt kõvad.Kris kirjutas:Ma pigem kardan nende tagaliini eesotsas Beverlyga.
Nende eesliin - Dragicevic ja Mavrokefalidis - on kindlasti ka väga tugev, keegi teab nendest meestest rohkem rääkida? Statistikat vaadates pole Spartak lauas just midagi väga erilist olnud, loodan et täna ka mitte.
Beverly on neil a ja o. Tema tuleb raudselt rajalt maha võtta. Ülejäänud oleneb juba teistest asjadest.
Halb ja mõttetu iroonia sinu poolt tbh.tonii kirjutas:Jep, ma saan aru kui meil oleks Leppik, siis küll võiks rääkida kellegi maha võtmisest.
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
Algus on küll Cramol hirmkõva, loodetavasti suudetakse samasugust taset hoida. Ega ma ei ütleks, et selles Spartaki meeskonnas midagi üleloomulikku oleks, väljaarvatud Beverley loomulikult, Miami Heatis mänginud kutt ei saa olla vilets. Abbot on taaskord turisti rollis.
Toronto Raptors
Tartu Rock
FC Bayern Munich
Tartu Rock
FC Bayern Munich
Eduseis võiks suuremgi olla, kui poleks rumalaid pudistamisi, mis on ohu märk.
Spartak tundub selline väga kõva sats olevat, praegu on nad mööda pannud meie õnneks. See on hea märk et vabakaid oleme palju saanud. Btw Arbeti pallikäsitlus on jubedus kuubis.
-
- Kasutaja
4 pallikaotust arbeti poolt is good!!!:S
samas beverly on kinni saanudhuh im kito kirjutas:4 pallikaotust arbeti poolt is good!!!:S
just nii tulebki mängida. pall korvi alt läbi. kas veel arvate, et meie pikkadele pole mõtet sinna anda. on sööte, on läbimurdeid ja väljasööte. Ainult need rünnakud kus on jäädud palli kolmese taga soojendama on Arbet need ära kaotanud.
-
- Kasutaja
seda küll .Beverly ja hetkel suhteliselt nähtamatu.
Millal Arbet saab aru ta ei ole läbi mineja? Kogu aeg üritab ühte moodi läbi minna ja pallikaotused tulevad ludinal. Veel ei saa aru miks peab ründe ajast olema pall mängija käes, kes ei ole hea põrgataja. Surutakse sööduandjat niimoodi, et sealt ei olegi võimalik ühelegi lõikavale mängijale sööt anda.
Muidu suht korralik. Kaitses õiged vahetused ja lauda saame ka.
Muidu suht korralik. Kaitses õiged vahetused ja lauda saame ka.
Viimati muutis Sten, 22 Okt 2012, 19:28, muudetud 1 kord kokku.
vastaste rünnak on praegu naiivne. loodetakse, et tehakse Kalevi sugusele ainult 1-1 vastu väga lihtsalt ära. Ei ole see nii lihtne.
+15 loodaks, et Piiterist tulid mütsiga lööma ja ree peale ei saagi.