Kalevi kohtumised KMLis
Re: Kalevi kohtumised KMLis
Ma usun, et kõik Dorbikud saadetakse minema. Vb Gerti ei saadeta
-
- Kasutaja
Noo sellel hooajal on jäänud ainult 2 mängu maksimum.Arvata võib ,et pärast 8. kuud ei leitud et mehe tase pole siiski piisav vaid olid seal muud asjad mängus.Go Cramo! kirjutas:Erik Dorbek väljas? Pigem oleks arvanud, et läheb ära Martin Dorbek. Erik siiski kaitses omal kohal poiss...
Fisher teeb igatahes sooja....
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Keegi oskab aidata? Mul on seal tipikas tv-l ees must kast ja keskel mingi riba mis laeb. Aga videot ei näe.
vaata delfist
Mul oli Firefoxiga sama jama, proovisin Chromega ja töötas. Seega proovi Google Chrome'i
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
Firefoxiga töötab mul küll ilusti.
E:Vist sõnasin ära,sest juba kottis
E:Vist sõnasin ära,sest juba kottis
Viimati muutis julki, 05 Mai 2010, 19:02, muudetud 1 kord kokku.
Proovisin IE-ga, töötas, aga nüüd on kottis see leht.
Delfi ka loobus pildi näitamisest.
Krt oleks pidand ise kohale minema.
Krt oleks pidand ise kohale minema.
Mida see kamp lapkäsi seal teeb? 7min mängitud ja pole suudetud 10 punktigi visata? 10-2 kaheseid!? 4-1 kolmesid? 6 viga? Pallikaotusi ei jõua kokku lugedagi. Tundub et see meeskond ei taha isegi kolmandat kohta....masendav
Kuskohas on see hea kaitse kadunud? Koolipoisid loobivad 20 punkti veerandiga...
Kuskohas on see hea kaitse kadunud? Koolipoisid loobivad 20 punkti veerandiga...
Viimati muutis Go Cramo!, 05 Mai 2010, 19:15, muudetud 1 kord kokku.
vabavisked ka 2-0, siiski väga hea otsust et ei läinud kohaleGo Cramo! kirjutas:Mida see kamp lapkäsi seal teeb? 7min mängitud ja pole suudetud 10 punktigi visata? 10-2 kaheseid!? 4-1 kolmesid? 6 viga? Tundub et see meeskond ei taha isegi kolmandat kohta....masendav
Kohutav kui ebastabiilselt mängitakse. Nii si``a kaheste tabavust ei mäletagi...pallikaotusi on ka vist ca. 5-7 veerandiga suudetud teha
Jumala õige otsus tõesti, mille jaoks.
Lõpuks võetakse see võit ja medal täna ikkagi ära.
Ei tasu minna nii närvi 1veerandist.
Ei tasu minna nii närvi 1veerandist.
-
- Kasutaja
Varrak ikka nii meeletult kardab ühte mängijat kasutada