RK kirjutas:East kirjutas:Nevežise mängus teenis Jürgens neljandal veerandajal paari episoodi puhul peatreener Petrauskaselt korraliku peapesu. Samas tundus, et pigem olid need apsakad tingitud sellest, et käis korralik üles-alla jooksmine - Nevežis mängis sisuliselt kaheksa mehelise rotatsiooniga, mistõttu jooksid vahepeal meeste hapnikukraanid ikka korralikult kokku.
PS! Tuleb öelda, et Kedainiai hall on ikka ilus. Ka Kalevil võiks kunagi midagi sarnast olla, kuigi võib-olla ca 500-1,000 suurema mahutavusega.
Kedainai arena on 3000 pealtvaatjale, avati 2013 , usun et see suurus oleks väga ok Kalev/Cramole aga kardan et ka see oleks liiga suur , rahvas käib Kalevi hallis , kus korvpalli jaoks, et meeskond saaks istuda, lükatakse osaliselt tribüünid kokku, spekuleerin et ca 1000 pealtvaatajakohta on max ja seegi ei saa täis, loodame et euromängudele tuleb rahvas saali.
Muideks ka Ogres on uus spordihall, ka väga ilus, 1700 pealtvaatajat max , avati see sügis.
Wikipedias oli korvpallimängude mahutavuseks märgitud 2,200 pealtvaatajat ning kontsertide puhul 3,000 pealtvaatajat. Žalgirise mängu pealtvaatajate arvuks oli kirja pandud 2,279.
Ma olen nõus, et tänasel päeval on publiku saali saamisega keerulised lood, kuid kui kunagi midagi sellist ehitada, siis võiks see olla ehitatud ikkagi teatava tulevikuperspektiiviga. Ma usun, et selline 2,000 kuni 3,500 mahutav korvpallihall võiks Kalevile täiesti sobilik olla. Ühest küljest oleks kuhu publikuarvuga pürgida, teisest küljest oleks selline hall jällegi piisavalt mahukas, et ka "suuri mänge" seal pidada.
Vaadates kuidas Tallinnas ning mujal jalgpallistaadione renoveeritakse/ehitatakse ning kuidas jalgpallihallid järjest igale poole kerkivad, siis ausalt öeldes võiks korvpalli-võrkpalli tarbeks ka mõni normaalsem hall valmis saada.