+1. Ja minu arvates see 11. september oli USA enda korraldatud. Olen ka uurinud selle kohta ja kõik jätab just sellise mulje.Mario kirjutas:Vandenõuteooriate seas leidub igasugust jampsi ja soovmõtlemist, aga see ei tähenda, et kõik sellised teooriad võiks automaatselt kõrvale heita. Vandenõud ehk salajased tegevuskokkulepped ju on olemas. Teooriad, mis väidavad sündmuste taga olevat vandenõud, ei pea alati tulnukarünnakutest vms olema, need on märksa tavalisemad ja räägivad ka nt Eesti ajaloost - nt oktoobrirevolutsiooni, Eest Vabariigi loomise, juunipöörde, EV taasloomise taga nähakse ikka vandenõusid, samamoodi paljastavad regulaarselt vandenõusid Eesti politsei ja Mihkel Kärmas, 1. aprillil langesin isegi korduvalt vandenõude ohvriks. See, et teooria käib vandenõu kohta, ei ütle iseenesest veel midagi selle kvaliteedist, enne tuleb argumendid ikka ära kuulata.
Kui konkreetselt sellest surnud mehe juhtumist rääkida, siis vandenõuteooriad on nii USA valitsusel kui selle vastastel. Esimene väidab, et terrorirünnakute taga on mõne saudi vandenõu, teised, et USA valitsuse vandenõu. Kuna mõlemal poolel on omahuvid mängus, siis nad muud öelda muidugi ei saagi. Seega tuleb kummagi poole argumente vaadata ja hinnata, mitte lihtsalt lahmida, et üks teooria on loll ila.
Vaba teema (off-topic).
-
- Kasutaja
Re: Vaba teema (off-topic).
eks tegelt ole nii et, et absoluutselt kõige kohta on võimalik luua erinevaid vaatevinkleid.väike-tamma kirjutas:+1. Ja minu arvates see 11. september oli USA enda korraldatud. Olen ka uurinud selle kohta ja kõik jätab just sellise mulje.Mario kirjutas:Vandenõuteooriate seas leidub igasugust jampsi ja soovmõtlemist, aga see ei tähenda, et kõik sellised teooriad võiks automaatselt kõrvale heita. Vandenõud ehk salajased tegevuskokkulepped ju on olemas. Teooriad, mis väidavad sündmuste taga olevat vandenõud, ei pea alati tulnukarünnakutest vms olema, need on märksa tavalisemad ja räägivad ka nt Eesti ajaloost - nt oktoobrirevolutsiooni, Eest Vabariigi loomise, juunipöörde, EV taasloomise taga nähakse ikka vandenõusid, samamoodi paljastavad regulaarselt vandenõusid Eesti politsei ja Mihkel Kärmas, 1. aprillil langesin isegi korduvalt vandenõude ohvriks. See, et teooria käib vandenõu kohta, ei ütle iseenesest veel midagi selle kvaliteedist, enne tuleb argumendid ikka ära kuulata.
Kui konkreetselt sellest surnud mehe juhtumist rääkida, siis vandenõuteooriad on nii USA valitsusel kui selle vastastel. Esimene väidab, et terrorirünnakute taga on mõne saudi vandenõu, teised, et USA valitsuse vandenõu. Kuna mõlemal poolel on omahuvid mängus, siis nad muud öelda muidugi ei saagi. Seega tuleb kummagi poole argumente vaadata ja hinnata, mitte lihtsalt lahmida, et üks teooria on loll ila.
Minu arvates on see aga absoluutne debiilus, et üks riik palkab mingi venna kes kütab 1000 matsi surnuks ja hiljem killib ta, väites et tema on kurja juur...
-
- Kasutaja
No nii palju kui olen lugenud ja uurinud, siis USA-l olid omad huvid mängus. USA tõi just selle rünnaku ju põhjenduseks, et minna sisse Iraaki ja nii said nad kontrolli Iraagi nafta üle. Aga ma ei tea kas see on tõsi aga sellest räägitakse.marxx762 kirjutas:väike-tamma kirjutas:eks tegelt ole nii et, et absoluutselt kõige kohta on võimalik luua erinevaid vaatevinkleid.Mario kirjutas:Vandenõuteooriate seas leidub igasugust jampsi ja soovmõtlemist, aga see ei tähenda, et kõik sellised teooriad võiks automaatselt kõrvale heita. Vandenõud ehk salajased tegevuskokkulepped ju on olemas. Teooriad, mis väidavad sündmuste taga olevat vandenõud, ei pea alati tulnukarünnakutest vms olema, need on märksa tavalisemad ja räägivad ka nt Eesti ajaloost - nt oktoobrirevolutsiooni, Eest Vabariigi loomise, juunipöörde, EV taasloomise taga nähakse ikka vandenõusid, samamoodi paljastavad regulaarselt vandenõusid Eesti politsei ja Mihkel Kärmas, 1. aprillil langesin isegi korduvalt vandenõude ohvriks. See, et teooria käib vandenõu kohta, ei ütle iseenesest veel midagi selle kvaliteedist, enne tuleb argumendid ikka ära kuulata.
Minu arvates on see aga absoluutne debiilus, et üks riik palkab mingi venna kes kütab 1000 matsi surnuks ja hiljem killib ta, väites et tema on kurja juur...
Giro 3. etapil kukkunud Weyland suri saadud vigastustesse
Itaalias sõidetaval Giro d'Italia velotuuri kolmandal etapil toimus traagiline sündmus, kui keerulisel Passo del Bocco laskumisel kukkus rängalt Belgia rattur Wouter Weylandt (Leopard-Trek) ning Itaalia meedia andmetel ei suutnud arstid belglase elu päästa.
Weylandt lebas pärast kukkumist teadvusetult ja verisena maas ning esimesena kohale jõudnud meditsiinitöötajad andsid belglasele esmaabi ning jalgrattur viidi helikopteriga haiglasse, kuid doktor Giovanni Tredici ütles telekanalile Rai, et hoolimata kohesest reageerimisest ei suudetud sportlase elu päästa.
Etapi võitis hispaanlane Angel Vicioso (Androni Giocattoli) ning teisena lõpetanud britt David Millar (Garmin-Cervélo) tõusis üldkokkuvõttes liidriks, kuid pärast tänast traagilist sündmust võidakse velotuur ka pooleli jätta.
Itaalias sõidetaval Giro d'Italia velotuuri kolmandal etapil toimus traagiline sündmus, kui keerulisel Passo del Bocco laskumisel kukkus rängalt Belgia rattur Wouter Weylandt (Leopard-Trek) ning Itaalia meedia andmetel ei suutnud arstid belglase elu päästa.
Weylandt lebas pärast kukkumist teadvusetult ja verisena maas ning esimesena kohale jõudnud meditsiinitöötajad andsid belglasele esmaabi ning jalgrattur viidi helikopteriga haiglasse, kuid doktor Giovanni Tredici ütles telekanalile Rai, et hoolimata kohesest reageerimisest ei suudetud sportlase elu päästa.
Etapi võitis hispaanlane Angel Vicioso (Androni Giocattoli) ning teisena lõpetanud britt David Millar (Garmin-Cervélo) tõusis üldkokkuvõttes liidriks, kuid pärast tänast traagilist sündmust võidakse velotuur ka pooleli jätta.
![Pilt](http://i360.photobucket.com/albums/oo50/Shadez24/Userbars/PreMade/Chelsea.png)
![Pilt](http://i181.photobucket.com/albums/x36/jphat_sports/NBA/cleveland-1.png)
Kellegil huvi tänavakossule on minna ja tiimi pole?
Võiks kokku ajada. P95 klassist käib jutt.
Võiks kokku ajada. P95 klassist käib jutt.
-
- Kasutaja
vabalt võiks:D kus asud muidu?
Saatsin msn-i.Kaitsefänn kirjutas:vabalt võiks:D kus asud muidu?
- Kalev4ever
- Kasutaja
Niisiis, Eurovisiooni 1. poolfinaal oli väheke pettumuseks, kuna enda jaoks kuulatavaid lugusid oli ainult vaevu ühe käe sõrmedel. Islandi puhul on see hea, et pole vaja mingit ilget lavashowd, et rahvale meeldida, lugu on hea ja sõbra mälestuseks veel ka ... (y)
Suurimaks üllatuseks oli muidugi Norra välja jäämine, kuna see oli ka üks neist, mis mulle küllaltki meeldis. Aserite lugu pean esimeste poolfinalistide hulgast favoriidiks. Palju kiidetud Ungari "What about bla-bla-bla" tüütas küll ära ja ma küll neid favoriidiks ei pea![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Täna Getter ka edasi ja loodaks näha rohkem meeldivamaid lugusid tänasest poolfinaalist.
Suurimaks üllatuseks oli muidugi Norra välja jäämine, kuna see oli ka üks neist, mis mulle küllaltki meeldis. Aserite lugu pean esimeste poolfinalistide hulgast favoriidiks. Palju kiidetud Ungari "What about bla-bla-bla" tüütas küll ära ja ma küll neid favoriidiks ei pea
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Täna Getter ka edasi ja loodaks näha rohkem meeldivamaid lugusid tänasest poolfinaalist.
Fear the prophet!
uskumatu netis üldse vaadata ei saa normilt, hakkib nii mis kole
5000 vaatajat netis wow ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ennustasin kes edasi saavad. 10st panin 7 pihta, sh oli loomulikult ka eesti.
Eile sai eurovisiooni vahele vaadatud hokit hoopis, kus tuli nüüd küll võrdlemisi halb üllatus. ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
Kuramus kus see mäng andis emotsiooni laksu. Punakone sai tümaks tehtud Leijona poolt ja finaal on tõeline põhjamaa herkupala.
Ma vaatasin esmapilgul, et wtf Rolf Roosalu laulab venemaa eest
:D
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Soome andis ikka korralikku tuld täna.Alex kirjutas:Kuramus kus see mäng andis emotsiooni laksu. Punakone sai tümaks tehtud Leijona poolt ja finaal on tõeline põhjamaa herkupala.
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Ihana voitto. Head poisid.