Vaba teema (off-topic).
Re: Vaba teema (off-topic).
Kellelgi linki on head?
Kas sa ei mäleta Haye-Valuevi eelseid rääkimisi?Soho kirjutas:Need , kes tavaliselt nii käituvad nagu Haye kaotavad olen tähele pannud .. nii , et pakun klitško võitu ...343rg1z3r kirjutas:2 juulil klitsko vs haye kahju et seda telekast ei näita ise haye poolt, haye ülbus üle kõige
Seda ei mäleta , aga on meeles Tyson vs Lewise omaEgert kirjutas:Kas sa ei mäleta Haye-Valuevi eelseid rääkimisi?Soho kirjutas:Need , kes tavaliselt nii käituvad nagu Haye kaotavad olen tähele pannud .. nii , et pakun klitško võitu ...343rg1z3r kirjutas:2 juulil klitsko vs haye kahju et seda telekast ei näita ise haye poolt, haye ülbus üle kõige
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Klitško võidab neljandas raundis
Loodetavasti tuleb kiire matš Ma pean hommikul 8 ärkama ja 9 tööle minema
Ma pakun , et Klitško 3ndas paneb ära...
Ma pakun , et Klitško 3ndas paneb ära...
peaaegu panid täppi See üks löök oli pool võitu , aga jäi tulematakasutaja123 kirjutas:Klitško võidab neljandas raundis
Mis sa ootasid, et lähevad kohe täiega peksma või? Ega see nii ka ei käi, kui kumbki oleks kohe peale jooksnud oleks lõpuks niiväsinud olnud, et oleks ise KO saanud.
Haye tahab raudselt rematchi
Lootsin põnevamat matši. Klitško domineeris ikka päris korralikult. Kahju, et läks punktidele, mitte ei lõppenud nokiga.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
Lööke jagati võrdselt, aga Vladimir oli ründes veits aktiivsem, seal ka see vahe. Egas midagi, Haye lubas, et karjääri ta ei lõpeta Kui need mehed lõpetavad, pole enam midagi vaadata.
Ise kummagi poolt ei olnud, aga see stsenaarium mis praegu juhtus on igal juhul täielik jamps. Sest nüüd kõige kõvemad tiitlid Klitchkode käes ja ega nad omavahel siis poksima ei hakka.