VTB Ühisliiga 2016/2017
Re: VTB Ühisliiga 2016/2017
Sarnaselt nende eelmisele vastasseisule lähevad ka täna visked, korvpall on selles mõttes lihtne mäng
Neljandal veerandil tuleb tavapärane paanika ja lutt tõenäoliselt ära.
Jah, aga õnneks paneb Astaba täna lauda seina kolmeseid.MEGA IRW kirjutas:Neljandal veerandil tuleb tavapärane paanika ja lutt tõenäoliselt ära.
-
- Kasutaja
Teist nii frustreerivat võistkonda annab ikka otsida
Tervitused, oo ekspert. Selle asemel, et siin foorumis, kus keegi su vaimuandeid ei mõista, aega raisata, võiksid sa hoopis püsikohaga Delfi kommentaariumisse siirduda – seal lausa kubiseb sinu kaliibriga mõtlejatest.MEGA IRW kirjutas:Hooaja algul kui Parma käest võit saadi võõrsil, nii mõnigi spetsialist kritiseeris mind, kui ütlesin, et selle pasatiimi vastu võit ei näita kottigi ja Cramo on omadega ikka väga pekkis.
Nüüd siis...kordan sedasama kahjuks. Veideman on järgmises mängus sama vähe elus, kui senini.
-
- Kasutaja
Oli,mis oli aga läbi ussiaugu see võit tuli ,kuid vaatamata kõigile tahaks loota ,et äkki äratavad sellised võidud meeskonna ellu ja tekib selline kooslus ,mida loodame ja rõõmu teeb Veidemanni esiletõus.
Kas ma olen ainuke, kellele esimene vôôrsilvôit Astana üle head meelt teeb? Astana on see hooaeg päris hea olnud ja 2:0 nende vastu on super. Ma arvan et nende kahe järjestikkuse vôidu pealt on hea kodumängudele vastu minna.
See võit on minu meelest seda hinnalisem, et Ljutõtshi ja Arbeti näol ei olnud puudu üksnes need 20 punkti, mis nad kahepeale keskmiselt viskavad, vaid ka meeskonna ühed paremad kaitsemängijad. Sellest hoolimata suudeti Astana hoida üsna madala skoori peal ja sunniti neid võtma suuremalt jaolt üpris raskeid viskeid. Kahju vaid, et tsentrite näol puudub pea igasugune ründeosavus (tänagi ei tulnud 1-1 pealt sealt osakonnast ühtegi korvi) ja rünnak on seetõttu sunnitud üksnes visetele ja tagamängijate teravusele toetuma.Maxi kirjutas:Kas ma olen ainuke, kellele esimene vôôrsilvôit Astana üle head meelt teeb? Astana on see hooaeg päris hea olnud ja 2:0 nende vastu on super. Ma arvan et nende kahe järjestikkuse vôidu pealt on hea kodumängudele vastu minna.
-
- Kasutaja
Üllatus tulemus ka Minskist, kus Tsmoki võitis Unicsi 87-85
Siim Vene on Idas kõvasti pikkust kaotanud, telepilt näitab 192 cm
Läks **** nagu harilikult. 4 võitu jääb ilmselt lõpptulemuseks ka, kui isegi kui võõrsil seni kõik kaotanud Nizhni meid loputas.
Kui NN oleks üks ajudega mängujuht siis mängiksid nad VTB top 6-s
Sats on muidu huvitav ja mängivad nad mõnusalt lõbusat korvpalli.
Sats on muidu huvitav ja mängivad nad mõnusalt lõbusat korvpalli.
NN surus oma stiili peale, nende võit oli teenitud. Individuaalsetelt oskustelt on nad head, aga mängivad kaootilist korvpalli, nendega, kes vähegi kaitset mängivad, jäävad hätta.
Zenit võitis täna CSKAd 90-77, päris tubli tulemus!
Ka Cramo seis on hea, sest hetkel ei jääda liigas viimaseks!