nujah... oleksin pidanud täpsustama, et mingeid eBay ja selle sarnaseid (valik kehvake) paluks mitte pakkuda. Ning mitte pakkuda ka otse tootja kodulehti a´la nike.com jne??!#7 kirjutas:eBay ilmselt
Vaba teema (off-topic).
-
- Kasutaja
Re: Vaba teema (off-topic).
kunagi oli footlocker üks kõva poodsammalhabe kirjutas:nujah... oleksin pidanud täpsustama, et mingeid eBay ja selle sarnaseid (valik kehvake) paluks mitte pakkuda. Ning mitte pakkuda ka otse tootja kodulehti a´la nike.com jne??!#7 kirjutas:eBay ilmselt
Nad ei saada kahjuks Eestisse. See kehtib minu arust praktiliselt kõigi USA tossupoodide kohta. Nii oli see vähemalt mõni aeg tagasi, kui ise uurisin.
-
- Kasutaja
Alan kirjutas:Nad ei saada kahjuks Eestisse. See kehtib minu arust praktiliselt kõigi USA tossupoodide kohta. Nii oli see vähemalt mõni aeg tagasi, kui ise uurisin.
NO aga anna mõni usaldusväärne USA tossupoe aadress siis ?? Muud polegi vaja. Vaja vaid aadressi, mis 101% usaldusväärne ja toimib
Aga miks sa ikakgi ebay-st ei taha. Usaldusväärne, suur valik (viimati 24 tuhat ketsipaari) - paljudel poodidel isegi oma ebay leheküljed. Turvalisuse ja hea kauba kaalutlustel vaata, et müüja oleks ebay top-rated seller ja et asukoha riik poleks Hiina, Honkong, Singapur vmssammalhabe kirjutas:Alan kirjutas:Nad ei saada kahjuks Eestisse. See kehtib minu arust praktiliselt kõigi USA tossupoodide kohta. Nii oli see vähemalt mõni aeg tagasi, kui ise uurisin.
NO aga anna mõni usaldusväärne USA tossupoe aadress siis ?? Muud polegi vaja. Vaja vaid aadressi, mis 101% usaldusväärne ja toimib
-
- Kasutaja
No ma ei tea Kobe VI on eBay-s kehva valikuga. Või siis ma tõesti ei oska otsida. Ja hinnad on kah suht kõrged...michaelEP kirjutas: Aga miks sa ikakgi ebay-st ei taha. Usaldusväärne, suur valik (viimati 24 tuhat ketsipaari) - paljudel poodidel isegi oma ebay leheküljed. Turvalisuse ja hea kauba kaalutlustel vaata, et müüja oleks ebay top-rated seller ja et asukoha riik poleks Hiina, Honkong, Singapur vms
http://www.footlocker.com" onclick="window.open(this.href);return false;sammalhabe kirjutas:Alan kirjutas:Nad ei saada kahjuks Eestisse. See kehtib minu arust praktiliselt kõigi USA tossupoodide kohta. Nii oli see vähemalt mõni aeg tagasi, kui ise uurisin.
http://www.eastbay.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kas keegi on ennem sellega kokku puutunud ning oskab aidata - Võitsin bbl-i ennustusmänguga pileti ning valisin ka mängu välja, aga kas pileti saab kohapeal kätte või piletilevist?Ja kas pileti saab ka kellegi teise kätte anda?(ise vb ei saa minna)?
Aitäh vastamise eest!
Aitäh vastamise eest!
-
- Kasutaja
Uksepeal saad kätte. Valid mängu teatad ära ja siis mängul kohapeal ütled nime ja saad pileti. Ma usun et kui sa kellegile teisele seda edasi tahad anda siis ta peab lihtsalt su nime teadma. Minul pole nime otseselt ID-kaarti/passi pealt järele kontrollitud.cramo kirjutas:Kas keegi on ennem sellega kokku puutunud ning oskab aidata - Võitsin bbl-i ennustusmänguga pileti ning valisin ka mängu välja, aga kas pileti saab kohapeal kätte või piletilevist?Ja kas pileti saab ka kellegi teise kätte anda?(ise vb ei saa minna)?
Aitäh vastamise eest!
kas neid vanu videosi sport.err.ee'st saab vaadata, ntx hispaania usa olümpiafinaali ja poolfinaale jne, vanasti sai, aga nüüd peale uut kujundust ei oska
http://arhiiv.sport.err.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hooajakaarti tahab keegi 50euriga?
Oskab keegi soovitada häid kossutosse -150 eur??
Võitle, Kalev, Võitle !!!
adidas Pro Model 2010-NBA- kirjutas:Oskab keegi soovitada häid kossutosse -150 eur??
ma sain need 60 euriga kätte ja väga rahul nendega.