Vaba teema (off-topic).

Muud jutud (sh arvutimängud)
sammalhabe
Kasutaja

Re: Vaba teema (off-topic).

Postitus Postitas sammalhabe »

#7 kirjutas:eBay ilmselt
nujah... oleksin pidanud täpsustama, et mingeid eBay ja selle sarnaseid (valik kehvake) paluks mitte pakkuda. Ning mitte pakkuda ka otse tootja kodulehti a´la nike.com jne??!
michaelEP
Kasutaja

Postitus Postitas michaelEP »

sammalhabe kirjutas:
#7 kirjutas:eBay ilmselt
nujah... oleksin pidanud täpsustama, et mingeid eBay ja selle sarnaseid (valik kehvake) paluks mitte pakkuda. Ning mitte pakkuda ka otse tootja kodulehti a´la nike.com jne??!
kunagi oli footlocker üks kõva pood
Kasutaja avatar
Alan
Kasutaja

Postitus Postitas Alan »

Nad ei saada kahjuks Eestisse. See kehtib minu arust praktiliselt kõigi USA tossupoodide kohta. Nii oli see vähemalt mõni aeg tagasi, kui ise uurisin.
sammalhabe
Kasutaja

Alan kirjutas:Nad ei saada kahjuks Eestisse. See kehtib minu arust praktiliselt kõigi USA tossupoodide kohta. Nii oli see vähemalt mõni aeg tagasi, kui ise uurisin.

NO aga anna mõni usaldusväärne USA tossupoe aadress siis ?? Muud polegi vaja. Vaja vaid aadressi, mis 101% usaldusväärne ja toimib ;)
michaelEP
Kasutaja

Postitus Postitas michaelEP »

sammalhabe kirjutas:
Alan kirjutas:Nad ei saada kahjuks Eestisse. See kehtib minu arust praktiliselt kõigi USA tossupoodide kohta. Nii oli see vähemalt mõni aeg tagasi, kui ise uurisin.

NO aga anna mõni usaldusväärne USA tossupoe aadress siis ?? Muud polegi vaja. Vaja vaid aadressi, mis 101% usaldusväärne ja toimib ;)
Aga miks sa ikakgi ebay-st ei taha. Usaldusväärne, suur valik (viimati 24 tuhat ketsipaari) - paljudel poodidel isegi oma ebay leheküljed. Turvalisuse ja hea kauba kaalutlustel vaata, et müüja oleks ebay top-rated seller ja et asukoha riik poleks Hiina, Honkong, Singapur vms
sammalhabe
Kasutaja

michaelEP kirjutas: Aga miks sa ikakgi ebay-st ei taha. Usaldusväärne, suur valik (viimati 24 tuhat ketsipaari) - paljudel poodidel isegi oma ebay leheküljed. Turvalisuse ja hea kauba kaalutlustel vaata, et müüja oleks ebay top-rated seller ja et asukoha riik poleks Hiina, Honkong, Singapur vms
No ma ei tea Kobe VI on eBay-s kehva valikuga. Või siis ma tõesti ei oska otsida. Ja hinnad on kah suht kõrged...
Kasutaja avatar
Alan
Kasutaja

Postitus Postitas Alan »

sammalhabe kirjutas:

http://www.footlocker.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.eastbay.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
cramo
Kasutaja

Postitus Postitas cramo »

Kas keegi on ennem sellega kokku puutunud ning oskab aidata - Võitsin bbl-i ennustusmänguga pileti ning valisin ka mängu välja, aga kas pileti saab kohapeal kätte või piletilevist?Ja kas pileti saab ka kellegi teise kätte anda?(ise vb ei saa minna)?
Aitäh vastamise eest!
sammalhabe
Kasutaja

cramo kirjutas:Kas keegi on ennem sellega kokku puutunud ning oskab aidata - Võitsin bbl-i ennustusmänguga pileti ning valisin ka mängu välja, aga kas pileti saab kohapeal kätte või piletilevist?Ja kas pileti saab ka kellegi teise kätte anda?(ise vb ei saa minna)?
Aitäh vastamise eest!
Uksepeal saad kätte. Valid mängu teatad ära ja siis mängul kohapeal ütled nime ja saad pileti. Ma usun et kui sa kellegile teisele seda edasi tahad anda siis ta peab lihtsalt su nime teadma. Minul pole nime otseselt ID-kaarti/passi pealt järele kontrollitud.
cramo
Kasutaja

Postitus Postitas cramo »

Tänud.
Kasutaja avatar
343rg1z3r
Kasutaja

Postitus Postitas 343rg1z3r »

kas neid vanu videosi sport.err.ee'st saab vaadata, ntx hispaania usa olümpiafinaali ja poolfinaale jne, vanasti sai, aga nüüd peale uut kujundust ei oska :roll:
Pilt
Pilt
AAAA
Kasutaja

Postitus Postitas AAAA »

http://arhiiv.sport.err.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Postitus Postitas Egert »

Hooajakaarti tahab keegi 50euriga?
-NBA-
Kasutaja

Postitus Postitas -NBA- »

Oskab keegi soovitada häid kossutosse -150 eur??
Võitle, Kalev, Võitle !!!
Kasutaja avatar
Karl
Kasutaja

Postitus Postitas Karl »

-NBA- kirjutas:Oskab keegi soovitada häid kossutosse -150 eur??
adidas Pro Model 2010

ma sain need 60 euriga kätte ja väga rahul nendega.

Pilt
Suletud