Hooaja üldarutelu
Re: Vaikselt mõeldes järgmisele hooajale
See aasta tundubki, et nii Rock, kui ka Kalev on suhtelislet suurelt rõhku pannud pikkadele...Ja unarusse on jäetud tagamehed. Loodetakse ilmselt, et nüüd võidetakse vastaseid +20-nega lauapallides
No artiklist võib selgelt välja lugeda ,et läbirääkimised on lõpusirgel ka Lomersiga ,kuid see hollandi kutt tundus video põhjal päris hea ,aga ta pigem selline PF mitte C ,sest selg ees väga ei mängi.
Kalevi tagaliin on küll küllatki korralik minuarvates ja kui nüüd hakkab võistkond saama komplekteeritud olen küll suht positiivselt meelestatud.
usun, et üks pikk ikka tuuakse lisaks, sest mees on ju olnud vigane ning ei pruugi olla 40 minutiks valmis. Eurochallenge'i stats on suht rõõmustav, juutuubi videost paistaks, et mees on pehme viskega, mistõttu on võimalus, et teda kattes peab vastase tsenter ka alast väljuma andes vähe ruumi teistele korvi all tegutseda. Aga eks ole siis näha, kui mees kohal on. Igatahes, kuna mehega on leping, annab see võimaluse teise tsentriga pisut rohkem jõupositsioonilt lepingut teha ning kui tulekski Lomers, oleks üks mürakaru ning teine vibalik ja pisut kiirem. Päris hea, mõl täiendaksid teineteist.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Jah vahetuspukiks on ta hea küll, põhitsentriks... või noh olgu siis vähemasti kaks samal tasemel torni all. Lomersi teeb jah veel kahtlasemaks see, et ta ei ole kuidagi katseajaga nõus. Kes ikka tahaks ülikoolist tulnud poisiga kohe lepingu teha? Ilmselt temaga ikka mingi suur kala on....
-
- Kasutaja
Mul esialgu tundus ,ta selline Jan-Hendrik Jagla sarnane tüüp aga ,mitu korda halvem:)
aga eksnäis .
aga eksnäis .
Muide, kas keegi usin foorumlane ei viitsi teha kusagile nimekirja (kasvõi uue teema all) kõigist selle hooaja eelsetest treeningkohtumistest, millele publik ligi pääseks - et kus mängud toimuvad, kes mängivad jne. Vast keegi ikka mingi kokkuvõtte kasvõi oma jaoks on teinud? Ja siis kui uut infot tuleb saavad teised lisada.
Robert Krabbendam tundub ok, kuid ehk oleks parem olnud kui tema ja Lomersi rahad kokku panna ja ainult üks veelgi tugevam korvialune jõud hankida. Praegune Krabbendam teeb Kalevi tugevamaks, kuid kas on mõtet, Kitsingu mänguaeg kuivab kokku. On mõtet maksa leegionärile vahetusmeherolli eest?
Postimees kirjutab, et
Ja olen nõus ka, et Krabbendam põhitsentrina võib lahjaks jääda.
Postimees kirjutab, et
Oligi katseaja tingimustes küsimus nagu ma ennustasin.Lepingu tingimuste üle vaidlevad ka Kalev/Cramo ja ameeriklasest keskmängija Josh Lomers. Mänedžer Kaarel Sibula sõnul soovivad klubi juhid määrata lepingus katseaja pikkust, ent ameeriklane pole sellega nõus. «Loodame järgmise nädala keskpaigaks paberid korda saada,» lausus ta.
Hollandlase puhul on huvitav ka see ,et mees teeb väga palju vaheltlõikeid.
Kui sul on kolm sarja ning ainult üks tsenter ning vend saab nt kümneks mänguks vigastada (Reed paar hooaega tagasi)...Alla kahe tsentri pole tänapäeval mõtet väga liigades mängida, keset hooaega sa head tsentrit nagunii ei saa. Ja veel kõigile meeldetuletuseks, et see Cramo on ka sel ajal eelarve poolest suht väike klubi, mingit imetsentrit tänapäeval väikese raha eest ei saa, get real.Kris kirjutas:Robert Krabbendam tundub ok, kuid ehk oleks parem olnud kui tema ja Lomersi rahad kokku panna ja ainult üks veelgi tugevam korvialune jõud hankida. Praegune Krabbendam teeb Kalevi tugevamaks, kuid kas on mõtet, Kitsingu mänguaeg kuivab kokku. On mõtet maksa leegionärile vahetusmeherolli eest?
Postimees kirjutab, etOligi katseaja tingimustes küsimus nagu ma ennustasin.Lepingu tingimuste üle vaidlevad ka Kalev/Cramo ja ameeriklasest keskmängija Josh Lomers. Mänedžer Kaarel Sibula sõnul soovivad klubi juhid määrata lepingus katseaja pikkust, ent ameeriklane pole sellega nõus. «Loodame järgmise nädala keskpaigaks paberid korda saada,» lausus ta.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Selle video põhjal tundub küll suhteliselt normaalne, kui nad Lomersiga hakkavad C kohta jagama.
Vähemalt on selline C, kes ei hakka mõtlema kas pealt panna, vaid paneb ikka korralikult.
Kui nüüd Lomers ka saadakse, siis peaks meil meeskond koos kah olema.
Vähemalt on selline C, kes ei hakka mõtlema kas pealt panna, vaid paneb ikka korralikult.
Kui nüüd Lomers ka saadakse, siis peaks meil meeskond koos kah olema.
NCAAs oli Krabbendam märgitud PF/C. Ilmselt krahmati pikki kokku eelmise aasta kogemuse põhjal, kus käis selline nokk kinni-saba lahti mäng ja kui ühega orki lennati, läks tükk aega asenduse otsimiseks, kui sedagi leiti. Suurema valiku puhul ei teki selliseid probleeme, et kui mõnega näppu lõigatakse, siis pole teist kohe asemele võtta. Põhimõtteliselt peaks hollandlane suutma Lomersiga paaris ka PF mängida.
Kaks torni on ikka kaks torni minu arust ka las kahekesi jagavad seda kohta ja kui üks vigadega välja langeb, siis ei ole probleemi, et järgmine mees on 2m pikkune, kes korvi all hakkama saaks.
mina saan sellest asjast nii aru, et uuel hooajal on 3-punkti joon ju kaugemal ja seetõttu tõenäoliselt tõmmatakse mäng rohkem korvi alla...eks seepärast kuusmaa neid valikuid just nii teeb...
Mingi lõplik roster siis peaks selline olema?
PG: Sokk/Tamm/Riis
SG: Orula/Dorbek/Riis
SF: Arbet/Dorbek/Keerles
PF: Keerles/Jones/hollandlane/Kitsing
C: Lomers/Hollandlane/Jones/Kitsing
Et kui pikad lõpuks kohale jõuavad on meil rosteris 12 meest + Kuusmaa lubas noori kah juurde võtta.
Et siis Eesti liigas jäetakse vb mõni pikk rosterist välja?
PG: Sokk/Tamm/Riis
SG: Orula/Dorbek/Riis
SF: Arbet/Dorbek/Keerles
PF: Keerles/Jones/hollandlane/Kitsing
C: Lomers/Hollandlane/Jones/Kitsing
Et kui pikad lõpuks kohale jõuavad on meil rosteris 12 meest + Kuusmaa lubas noori kah juurde võtta.
Et siis Eesti liigas jäetakse vb mõni pikk rosterist välja?