Coolbetil rosteris hetkel 12 meest, kellest Tassa ilmselt hooaja lõpuni väljas ning Midri ja Avarsalu (17a ja 18a) erilised põhirotatsioonimehed pole. Jääb alles 9 meest, kellest Kulishenko on 20a ja alles pikast vigastusest välja tulnud (sai reedel Ogre vastu esimesed minutid sel hooajal, 11 minutiga 1 punkt ja 3 lauda). Ja sellise satsiga hakatakse kahte liigat põrutama? Mulle tundub küll, et Pahv võiks varsti oma poe kinni panna, nii ei ole mõtet seda asja ajada.
Eesti-Läti korvpalliliiga 2025/26
Re: Eesti-Läti korvpalliliiga 2025/26
Re: Eesti-Läti korvpalliliiga 2025/26
Kusjuures mõtlesin juba varem, et vastastel võiks olla Coolbeti vastu üsna kerge oma mänguplaan üles ehitada - kaitses Johnsonile non-stop surve peale panna ning ta lihtsalt ära kurnata. Ülejäänud tagaliini moodustab praegusel hetkel ju sisuliselt Pahv, kel tahtmist on küll mitme eest, ning Küttis, kes minu pettumuseks on silma jäänud pigem oma passiivsusega.toivo kirjutas: ↑Täna, 12:01Coolbetil rosteris hetkel 12 meest, kellest Tassa ilmselt hooaja lõpuni väljas ning Midri ja Avarsalu (17a ja 18a) erilised põhirotatsioonimehed pole. Jääb alles 9 meest, kellest Kulishenko on 20a ja alles pikast vigastusest välja tulnud (sai reedel Ogre vastu esimesed minutid sel hooajal, 11 minutiga 1 punkt ja 3 lauda). Ja sellise satsiga hakatakse kahte liigat põrutama? Mulle tundub küll, et Pahv võiks varsti oma poe kinni panna, nii ei ole mõtet seda asja ajada.
Ideaalmaailmas võtaks Pahv nüüd Ruubelile kõne ning meelitaks ta kõrgliiga tasemele tagasi, aga pigem pakun, et ühe võimalused ja teise ootus on piisavalt erinevates suurusjärkudes, et kokkuleppele jõuda. Saaremäeli ja Posti näited on Coolbeti puhul varasemast all.
Kui Coolbetil üleüldse mingeid vahendeid asenduse toomiseks on, siis võiks eeldada, et ilmselt jälgitakse huviga ka Laane seisu Bulgaarias. Pahv ju ei ole saladust teinud, et tahtis teda väga enda meeskonda. Hetkel on Laane koduklubil kaks kaotust kirjas ning Laane enda isiklik statistika pigem väga tagasihoidlik (ca 20 minutit, 3,5 punkti, 2,5 resultatiivset söötu, kolmesed ca 11% täpsusega) - Bulgaarias võivad kaadriotsused väga kiiresti tulla.