Balti Liiga 2011/2012
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Re: Balti Liiga 2011/2012
8 vabakat mööda pandud võimas
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Chelsea fan!
Skele pidi olema ju mingis jõhkras supervormis, aga ma küll seda ei näe
BC KALEV/CRAMO
- --KingLeBron--
- Kasutaja
pilt on võimas mitte sittagi ei saa aru
Chelsea fan!
Chelsea fan!
Mitu punkti Timo Suslov pani? Kellegil statistikat on?
Skele on täiesti liimist lahti. Ei tea mis toimub, aga kohtunikud n*kuvad totaalselt mängu ära. Ulyankol ja Varbanovil 4 viga ???!!
Loodame et suudame võita, õnneks on Allingu väljas .
Go Cramo
Loodame et suudame võita, õnneks on Allingu väljas .
Go Cramo
- --KingLeBron--
- Kasutaja
punkte ei tea aga umbes 25 sitta vilet on küll enda kontosse saanud
Chelsea fan!
Chelsea fan!
Poolaeg siis +1 meile.
Skele ja Ulyanko pealt peaks teisel poolajal kõvasti rohkem tulema, muidu läheb raskeks.
Kuidagi peaks nüdü hoidma, et Ulyanko vigadega välja ei kukuks, varbanovi asemel saab edukalt Falli kasutada.
Ega Tartul ka midagi hõisata pole, sest Raadik peab nüüd keskmängija kohta mängima suure osa ajast.
Skele ja Ulyanko pealt peaks teisel poolajal kõvasti rohkem tulema, muidu läheb raskeks.
Kuidagi peaks nüdü hoidma, et Ulyanko vigadega välja ei kukuks, varbanovi asemel saab edukalt Falli kasutada.
Ega Tartul ka midagi hõisata pole, sest Raadik peab nüüd keskmängija kohta mängima suure osa ajast.
Ma ei saa aru. Ukrainas mängiti ilusti ja nüüd üldse ei oska. Rünnak ilma ajudeta ja kaitses väga kergelt lastakse mees läbi. Mida seal trennis tehakse ? Vabavisked ka nii kehvasti. Eksimused just vendadelt, kellelt ei tohiks tulla nagu Sokk ja Arbet.
- --KingLeBron--
- Kasutaja
ei ütleks , et Arbet kunagi mingi vabaka spets olnud oleks , aga ikkagi 4/8 ei tohiks ikka visata...
Chelsea fan!
Chelsea fan!
Mäng ju täitsa ok, lihtsalt vabavisked on kohutavad ning lauas on allajäämine (selle üks põhjus on muidugi ka kohtunike imeviled, kuigi jah, kommin arvuti tagant). Esimese poolajaga neis mängudes nagunii midagi ei otsusta, aga vabakate pealt peaks ikka pluss kuus seitse olema.Sten kirjutas:Ma ei saa aru. Ukrainas mängiti ilusti ja nüüd üldse ei oska. Mis asju seal trennis tehakse siis. Vabavisked ka nii kehvasti. Eksimused just vendadelt, kellelt ei tohiks tulla nagu Sokk ja Arbet.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
No kui visked ei lähe, siis on kõige loogilisem variant, et trennis käib ikka kõva füüsise treenimine ja visetele ei rõhuta nii palju.Sten kirjutas:Ma ei saa aru. Ukrainas mängiti ilusti ja nüüd üldse ei oska. Rünnak ilma ajudeta ja kaitses väga kergelt lastakse mees läbi. Mida seal trennis tehakse ? Vabavisked ka nii kehvasti. Eksimused just vendadelt, kellelt ei tohiks tulla nagu Sokk ja Arbet.
Mul Tartu rünnakuid ei taha näidata. Näitab ainult kuidas Kalev ründab. Vähemalt nüüd tuldud õiges emotsioonis mängima, mitte uimama.
- --KingLeBron--
- Kasutaja
ma ei näe küll mitte midagi või , kui näen siis 5-6 sekuni kaupa
Chelsea fan!
Chelsea fan!
Sellise versiooni üle ei kurdaks, niikuinii Skele võtab pallid vahelt ära, ongi ainult Kalevi rünnakudSten kirjutas:Mul Tartu rünnakuid ei taha näidata. Näitab ainult kuidas Kalev ründab. Vähemalt nüüd tuldud õiges emotsioonis mängima, mitte uimama.
Kiidaks korra vastast ka: Superkolmik on meeldivalt vähe mängida saanud!!!!