MINAMINAMINA!!!!--KingLeBron-- kirjutas:kas keegi kahtleb veel , et cramole oleks vaja peatreeneri vahetust?
Klounikari siin foorumis.
MINAMINAMINA!!!!--KingLeBron-- kirjutas:kas keegi kahtleb veel , et cramole oleks vaja peatreeneri vahetust?
Äää, mida? Selge, et mees ei pruugi veel olla valmis peatreeneriks eesti esiklubides, aga võiksid vähe kursis olla, mis on mehe ülesanded ja mis tasemel noortetreeneriga on tegu.Zog kirjutas:No aga ongi selge, pandi Eesti esinisanäpp ja baltimaade suurim möku Varruka-Alar pukki, ja ongi tulemus käes. Noh olgu, võib-olla läksin liiale, aga teist nii saamatut treenerit pole ma küll elu sees näinud.
Seda, kui tubli ta vastaste analüüsimisel on, olen ma juba Vucinic'i aegadest saadik kuulnud... ning vb on see tõesti tõsi, ei vaidle vastu. Aga tahes tahtmata seostub mul temaga esmajärjekorras siiski Cramo täielik läbipõrumine ja põhiturniiril neljandaks jäämine; ning lihtsalt see, et nüüd kus mees üheks mänguks Rapla vastu pukki pandi, ning kohe saun tuli, tundub lihtsalt täiesti uskumatu...Rix kirjutas:Äää, mida? Selge, et mees ei pruugi veel olla valmis peatreeneriks eesti esiklubides, aga võiksid vähe kursis olla, mis on mehe ülesanded ja mis tasemel noortetreeneriga on tegu.Zog kirjutas:No aga ongi selge, pandi Eesti esinisanäpp ja baltimaade suurim möku Varruka-Alar pukki, ja ongi tulemus käes. Noh olgu, võib-olla läksin liiale, aga teist nii saamatut treenerit pole ma küll elu sees näinud.
Ausalt, teed oma kommiga endale häbi.
Täitsa põnev uudis. Hea, et Erkmaale võimalus antakse, sest mehel on päris huvitav käekiri ning nüüd saab ise käed siis mullaseks teha.sammalhabe kirjutas:Lugesin just, et Valgal uus peatreener. Aivo Erkmaa.
Ei tea kas miskit hakkab muutuma kah ?
See on jah kahtlemata positiivne uudis... ses suhtes et... vaevalt et nüüd poole aastaga Valgal Tarva ja Rapla tasemele tõusta õnnestub, aga vähemalt Erkmaa on treenerina tõsiseltvõetav. Ühtlasi on tal olemas mingid kogemused, erinevalt Vasarast, Wells'ist ja Renterist, ning isegi Jaanus Liivak oli treenerina päris algaja, kui ta Valga eesotsas oli...Rix kirjutas:Täitsa põnev uudis. Hea, et Erkmaale võimalus antakse, sest mehel on päris huvitav käekiri ning nüüd saab ise käed siis mullaseks teha.sammalhabe kirjutas:Lugesin just, et Valgal uus peatreener. Aivo Erkmaa.
Ei tea kas miskit hakkab muutuma kah ?
Erkmaa oli Rakvere PK treener, BC Rakvere Tarva peatreener on olnud ainult Sõber!theundertaker kirjutas:Erkmaa oli kunagi tarva treener ka ju alguses! Aga siis löödi minema!