Kahjuks viimast kolme minutit ei näinud, kuid Toome tegi ju teisel veerandil selg ees isegi sellele mürakale ära? Eks Cramo surus ise selle temp meelega võimalikult maha ning see oli õige otsus, kuigi jah, kolm-neli korda oleks võinud kiiresse ülekaaluga realiseerima minna. Varpsi ma ei sõimaks, rünnakul tegi enam-vähem oma ära, täna ei saanud ta aga kaitses hakkama.Mr. Aff kirjutas:Käisin mängul. Kalev tegi superhea esituse, olen nõus, aga samas ei tasu üle dramatiseerida asja, tegelikult oli ainult üks hetk, kus oli tunne, et see mäng võiks ära tulla ja see kadus ka umbes minutiga. See otsustav pöördevõimalus oli 35ndal minutil, kui Arbet näppas palli ja oli 1:1 vastu Lynn Greeriga aga ei suutnud ära realiseerida. Järgnenud segaduses sai ennem kaitses super head tööd teinud Fall vea ning hoobi näkku ja oli sunnitud mängust lahkuma. Järgnevalt panigi Greer külmalt üle ka ära step-back jumperi ja Samoilenko mängiti lihtsalt vabaks ja asi oli põhimõtteliselt tehtud.
64:68 seisul oli veel korra lootust, aga siis ei saanud Fall terve minuti lihtsalt väljakule, kuna mõlemad pooled viskasid mööda. Lõpuks tegi Uljanko vea ja siis oli juba liiga hilja. Kurb.
Mis puutub Soku/Skele puudumisse, siis meenutaks, et vastaste supersnaiper Domercant sai II veerandajal vigastada, mis oli Kalevile kõva kergendus.
Meelde jäi veel Varbanovi täielik abitus korvi all, sama kehtib ka Toome kohta, kelle selg-ees mäng on hullem kui täiesti olematu. kolmeseid ja eemalt samas viskab hästi, äkki ta peakski pidevalt perimeetril luurama, siis Dorbek ja Skele saaks paremini läbi murda, kui vastaste koll ka eemal on.
Kiirrünnakud ei tulnud kuidagi välja, kiirusest jäi puudu Unicsi meeste vastu, mitu korda oli nagu 3:2 aga jäi realiseerimata, paaril korral kui üritati, saadi vähemalt viga kätte.
Unics tundus ikka väga aeglaselt mängivat võrreldes nende Euroliigas harrastatava tempoga, 25 punkti lasta Kalevil I veerandajaga visata näitas, et nad polnud ilmselgelt täie motivatsiooniga platsile tulnud. EL's on vist 1-2 korda nii kehv veerandaeg olnd neil, Barca vastu.
Lõpus tappis väsimus ka meie mehi, muidu meeletult võidelnud Dorbek puterdas palli paar korda, selle peale mingi purjus debiilne jobikott eemalt Kalevi fännisektorist hakkas rõvedalt üle saali vinguma sellepärast. Vastik oli kuulata, kuidas elu eest võidelnud meest sõimati, ma oleks üle kurgi andnud, kui ta lähedal istunuks.
Mulle tundub, et see jobu seal fännisektori lähedal on üks skisost püsivaataja, kes jommis peaga käib mingite kipspeadest sõpradega cramo mänge vaatamas. Üks kord oleks seal suuremaks jamaks läinud, aga õnneks oli teistel pealtvaatajatel mõistus peas ja ignoreerisid seda jobu.
a noh, võib olla ka üks teine tont.
Selliseid mänge võiks ükskord hakata ära kobistama. Täna olid kahjuks pink lühike ja tõesti, paar otsust kohtunikelt päris kummalised, seda kahjuks võtmemomentidel.