Kalevi kohtumised KMLis

Eesti meistriliigast ja karikavõistlustest
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Re: Kalevi kohtumised KMLis

Postitus Postitas Rix »

plix18 kirjutas:
Karl kirjutas:No ega see ajab ka närvi natuke, kui Pahv hakkas seal hüppama ja oma lollakaid küsimusi küsima seal jälle.
Täiesti õigustatud küsimused olid ju.
Ma tahaks küll teada mida Kuusmaa selllel hetkel mõtles kui meestele ütles et täna vastast ei suru ja laseme palli rahulikult üle tuua???
See on puhtalt taktikaline küsimus, nüanss, mida ükski treener ei hakka avaldama, kuna mänge on veel palju ees sama meeskonnaga. Aga noh, küsida võib kõike ning vastata siis järelikult ka.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Postitus Postitas Egert »

Pahv on ikka kuradima ülbe kuju.
Kasutaja avatar
Karl
Kasutaja

Postitus Postitas Karl »

Asi ei olnud üldse selles küsimuses nii palju kuivõrd selles, et Pahv hakkas seal a la ülbitsema et teda ei koti et Kuusmaa endast väljas on ja umbes et Kuusmaa peab kõigile tema lollakatele küsimustele vastama, et tema on nii kõva tegija ja kui keegi talle midagi öelda julgeb siis on oioi mis.
Kasutaja avatar
Go Cramo!
Kasutaja

Postitus Postitas Go Cramo! »

võibolla see Pahv oli leilis selle pärast kui peale mängu, platsi ääres Kuusmaa ta pikale lainele saatis. Pahv on alati olnud üks mõtetu ülbik ja wannabe tegelane. Tema saatedki on sellised - üleolev suhtumine jne. Kuusmaa oleks võinud selle tüübi veelkord ja veel konkreetsemalt sinna saata kuhu päike ei paista...Ilmselgelt olid Kuusmaal närvid niigi krussis ja siis tuleb üks ajakirjanik vastaslauda nina nokkima ja tatti pritsima
Minusilmis on see Pahv täiesti :smash:
KalevRuus
Kasutaja

Postitus Postitas KalevRuus »

Go Cramo! kirjutas:võibolla see Pahv oli leilis selle pärast kui peale mängu, platsi ääres Kuusmaa ta pikale lainele saatis. Pahv on alati olnud üks mõtetu ülbik ja wannabe tegelane. Tema saatedki on sellised - üleolev suhtumine jne. Kuusmaa oleks võinud selle tüübi veelkord ja veel konkreetsemalt sinna saata kuhu päike ei paista...Ilmselgelt olid Kuusmaal närvid niigi krussis ja siis tuleb üks ajakirjanik vastaslauda nina nokkima ja tatti pritsima
Ma pole kunagi aru saanud suhtumisest et treener või mängija võib peale kaotust tatti pritsida aga ajakirjanik tohib justkui ainult alandlikult mingeid stampküsimusi esitada. Mina ei heida midagi ette ei Kuusmaale ega Pahvile - arusaadav, et Aivar oli vihane ja ärritus iseenesest teemakohase küsimuse peale aga samamoodi oli Pahvil õigus küsida, et kui vastata ei taha siis milleks me siin istume? Minu arust asjalikud mehed mõlemad.
väike-tamma
Kasutaja

Postitus Postitas väike-tamma »

KalevRuus kirjutas:
Go Cramo! kirjutas:võibolla see Pahv oli leilis selle pärast kui peale mängu, platsi ääres Kuusmaa ta pikale lainele saatis. Pahv on alati olnud üks mõtetu ülbik ja wannabe tegelane. Tema saatedki on sellised - üleolev suhtumine jne. Kuusmaa oleks võinud selle tüübi veelkord ja veel konkreetsemalt sinna saata kuhu päike ei paista...Ilmselgelt olid Kuusmaal närvid niigi krussis ja siis tuleb üks ajakirjanik vastaslauda nina nokkima ja tatti pritsima
Ma pole kunagi aru saanud suhtumisest et treener või mängija võib peale kaotust tatti pritsida aga ajakirjanik tohib justkui ainult alandlikult mingeid stampküsimusi esitada. Mina ei heida midagi ette ei Kuusmaale ega Pahvile - arusaadav, et Aivar oli vihane ja ärritus iseenesest teemakohase küsimuse peale aga samamoodi oli Pahvil õigus küsida, et kui vastata ei taha siis milleks me siin istume? Minu arust asjalikud mehed mõlemad.
Ehe näide Pahvi idiootsusets on see kui ta kirjutas artikli Sven Pugoneni liitumisest Tarvaga. Viimane lõik oli selline, et ju siis Matt Hall hakkad teist liigat Tarva duublis mängima. Tarval on pingil 3 noort venda kellest 2 saavad mänguks tiimi. Edaspidi hakkab arvatavasti saama ainult 1 noor pingile. Mina seda Pahvi ei respekteeri absull.
KalevRuus
Kasutaja

Annaksid lingi?
väike-tamma
Kasutaja

Postitus Postitas väike-tamma »

KalevRuus kirjutas:Annaksid lingi?
Kahjuks on see artikel ära muudetud. Pikast tekstist on saanud ainult 3 realine lühiuudis :? Sorry aga nii oli seal kirjas.
KalevRuus
Kasutaja

Nunuu.
Charly
Kasutaja

Postitus Postitas Charly »

KalevRuus kirjutas:Nunuu.
Oli selline artikkel jah, paberlehes ilmselt endiselt leitav. Veebis oli kah alguses tõesti Pahv seletanud Halli esiliigasse saatmisest. Pole tal esimene kord fantaseerida.
Kris
Kasutaja

Postitus Postitas Kris »

Charly kirjutas:
Veebis oli kah alguses tõesti Pahv seletanud Halli esiliigasse saatmisest.
Ise ka lugesin seda, just veebist. Pole enam artiklit lugenud ja ei tea kas see seal enam alles on. Aga sellist asja ma lugesin.
Kalevpoiss
Kasutaja

Postitus Postitas Kalevpoiss »

Charly kirjutas:
Oli selline artikkel jah, paberlehes ilmselt endiselt leitav. Veebis oli kah alguses tõesti Pahv seletanud Halli esiliigasse saatmisest. Pole tal esimene kord fantaseerida.
Kusjuures jutt oli veel II liigasse saatmisest.
Sten
Kasutaja

Postitus Postitas Sten »

No Pahv ikka täitsa lammas. Ise ka aru saab mida ta küsib. Sellisel solvaval alatoonil küsida mida Kuusmaa mõtles, kui nii käskis. Kuusmaa vastas niigi viisakalt ja ei saatnud teadagi kuhu. Ilmselt Pahv sai siis aru, et talle pandi otseselt ära ja üritab veel midagi õigustada. Lõpus veel väljendab oma kibestumist öeldes Kuusmaale, et saab trahvi. Mis see tema asi on kas saab trahvi, niimoodi hõõruda nina alla. Pahv ärgu ronigu pressikonverentsi ja tehku oma saadet ja postitagu oma vigaseid spordiuudiseid edasi.
Pilt
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

Sten kirjutas:No Pahv ikka täitsa lammas. Ise ka aru saab mida ta küsib. Sellisel solvaval alatoonil küsida mida Kuusmaa mõtles, kui nii käskis. Kuusmaa vastas niigi viisakalt ja ei saatnud teadagi kuhu. Ilmselt Pahv sai siis aru, et talle pandi otseselt ära ja üritab veel midagi õigustada. Lõpus veel väljendab oma kibestumist öeldes Kuusmaale, et saab trahvi. Mis see tema asi on kas saab trahvi, niimoodi hõõruda nina alla. Pahv ärgu ronigu pressikonverentsi ja tehku oma saadet ja postitagu oma vigaseid spordiuudiseid edasi.
+1
KalevRuus
Kasutaja

Pahv: "Aga kuidas sina nagu seletad, et meeskond ei suutnud terve mängu nagu õiget särtsu leida, et mõned üksikud hetked nagu?"
Kuusmaa:" Noh, me alustasime mees mehe kaitsega ja leppisime kokku, et väga suruma ei hakka. Ma ei tea kas see sai saatuslikuks või ei saanud aga Tartu sai rahulikult üle tulla ja..(järgneb palju Juku ja Allingu viskasid jne- igati rahumeelne jutt).
Pahv: "Kuidas see mõttesse tuli, et laseme neil rahulikult üle tulla ja toimetada?"
Ja järgnes... :D

Kas Go Cramo, Sten, Jyrgen ja mõned teised oskaksid seletada, kas tõesti polnud küsimus asjaga seotud või milles mure? Mida Pahv pahasti tegi ja kus oli solvamine? Kas vabsee tohib peale kaotust midagi küsida või on see ülbiklikkus, isegi kui on ametlik pressikonverents? Või on põhipatt selles, et Pahv suht humoorikal toonil mainis, et kohtunike kritiseerimise eest tuleb ilmselt trahvi maksta? Või on mure selles, et tsensuuri pole ja faking kaamerad treenerite emotsioone üle kannavad? Või...?
Igaks juhuks mainin, et olin Kalevi poolt ja Kuusmaasse suhtun sügava lugupidamisega.
Vasta