Vaba teema (off-topic).

Muud jutud (sh arvutimängud)
Stat
Kasutaja

Re: Vaba teema (off-topic).

Postitus Postitas Stat »

Samuti osaleks
Manchester City
Miami Heat
San Anotnio Spurs
Michael Schumacher
villu123
Kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas villu123 »

http://www.facebook.com/osta.ee/posts/4 ... 75?notif_t" onclick="window.open(this.href);return false; Väga tänulik oleks kui saaks mõne LIKE :D :D :D
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja

Postitus Postitas Alex »

Fixer kirjutas:Kui paljud siin Jalgpalli EM-i ajal ennustada sooviksid? Neid saite ja ennustusmänge leidub terve interneti peale küll tohutult, kuid üks võistlus siinse rahva vahel minu arvates paha ei teeks. Kuna mänge ei ole väga suures hulgas, siis olen nõus asja enda peale võtma, kuid kui keegi tahab seda ise vedada, siis minul selle vastu ei ole midagi. Ootan arvamusi.
Osaleksin.
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

Käpp alati ! :)
põrsas123
Kasutaja

Postitus Postitas põrsas123 »

Fixer kirjutas:Kui paljud siin Jalgpalli EM-i ajal ennustada sooviksid? Neid saite ja ennustusmänge leidub terve interneti peale küll tohutult, kuid üks võistlus siinse rahva vahel minu arvates paha ei teeks. Kuna mänge ei ole väga suures hulgas, siis olen nõus asja enda peale võtma, kuid kui keegi tahab seda ise vedada, siis minul selle vastu ei ole midagi. Ootan arvamusi.
Võib olla tõesti osaleks.
Kasutaja avatar
zero0
Kasutaja

Postitus Postitas zero0 »

Alex kirjutas:
Osaleksin.
Relektro
Kasutaja

Postitus Postitas Relektro »

Löön kaasa
Kasutaja avatar
--KingLeBron--
Kasutaja

Postitus Postitas --KingLeBron-- »

osaleks ka
Miami Heat NBA meistriks!

Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!

Chelsea fan!

Pilt
põrsas123
Kasutaja

Ma kuskilt kuulsin,et veebis saab vaadata Elevant Fieni ennustusi,kas keegi oskab öelda lehekülge kus näeb Elevant Fieni ennustusi?
Kasutaja avatar
Alan
Kasutaja

Postitus Postitas Alan »

Elevant Fieni ennustustele saab kaasa elada igal hommikul kell 8:30 Tallinna loomaaia veebikaamera vahendusel internetis ning 14:00 loomaaias kohapeal.
Aga kõige lihtsam on vist Õhtulehte internetis jälgida.
põrsas123
Kasutaja

Alan kirjutas:
Elevant Fieni ennustustele saab kaasa elada igal hommikul kell 8:30 Tallinna loomaaia veebikaamera vahendusel internetis ning 14:00 loomaaias kohapeal.
Tänan väga
Stat
Kasutaja

Postitus Postitas Stat »

Kas keegi oskab rääkida nende liikluskindlustuste khota ,mida tanklates müüakse või ksut infot saada?olen kuulnud ,et seal pidi olema päris odav ja netist uurides kindlustuste hindu ,siis oleks mul palju kallim kui sealt ostes...ei jaga ise eriti seda asja
Manchester City
Miami Heat
San Anotnio Spurs
Michael Schumacher
Kasutaja avatar
Soho
Kasutaja

Postitus Postitas Soho »

Stat kirjutas:Kas keegi oskab rääkida nende liikluskindlustuste khota ,mida tanklates müüakse või ksut infot saada?olen kuulnud ,et seal pidi olema päris odav ja netist uurides kindlustuste hindu ,siis oleks mul palju kallim kui sealt ostes...ei jaga ise eriti seda asja
Oleneb staažist , kui sa oled kaua omanik autol olnud ja pole õnnetusi jms.. juhtunud , siis maksab ka kindlustus vähem. Mul momendil on iga kord paar euri odavamaks läinud.. hetkel maksan iga 2 kuu tagant.. auto minu nimel al. jaan. 2012
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

Tervist kõik ülikooli astujad. Kas te teete ka sais.ee-s avaldusi praegu ? Kui teete, siis rääkige kuidas läheb ja mis eriala soovite. :P
Kasutaja avatar
Karl
Kasutaja

Postitus Postitas Karl »

jyrgen kirjutas:Tervist kõik ülikooli astujad. Kas te teete ka sais.ee-s avaldusi praegu ? Kui teete, siis rääkige kuidas läheb ja mis eriala soovite. :P
enne akadeemilist testi ei oska eriti midagi öelda, et kas läheb hästi või halvasti :)
Suletud