Vaba teema (off-topic).
Re: Vaba teema (off-topic).
Samuti osaleks
Manchester City
Miami Heat
San Anotnio Spurs
Michael Schumacher
Miami Heat
San Anotnio Spurs
Michael Schumacher
http://www.facebook.com/osta.ee/posts/4 ... 75?notif_t" onclick="window.open(this.href);return false; Väga tänulik oleks kui saaks mõne LIKE
Osaleksin.Fixer kirjutas:Kui paljud siin Jalgpalli EM-i ajal ennustada sooviksid? Neid saite ja ennustusmänge leidub terve interneti peale küll tohutult, kuid üks võistlus siinse rahva vahel minu arvates paha ei teeks. Kuna mänge ei ole väga suures hulgas, siis olen nõus asja enda peale võtma, kuid kui keegi tahab seda ise vedada, siis minul selle vastu ei ole midagi. Ootan arvamusi.
Käpp alati !
Võib olla tõesti osaleks.Fixer kirjutas:Kui paljud siin Jalgpalli EM-i ajal ennustada sooviksid? Neid saite ja ennustusmänge leidub terve interneti peale küll tohutult, kuid üks võistlus siinse rahva vahel minu arvates paha ei teeks. Kuna mänge ei ole väga suures hulgas, siis olen nõus asja enda peale võtma, kuid kui keegi tahab seda ise vedada, siis minul selle vastu ei ole midagi. Ootan arvamusi.
Alex kirjutas:Osaleksin.Fixer kirjutas:Kui paljud siin Jalgpalli EM-i ajal ennustada sooviksid? Neid saite ja ennustusmänge leidub terve interneti peale küll tohutult, kuid üks võistlus siinse rahva vahel minu arvates paha ei teeks. Kuna mänge ei ole väga suures hulgas, siis olen nõus asja enda peale võtma, kuid kui keegi tahab seda ise vedada, siis minul selle vastu ei ole midagi. Ootan arvamusi.
Löön kaasa
- --KingLeBron--
- Kasutaja
osaleks ka
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Ma kuskilt kuulsin,et veebis saab vaadata Elevant Fieni ennustusi,kas keegi oskab öelda lehekülge kus näeb Elevant Fieni ennustusi?
Aga kõige lihtsam on vist Õhtulehte internetis jälgida.Elevant Fieni ennustustele saab kaasa elada igal hommikul kell 8:30 Tallinna loomaaia veebikaamera vahendusel internetis ning 14:00 loomaaias kohapeal.
Tänan vägaAlan kirjutas:Elevant Fieni ennustustele saab kaasa elada igal hommikul kell 8:30 Tallinna loomaaia veebikaamera vahendusel internetis ning 14:00 loomaaias kohapeal.
Kas keegi oskab rääkida nende liikluskindlustuste khota ,mida tanklates müüakse või ksut infot saada?olen kuulnud ,et seal pidi olema päris odav ja netist uurides kindlustuste hindu ,siis oleks mul palju kallim kui sealt ostes...ei jaga ise eriti seda asja
Manchester City
Miami Heat
San Anotnio Spurs
Michael Schumacher
Miami Heat
San Anotnio Spurs
Michael Schumacher
Oleneb staažist , kui sa oled kaua omanik autol olnud ja pole õnnetusi jms.. juhtunud , siis maksab ka kindlustus vähem. Mul momendil on iga kord paar euri odavamaks läinud.. hetkel maksan iga 2 kuu tagant.. auto minu nimel al. jaan. 2012Stat kirjutas:Kas keegi oskab rääkida nende liikluskindlustuste khota ,mida tanklates müüakse või ksut infot saada?olen kuulnud ,et seal pidi olema päris odav ja netist uurides kindlustuste hindu ,siis oleks mul palju kallim kui sealt ostes...ei jaga ise eriti seda asja
Tervist kõik ülikooli astujad. Kas te teete ka sais.ee-s avaldusi praegu ? Kui teete, siis rääkige kuidas läheb ja mis eriala soovite.
enne akadeemilist testi ei oska eriti midagi öelda, et kas läheb hästi või halvastijyrgen kirjutas:Tervist kõik ülikooli astujad. Kas te teete ka sais.ee-s avaldusi praegu ? Kui teete, siis rääkige kuidas läheb ja mis eriala soovite.