Haye ja Chisora vahelist madistamis oli väga nauditav vaadata. Ei olnud mingisugust kallistamist, vaid mõlemad poksisid kohe algusest peale täie rauaga. Kui Chisora suudaks nüüd oma tehnilise poole ka järgi aidata, oleks ta vägagi arvestatav vastane Klitskodele ja Hayele. Praegu loodab ta ainult oma jõule, kuid poksis ainult jõuga ei saa. Loodetavasti saavad mõlemad oma litsensid tagasi.
Kas keegi omab samsungi mob telefoni, millele pannakse muusikat ja muud manti peale programmiga zune? Probleem selles, et kõik pildid ja videod saab peale pandud aga muusika peale panemisega on mingi tripper, ei synci ära vms või noh, ei saa üldse laulegi Zune programmi loendisse sisse.
tahad öelda, et arvuti külge juhtmega ühendades ei teki my computerisse see drive kuhu peale saab faile tõsta, et mingit imeprogrammi kasutad? minuteada saab kõikide muude asjadega peale applei toodete niisama nagu usb-le asju peale tõsta...
kalevcramo kirjutas:tahad öelda, et arvuti külge juhtmega ühendades ei teki my computerisse see drive kuhu peale saab faile tõsta, et mingit imeprogrammi kasutad? minuteada saab kõikide muude asjadega peale applei toodete niisama nagu usb-le asju peale tõsta...
Kuisjuures ei teki. Oleks tõesti loogiline et selline asi tekib, aga ei.
ummn imelik, äkki siis arvuti pole seda seadet omale korralikult ära installinud, vt kui esimest korda ühendad, siis ta tavaliselt teeb midagi, a la tuvastab selle seadme vms. aga ma ei oska siis muud soovitada, kui see sama probleem ingl. keeles googleisse kirjutada, nii leiab peaaegu alati lahenduse...
Kas keegi oskab aidata sellise asjaga, et ma tahaksin ETV vaadata netist aga asun ise Prantsusmaal ja seal ETV on see geoblokeering peal. Kas keegi oskab aidata kuidas ma näeksin ETV-d?
patu89 kirjutas:Kas keegi oskab aidata sellise asjaga, et ma tahaksin ETV vaadata netist aga asun ise Prantsusmaal ja seal ETV on see geoblokeering peal. Kas keegi oskab aidata kuidas ma näeksin ETV-d?
Kas sul on see mure, et tahaksid eestikeelsete kommentaaridega olümpiat vaadata? Siis pane kanal ERR Otsest jooksma sel ajal, kui käib mõni selline saade, mida geoblokeering ei puuduta. Jäta see käima ning kui olümpiaülekanne algab, ei juhtu sul pildiga midagi.