Vaba teema (off-topic).
Re: Vaba teema (off-topic).
Täna mängu vaadates tekkis sõbraga arutelu, et kuidas see tantsutüdrukute värk tehniliselt toimib? Ses mõttes, et kas otsitakse mõni tantsutrupp ja tehakse leping või valitakse kuidagi ükshaaval välja jne? Mis summadest tasustamise puhul räägime?
Mitte, et see teab mis oluline oleks aga lihtsalt huvitav teada.
Tulistan täiega puusalt, aga minu teada valitakse või on otsitud mõne hooaja alguses esindusliku välimusega tüdrukuid, kellel on tantsuoskus(usun et privees tagumiku hööritamine ei anna suuri plusspunkte) vbl mingi casting vms, aga selles ma kahtlen, et nad seal mingit palka saavad, samas mine sa tea, vbl mingi väike plekk ikka kukub, sest puududa sealt keegi väga ei saa. Kuna sel aastal pole ma saalis pm üldse käinud (viimati pärast kaotust pienole kodus) siis täpselt nägusid ei mäleta, aga kui ma nüüd palju ei eksi, siis on sel aastal samad tibid laias laastus, kes eelmisel aastal.KalevRuus kirjutas:Täna mängu vaadates tekkis sõbraga arutelu, et kuidas see tantsutüdrukute värk tehniliselt toimib? Ses mõttes, et kas otsitakse mõni tantsutrupp ja tehakse leping või valitakse kuidagi ükshaaval välja jne? Mis summadest tasustamise puhul räägime?
Tehakse katseid suviti ja uued tegijad võetakse siis punti, kes silma jääb. Ühe tantsu pealt saab 10euri per nägu, aga arvestades, et kuutasu on ~40€, siis on iga kalevi tantsutüdruk kalevi mängude suhtes miinuses..
Tegu on ühe kindla tantsutrupiga, kes tõenäoliselt ikka raha eest palgatakse, mitte meeskonna esinduse poolt kokku pandud eraldi tantsijatega.
Jah, kindel tantsugrupp, kes iga suvi otsib uusi tantsijaid cramole, et leida uusi talente. S.t, et seal. grupis on rohkem neiusid, aga paremad saavad mängudele.
Ma näiteks tean ühte tüdrukut sealt Cramo tantsutüdrukutest, kes käib nädalavahetuseti ka Prive's tantsimasmarxx762 kirjutas: Tulistan täiega puusalt, aga minu teada valitakse või on otsitud mõne hooaja alguses esindusliku välimusega tüdrukuid, kellel on tantsuoskus(usun et privees tagumiku hööritamine ei anna suuri plusspunkte) vbl mingi casting vms, aga selles ma kahtlen, et nad seal mingit palka saavad, samas mine sa tea, vbl mingi väike plekk ikka kukub, sest puududa sealt keegi väga ei saa. Kuna sel aastal pole ma saalis pm üldse käinud (viimati pärast kaotust pienole kodus) siis täpselt nägusid ei mäleta, aga kui ma nüüd palju ei eksi, siis on sel aastal samad tibid laias laastus, kes eelmisel aastal.
ei mitte ma pahaga:) lihtsalt ma usun et ainult selle pealt sinna kaa päris ei saa:)Invisibl3 kirjutas:Ma näiteks tean ühte tüdrukut sealt Cramo tantsutüdrukutest, kes käib nädalavahetuseti ka Prive's tantsimasmarxx762 kirjutas: Tulistan täiega puusalt, aga minu teada valitakse või on otsitud mõne hooaja alguses esindusliku välimusega tüdrukuid, kellel on tantsuoskus(usun et privees tagumiku hööritamine ei anna suuri plusspunkte) vbl mingi casting vms, aga selles ma kahtlen, et nad seal mingit palka saavad, samas mine sa tea, vbl mingi väike plekk ikka kukub, sest puududa sealt keegi väga ei saa. Kuna sel aastal pole ma saalis pm üldse käinud (viimati pärast kaotust pienole kodus) siis täpselt nägusid ei mäleta, aga kui ma nüüd palju ei eksi, siis on sel aastal samad tibid laias laastus, kes eelmisel aastal.
AK poolt selline avaldus: FIBA Europe Player of the Year for 2012 Andrei Kirilenko made public on Thursday his decision to retire from the Russian national team, for family reasons.
The Russian super star however left a window open to reconsider his retirement from international duty in the future, but certainly after EuroBasket 2013.
http://www.eurobasket2013.org/en/coid_S ... de_on.html" onclick="window.open(this.href);return false;
The Russian super star however left a window open to reconsider his retirement from international duty in the future, but certainly after EuroBasket 2013.
http://www.eurobasket2013.org/en/coid_S ... de_on.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tore, et mõni eestlane on nii multifunktsionaalne: soojal ajal nühib sadulat, talvel otsib oma Visud välja ning läheb hüppemäele proovima!
Kas kellegil õnnestub praegu delfis BasketTV-d vaadata?
Lugu ikka seot' kossuga, muidu siia foorumisse ei jõuaks, siinkirjutajani jõudis stseen inimeselt, kes väitis, et tema omakorda kuulis seda lugu ühelt peategelaselt kui parajsjagu nauditi ühel banketil koos hõrgutavaid-joovastavaid mõnusid
Moskvas....akadeemilises asutuses on kiired ajad, on sess ja meditsiinitudengid annavad professoreile eksamied. Ühe sellise professori kabinetis, kel samuti eksamid käsil, heliseb lauatelefon. Hääl ütleb, et on "parteikomiteest" ja "kas teie eksaminantide nimekirjas täna on selline-ja-selline nimi?" "Jah, tõepoolest on." "Väga hea, see-ja-see on nõukogude liidu korvpallikoondise kandidaat ja tuleb igal juhul eksamil läbi lasta. Homme on laagrisse minek". Toru pannakse teisel pool ära.
Mis sal's ikka. Ilmubki loikam varsti kabinetti, kaks meetrit kopikatega pikkust silma järgi. Tervitatakse, antakse üle matrikkel ja istutakse hetkeks maha. Silmad kohtuvad, teiselt poolt lauda vaatab vastu küsiv pilk "noh?" Ja tõepoolest, mis siin enam oodata? Isegi "must töö" on matriklis ära tehtud...aine nimi korrektselt, kood ja punktide arv. Ei ole vaja muud kui omalt poolt kuupäev, hinne ja allkiri. 5 sekundit ja asi kombes....Vot selle "viie sekundi" jooksul hakkab auväärse professori südametunnistus piinama, päris niisama kossuässa ei tahaks ka minema lasta, peaks kasvõi ühegi küsimuse küsima. Kasvõi midagi lihtsamat...Eksamineerija pilk langeb laua peal olevale inimese skeletiosale, milles ka asjasse pühendamatud tunneksid ära inimese sääreluu ( loomulikult oli tegu jäljendiga),.
"Kas te oskaksite mulle öelda, millise luuga on tegu?" Ei, ei ladinakeelset nimetus pole vaja..."
Kaks meetrit kopikatega vaatab hämmastunud pilgul vastu, sest sellist asja stsenaariumis ei olnud ette nähtud....Tõepoolest ei olnud, aga hakkama tuleb saada, teiselt poolt mõõdetakse , ütleks isegi et range pilguga.
Kossuäss vaatab sääreluud nagu lehm pesumasinat ega lausu musta ega valget....Asi hakkab piinlikuks kiskuma...Professor üritab ulatada päästvat köit: aga äkki prooviksite oma keha peal järgi vaadata, kuhu selline luu sobida võiks ?
Kaks meetrit kopikatega ajab end ilmselge vastumeelsusega üles ja edasi läheb mõõtmiseks. Range ilme ette mananud porfessor püüab ilmet edasi hoida, sest mida aeg edasi, seda rohkem oma südametunnistust endamisi kirub ja pähe hiilivad muremõtted, et ega sellest nüüd mingeid jamasid ei tule....
Äkki vaatab teiselt pool lauda vastu kõrvuni naeratus: Ma tean! Täpsel sobib mul kak raz! Roideluu!
Nii et teilegi kossusõbrad-mängijad siit moraal: see , et te korvpalli mängite, ei garanteeri seda, et te eksameil päris valutult läbi pääsete
Moskvas....akadeemilises asutuses on kiired ajad, on sess ja meditsiinitudengid annavad professoreile eksamied. Ühe sellise professori kabinetis, kel samuti eksamid käsil, heliseb lauatelefon. Hääl ütleb, et on "parteikomiteest" ja "kas teie eksaminantide nimekirjas täna on selline-ja-selline nimi?" "Jah, tõepoolest on." "Väga hea, see-ja-see on nõukogude liidu korvpallikoondise kandidaat ja tuleb igal juhul eksamil läbi lasta. Homme on laagrisse minek". Toru pannakse teisel pool ära.
Mis sal's ikka. Ilmubki loikam varsti kabinetti, kaks meetrit kopikatega pikkust silma järgi. Tervitatakse, antakse üle matrikkel ja istutakse hetkeks maha. Silmad kohtuvad, teiselt poolt lauda vaatab vastu küsiv pilk "noh?" Ja tõepoolest, mis siin enam oodata? Isegi "must töö" on matriklis ära tehtud...aine nimi korrektselt, kood ja punktide arv. Ei ole vaja muud kui omalt poolt kuupäev, hinne ja allkiri. 5 sekundit ja asi kombes....Vot selle "viie sekundi" jooksul hakkab auväärse professori südametunnistus piinama, päris niisama kossuässa ei tahaks ka minema lasta, peaks kasvõi ühegi küsimuse küsima. Kasvõi midagi lihtsamat...Eksamineerija pilk langeb laua peal olevale inimese skeletiosale, milles ka asjasse pühendamatud tunneksid ära inimese sääreluu ( loomulikult oli tegu jäljendiga),.
"Kas te oskaksite mulle öelda, millise luuga on tegu?" Ei, ei ladinakeelset nimetus pole vaja..."
Kaks meetrit kopikatega vaatab hämmastunud pilgul vastu, sest sellist asja stsenaariumis ei olnud ette nähtud....Tõepoolest ei olnud, aga hakkama tuleb saada, teiselt poolt mõõdetakse , ütleks isegi et range pilguga.
Kossuäss vaatab sääreluud nagu lehm pesumasinat ega lausu musta ega valget....Asi hakkab piinlikuks kiskuma...Professor üritab ulatada päästvat köit: aga äkki prooviksite oma keha peal järgi vaadata, kuhu selline luu sobida võiks ?
Kaks meetrit kopikatega ajab end ilmselge vastumeelsusega üles ja edasi läheb mõõtmiseks. Range ilme ette mananud porfessor püüab ilmet edasi hoida, sest mida aeg edasi, seda rohkem oma südametunnistust endamisi kirub ja pähe hiilivad muremõtted, et ega sellest nüüd mingeid jamasid ei tule....
Äkki vaatab teiselt pool lauda vastu kõrvuni naeratus: Ma tean! Täpsel sobib mul kak raz! Roideluu!
Nii et teilegi kossusõbrad-mängijad siit moraal: see , et te korvpalli mängite, ei garanteeri seda, et te eksameil päris valutult läbi pääsete
Vägev! Rehemaa päris suur üllatus tegelt, 15km vaba 7. koht ja just eraldistardist. Jääb veel mingi lootus, et Rehemaa teeb Maed ja Veerpalu, kelle parimad tulemused hakkasi just peale 30. eluaastat tulema. Samas jääb see pigem ikkagi üheks sähvatuseks.
Pole paha tulemus tõesti, kuid vaevalt tulevikus edaspidi sellist kohta välja sõidab, samas 50 km ühisstardist sel MM-il mine sa tea. Jällegi vaadates vahet pronksiga, on vahe ligi minut ja seda 15 km distantsil, mis on päris suur vahe, tõesti ei näe, kust leiaks selle minuti juurde.
Paralleele võib Anti Saarepuuga tõmmata - sõitis ka paar head tulemust välja sprindis, pole meest kusagil nüüd.
PS! Täna peaks Veerpalu suhtes lõplik otsus langetama, ise olen pidevalt uskunud, et mees on puhas. Oleks šokk, kui tuleks teine otsus.
Paralleele võib Anti Saarepuuga tõmmata - sõitis ka paar head tulemust välja sprindis, pole meest kusagil nüüd.
PS! Täna peaks Veerpalu suhtes lõplik otsus langetama, ise olen pidevalt uskunud, et mees on puhas. Oleks šokk, kui tuleks teine otsus.
kas keegi oskaks öelda kuidas arvutist keyloggerit eemaldada?päris suur probleem on sellega ja oleks ruttu vastust vaja.