Eks peab ise ka hakkama vaatama NFL'i, esmamulje on see, et see kalender on neil nii kuradi lühike, eriti võrreldes NBA, NHL ja MLB'ga.K-A-I-M-O kirjutas:Kris kirjutas:Super!Egert kirjutas:Cincinnati Bengals valis Hundi 53. valikuna siis.
Ei suuda uskuda et eestlane NFLis. Ja veel teises ringis valituna.
Kuna Bengelsil hea kaitsemeeskond olemas, siis pole ka liigset pinget kohe särada. Loodan et kaitsekoordinaator Zimmer teeb temast hea mängija. Niipalju kui olen fännide kommentaare netist lugenud, siis enamasti on väga rahul oldud. Olen tahtnud NFLiga tutvust teha juba pikemalt, ja nüüd kus eestlane liigas on selleks hea võimalus. Ikkagi ameeriklaste lemmik sportmäng. Loodan et Hunt näitab et eestlastes on sisu
hea artikkel on
http://bleacherreport.com/articles/1619 ... n-the-pros" onclick="window.open(this.href);return false;
Lisaks hakkavad Hundi mängud olema eestlastel vägagi vastuvõetaval ajal. Enamasti pühapäeva õhtuti kell 20.00
8. septembril alustatakse NFLi põhihooaega külaskäiguga Chicago Bearsile.
16. septembril võõrustatakse Pittsburgh Steelersit. (Eesti aja järgi algab mäng 3.40 teisipäeva, 17. septembri hommikul.)
22. septembril võõrustatakse Green Bay Packersit.
29. septembril külastatakse Cleveland Brownsi.
6. oktoobril võõrustatakse New England Patriotsi.
13. oktoobril minnakse külla Buffalo Billsile.
20. külastatakse Detroit Lionsit.
27. võõrustatakse New York Jetsi. (Eesti aja järgi algab mäng 19.00.)
31. oktoobril minnakse külla Miami Dolphinsile. (Eesti aja järgi on mäng 2.25 reede, 1. novembri hommikul.)
10. novembril külastatakse valitsevat NFLi meistrit Baltimore Ravensit.
17. novembril võõrustatakse Cleveland Brownsi.
1. detsembril külastatakse San Diego Chargersit. (Eesti aja järgi algab mäng 23.25.)
8. detsembril võetakse vastu Indianapolis Colts.
15. detsembril külastatakse Pittsburgh Steelersit. (Eesti aja järgi algab mäng 23.25.)
22. detsembril võetakse vastu Minnesota Vikings.
29. detsembril lõpetatakse põhihooaeg Baltimore Ravensit võõrustades.
Vaba teema (off-topic).
Re: Vaba teema (off-topic).
Oleks huvi isegi vaadata aga teades palju NFLis reklaami vs mängu suhe on siis vast jääb ära.Karl kirjutas: Eks peab ise ka hakkama vaatama NFL'i, esmamulje on see, et see kalender on neil nii kuradi lühike, eriti võrreldes NBA, NHL ja MLB'ga.
NBA-s on ju ka palju reklaami, aga kui tagant järgi vaatad League passiga , siis on need kõik välja lõigatud... Ma arvan , et NFL sama teema.Sten kirjutas:Oleks huvi isegi vaadata aga teades palju NFLis reklaami vs mängu suhe on siis vast jääb ära.Karl kirjutas: Eks peab ise ka hakkama vaatama NFL'i, esmamulje on see, et see kalender on neil nii kuradi lühike, eriti võrreldes NBA, NHL ja MLB'ga.
Me räägime ikkagi otse vaatamisest.Soho kirjutas:NBA-s on ju ka palju reklaami, aga kui tagant järgi vaatad League passiga , siis on need kõik välja lõigatud... Ma arvan , et NFL sama teema.Sten kirjutas:Oleks huvi isegi vaadata aga teades palju NFLis reklaami vs mängu suhe on siis vast jääb ära.Karl kirjutas: Eks peab ise ka hakkama vaatama NFL'i, esmamulje on see, et see kalender on neil nii kuradi lühike, eriti võrreldes NBA, NHL ja MLB'ga.
Mind need NBA reklaamipausid (palju) ei häiri. Muidugi neid võiks vähem olla, aga mingiks segavaks faktoriks nad vähemalt minupuhul pole.Sten kirjutas: Me räägime ikkagi otse vaatamisest.
NFL puhul olen kuulnud, et kuna seal palju rohkem mänguseisakuid, siis eeldatavalt ka palju väikeseid reklaamipause. Aga kuna pole ühtegi NFL mängu otse näinud, siis ei tea oma kogemusest kommenteerida.
Mängu ennast ajaliselt on tund, aga koos pausidega 2,5-3 tundi. Viimased muidugi täidetud reklaamidega.Kris kirjutas:Mind need NBA reklaamipausid (palju) ei häiri. Muidugi neid võiks vähem olla, aga mingiks segavaks faktoriks nad vähemalt minupuhul pole.Sten kirjutas: Me räägime ikkagi otse vaatamisest.
NFL puhul olen kuulnud, et kuna seal palju rohkem mänguseisakuid, siis eeldatavalt ka palju väikeseid reklaamipause. Aga kuna pole ühtegi NFL mängu otse näinud, siis ei tea oma kogemusest kommenteerida.
Keegi teine siin jalgrattaspordi fänn on? Ise olen juba Eurospordi Duffieldi ajast väga suur maanteesõidufänn (olin ja olen suur Ullrichi fänn ).
Super heameel Kangerti sõidu üle Girol. Olla ühe favoriidi #1 abiline on minusilmis kõrgemal kohal kui mõnes teises võistkonnas liidrirolli hoides top20 pääseda. Tegemist ikkagi võistkonnaspordiga, ja see muudab minujaoks selle ala nii paeluvaks. Sain aru et ETVl on see aasta Tour´i esitlusõigused? On huvitav näha mis mahus üle kantakse. Tean et paljude arvates igav sport, aga eks igaühele oma. Loodetavasti Taaramäe leiab ka oma vormi ülesse.
edit. parandasin ühe lolli typo.
Super heameel Kangerti sõidu üle Girol. Olla ühe favoriidi #1 abiline on minusilmis kõrgemal kohal kui mõnes teises võistkonnas liidrirolli hoides top20 pääseda. Tegemist ikkagi võistkonnaspordiga, ja see muudab minujaoks selle ala nii paeluvaks. Sain aru et ETVl on see aasta Tour´i esitlusõigused? On huvitav näha mis mahus üle kantakse. Tean et paljude arvates igav sport, aga eks igaühele oma. Loodetavasti Taaramäe leiab ka oma vormi ülesse.
edit. parandasin ühe lolli typo.
Viimati muutis Kris, 12 Mai 2013, 21:39, muudetud 1 kord kokku.
Ise olen ka jalgratast mõnda aega jälginud, kunagised lemmikud olid Ullrich ja Klöden, nüüd hoian pöialt muidugi eestlastele ja ka luksemburgi vendadele. Millegi pärast ei meeldi üldse Sky tiim.
Rääkides Kangertist, siis jah, mees teeb väga võimsat tuuri hetkel, oleks ta ainult enda eest väljas oleks ta vast isegi kõrgemalgi, aga Nibali esimese abimehe roll ei ole ka paha. Loodetavasti lastakse Kangertil end mõnel tuuril ka liidrina proovile panna, aga selleks peab ta veel arvatavasti paar-kolm aastat tööd tegema.
Sellesmõttes on ta minu arust paremas seisus kui Taaramäe, kellel tiimi tuge praktiliselt pole ja peab ainult üksinda seal enamuse ajast rühkima.
ETV ülekandesse suhtun suhteliselt skeptiliselt, sest Eurospordi kommentaarid on ikka väga head ja asjatundlikud, samas kui saadakse ntks Kirsipuu või keegi abikommentaatori rolli, siis võib täitsa vaadata.
Rääkides Kangertist, siis jah, mees teeb väga võimsat tuuri hetkel, oleks ta ainult enda eest väljas oleks ta vast isegi kõrgemalgi, aga Nibali esimese abimehe roll ei ole ka paha. Loodetavasti lastakse Kangertil end mõnel tuuril ka liidrina proovile panna, aga selleks peab ta veel arvatavasti paar-kolm aastat tööd tegema.
Sellesmõttes on ta minu arust paremas seisus kui Taaramäe, kellel tiimi tuge praktiliselt pole ja peab ainult üksinda seal enamuse ajast rühkima.
ETV ülekandesse suhtun suhteliselt skeptiliselt, sest Eurospordi kommentaarid on ikka väga head ja asjatundlikud, samas kui saadakse ntks Kirsipuu või keegi abikommentaatori rolli, siis võib täitsa vaadata.
Mulle ka Eurospordi kommentaatorid meelejärgi, eriti Sean Kelly oma teadmistega.Karl kirjutas:ETV ülekandesse suhtun suhteliselt skeptiliselt, sest Eurospordi kommentaarid on ikka väga head ja asjatundlikud, samas kui saadakse ntks Kirsipuu või keegi abikommentaatori rolli, siis võib täitsa vaadata.
Tänavune Sloveenia EM läheb päris huvitavaks ennustamise mõttes, nüüd kus Pau on ütelnud, et ta jätab vahele on vähemalt minu silmis seal tipus kõik ühtlane.
Järgmine soosik Prantsusmaa oleneb jälle kuidas Parker käitub? Venelased ilma AK-ta, küsimärk? Leedu? Üldse paistab, et paljud koondised on OM järgsel EM'l minemas meeskondade värskendus teed.
Pau teema: http://www.eurobasket2013.org/en/coid_E ... de_on.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Järgmine soosik Prantsusmaa oleneb jälle kuidas Parker käitub? Venelased ilma AK-ta, küsimärk? Leedu? Üldse paistab, et paljud koondised on OM järgsel EM'l minemas meeskondade värskendus teed.
Pau teema: http://www.eurobasket2013.org/en/coid_E ... de_on.html" onclick="window.open(this.href);return false;
YNWA
Ega seda Parkerit Prantsumaal iseenesest vaja pole.. Seal on päris võimas järelkasv tagaliinis, kui oled Euroliiga mänge veits vaadanudAlex kirjutas:Tänavune Sloveenia EM läheb päris huvitavaks ennustamise mõttes, nüüd kus Pau on ütelnud, et ta jätab vahele on vähemalt minu silmis seal tipus kõik ühtlane.
Soho kirjutas:Ega seda Parkerit Prantsumaal iseenesest vaja pole.. Seal on päris võimas järelkasv tagaliinis, kui oled Euroliiga mänge veits vaadanudAlex kirjutas:Tänavune Sloveenia EM läheb päris huvitavaks ennustamise mõttes, nüüd kus Pau on ütelnud, et ta jätab vahele on vähemalt minu silmis seal tipus kõik ühtlane.
Samas Parker on ikkagi väga asendamatu mees Prantsusmaa jaoks, oleneb ka palju NBA mehi nad kokku saavad, Seraphin, Diaw, Batum, Fournier, Noah on ikka kõik päris vajalikud neile. Eeldusel et nad kõik ka kohale tulevad, siis pakuks ma just neid suursoosikuteks.
Samas on Hispaanial niivõrd võimas eesliin, et pau puudumine ei tohiks nüüd väga traagiline olla. Olemas on ju Marc, Ibaka, Reyes, Mirotic,
Ma ei tea kas just traagiline siin õige sõna oleks aga ma pean teda oluliseks lüliks küll. Seda näitas viimane OM- ka selgelt ja kui ajaloos tuhnida siis viimane kord kus ta koondises ei mänginud siis Hisp kõrbes juba enne poolfinaale.
YNWA
Jaan Puidet käis eile Zavoodis.