Ookeani tagune liiga (NBA)
minu pakkumineMaaster kirjutas:Idast saavad edasi: Cleveland, Boston, Orlando, Bulls, Hawks, Heat, Wizards ja RaptorsSigmar kirjutas:Memp , ei jõua kindlalt Play-Offi jäävad napilt välja.
Läänest saavad edasi: Lakers, Spurs, Nuggets, Trail Blazers, Mavericks, Jazz, Hornets ja Clippers
Ida meister: Boston
Lääne meister: Lakers
Meister: Lakers
Easy :rolleyes:
Ida: Boston, Cleveland, Orlando, Hawks, Heat, Wizards, Raptors, Indiana,
Lääs: Lakers, Spurs, Nuggets, mavericks, Jazz, Trailblazers, Thunder, Memphis
Ida meister: Cleveland
Lääne meister: Lakers
meister: Lakers
Memphis?hans kirjutas:Ma olen üsna kindel et nad jõuavad see aasta playoffiOskar8 kirjutas:väga hea mängukonsoolide tiim!mining531 kirjutas:Iverson tegi 1-aastase lepingu Memphisega!
Iverson,Majo,Gay,Randolph,Thabeet/Gasol
'Täpselt sama sitt meeskond reaalsuses nagu eelmise aasta memphis.
Mis kõige naljakam, nad võivad eelmise aasta skoormise eelviimaselt kohalt tõusta suurimaks skoori tegemis tiimiks, samal ajal liikumata yhtegi positsiooni tabelis.
Võin raha alla panna,et kumbki neist kolmest ei kogu 35+ võitu ja p/off kohast rääkimata.Maaster kirjutas:Idast saavad edasi:....Wizards
Läänest saavad edasi: ....Clippers
YNWA
-
- Kasutaja
Orlando ei tule meistriks. Kui pingilt ei tule mehi siis ei ole võimalik et neil jagub jõudu nii kauaks.Oskar8 kirjutas:no meister on ette teada... selleks on Orlando, aga mina arvan et nad võidavad finaalis Spursi, mitte Lakersit.
Wizardsi ja Memphise tulemuston tegelt kõige raskem ennustada... nagu ka Clippersi ja Raptorsi.
miks ei ole siis?väike-tamma kirjutas:Orlando ei tule meistriks. Kui pingilt ei tule mehi siis ei ole võimalik et neil jagub jõudu nii kauaks.Oskar8 kirjutas:no meister on ette teada... selleks on Orlando, aga mina arvan et nad võidavad finaalis Spursi, mitte Lakersit.
Wizardsi ja Memphise tulemuston tegelt kõige raskem ennustada... nagu ka Clippersi ja Raptorsi.
J.Williams,Pietrus,Barnes,Anderson ja Gortat.
Igale kohale on arvestatavd vahetus olemas.
-
- Kasutaja
Mina ei usu et Orlando tuleb meistriks. Cava, Boston, Lakers ja Spurs on ikkagi üle.Oskar8 kirjutas:miks ei ole siis?väike-tamma kirjutas:Orlando ei tule meistriks. Kui pingilt ei tule mehi siis ei ole võimalik et neil jagub jõudu nii kauaks.Oskar8 kirjutas:no meister on ette teada... selleks on Orlando, aga mina arvan et nad võidavad finaalis Spursi, mitte Lakersit.
Naljakas kuidas endiselt alahinnatakse Orlando Magicut... vastu näppe saate sellise jutuga.väike-tamma kirjutas:Mina ei usu et Orlando tuleb meistriks. Cava, Boston, Lakers ja Spurs on ikkagi üle.Oskar8 kirjutas:miks ei ole siis?väike-tamma kirjutas: Orlando ei tule meistriks. Kui pingilt ei tule mehi siis ei ole võimalik et neil jagub jõudu nii kauaks.
Pidevalt on neid alahinnatud... Kui Nelson näitas super hoogu ja orlando oli liiga liider ei usutud neisse, kui Nelson sai vigastada kanti nad lausa maha, aga ikka nad jõudsin NBA Finaalidesse ja nüüd kui Nelson on tagasi, juures Carter,Bass,Barnes,Willams, siis ikka alahinnatakse neid... suur viga!;)
Eks me varsti näe!Oskar8 kirjutas:Naljakas kuidas endiselt alahinnatakse Orlando Magicut... vastu näppe saate sellise jutuga.väike-tamma kirjutas:Mina ei usu et Orlando tuleb meistriks. Cava, Boston, Lakers ja Spurs on ikkagi üle.Oskar8 kirjutas: miks ei ole siis?
Pidevalt on neid alahinnatud... Kui Nelson näitas super hoogu ja orlando oli liiga liider ei usutud neisse, kui Nelson sai vigastada kanti nad lausa maha, aga ikka nad jõudsin NBA Finaalidesse ja nüüd kui Nelson on tagasi, juures Carter,Bass,Barnes,Willams, siis ikka alahinnatakse neid... suur viga!;)
Hooaja alguseni alla kahe kuu.
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
NBA ready to move ahead with replacement referees
http://www.nba.com/2009/news/09/18/nba. ... index.html
Eelnevalt:
Extensive talks between league, referees break down
http://www.nba.com/2009/news/09/17/nba.refs/index.html