Hooaja üldarutelu

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Re: Vaikselt mõeldes järgmisele hooajale

Postitus Postitas Egert »

Kalev/Cramo mängujuhi Tanel Sokk arvas, et meeskonnale mõjus halvasti eelmise laupäeva kaotusmäng Kotka TP-ga. «Seal mängisime lolli ja see kandus üle tänasesse mängu,» leidis ta. «Samas mängis Rock seekord väga agressiivselt, sellise Rockiga pole me harjunud.»
Ei ole midagi öelda, kui väljakule minnakse lolli mängima.
spartaklane
Kasutaja

Postitus Postitas spartaklane »

Meil pole raha , et korralikku kappi korvialla palgata ,meil pole raha ,et osta meeskonda Tzin suguseid vedureid ja sellise mängujuures seda raha ka juurde ei tule,ma ei saa aru kas meil siis pole üldse enam sponsoreid.Kalev/Cramo on nagu vaestemaja ,kellel midagi pole,ma küsiks kas tasub siis üldse enam jätkata nii kõrgel tasemel ,võiks ju loobuda Balti Liigast ja Ühisliigast,sest on ju üpriski selge ,et see meeskond pole võimeline mängima nii kõrget mängu.Kui meil pole raha poleks vaja ju ka üle oma võimete hüpata.
And
Kasutaja

Postitus Postitas And »

Tänasel mängul käidud ja endiselt sama jutt, mis aastast aastasse...Meil on vaja pikka ja mitte lihtsalt pikka, vaid jõulist ning liikuvat pikka. Miks alustatakse igal aastal komplekteerimist tagamängijatega? Esimesed uudised tulevad alati tagamängijate liitumisest ning siis alates kusagilt oktoobri lõpust kuni kevadeni hakkavad pikad läbi sõeluma. On teada, et meeskonna kaks kõige tähtsamat lüli on mängujuht ja tsenter. Kõigepealt peaks neile positsioonidele saama head mängumehed ja siis vaatama sinna vahele 3 meest. Meil on küll 2m mehed, aga neile on vaja 10-15 lisakilo, et korvi all madistada. Rocki 2m mehed on kõik üle 100kg. Ja kui raha pole, siis ei ole mõtet seda asja enam ajada ja üle oma varju hüpata. Tooge siia keegi, kes on tasemelt võrreldav Taltsi, Foxi või Lyde-ga...
Samas paanikasse ei ole mõtet sellest tänasest mängust sattuda. Palju jäi selle taha, et vise ei läinud ja Toome alles kogub hoogu. Olen kindel, et ta hakkab peagi korvi all paremaid liigutusi tegema. Ja olen Kuusmaaga täiesti nõus - Kitsing on mängumees, seisis kaitses ilusti ja meelitas Allingult vähemalt ühe ründevea välja kui mitte rohkem. Näha on, et mees on tahtmist ja enesekindlust täis. On vaid aja küsimus, mil ta hakkab ka rohkem realiseerima ja punkte tegema. Kitsing on tulevikumees, päris kindlasti! Krabbendam saab ka ainult paremaks minna. Hullu ei ole, aga samas on ilmselge, et meil on ikkagi väga vaja korvi alla suuremat keha ja rohkem massi.
Viimati muutis And, 25 Sept 2010, 02:10, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Bawse
Kasutaja

Postitus Postitas Bawse »

lol täna kaotasime ag küll homme võidame noh. eks homme näeb mis mis paista ja. nagu jou jou jou äää.
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
Kasutaja avatar
hans
Kasutaja

Postitus Postitas hans »

edit: kle ma avastasin et see mäng oli poolik...ma lindistan täna korduse uuesti
kella kahe ajal uploadin uuesti!!!
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Postitus Postitas Egert »

Põhiline, et Suslovi kukerpalli peale saaksid :D
Muud seal mängus eriti polnud :D
nojah
Kasutaja

Postitus Postitas nojah »

Tegelt täna hommikul ma asju nii mustades toonides enam ei näe:

1. Sisuliselt sama võistkond (oli veel Tamm, kes saab varsti terveks ja Jones, kelle asemele PEAB uue mehe tooma) võitis Dolphinsi 30 punktiga. Selge see, et see -20 Rockiga ei ole õige tase. Lihtsalt halbade asjaolude kokku langemine.

2. Mäng näitas kõigile ikka VÄGA selgelt ära, et ilma korvialuse abijõuta ei saa kuidagi hakkama ja "jätkame nendega, kes meil on" ehk ühe leegionäriga jutt ei kannata mingit kriitikat. Kuusmaa võib küll jaurata, et selle raha eest tasemelt oluliselt paremat meest ei saa aga vast juhtkond paneb mõistuse pähe ja ütleb, et too siis vähemalt samatasemeline mees, kui teised aga selline, kes on hea meeskonnamängija, kellel on veidi pikkust ja kaalu ning kes tahab ja julgeb korvi all mässata ning laudasid võtta. Isegi Osby sugusest mehest oleks hetkel abi, temasugusele ikka hammas peale hakkab, isegi vast veidi paremale ja kallimale. Praeguse eesliiniga ei ole võimalik mängida, eriti arvestades, et Rocki eesliin pole BBL-i ja eriti VTB-d arvestades midagi erilist.
Asjaajaja
Kasutaja

Postitus Postitas Asjaajaja »

Mina näen asju sama tumedates toonides nagu eile õhtul. Kui mõelda, kes on Cramos need mehed, kes võiksid vastu astuda Šiauliai, Ventspilsi, Rocki või VEF-i sugustele meeskondadele, rääkimata VTB-st, siis ega eriti kedagi pähe küll ei torka esimese hooga. Pikemalt mõeldes, ega ka teise hooga ei tule kedagi pähe. Dolphinsi, Perlase ja Tarvaga võib muidugi maadelda.
Kasutaja avatar
--KingLeBron--
Kasutaja

Postitus Postitas --KingLeBron-- »

Ma näen veel tumedamades , sest kuusmaa ütles , et ei ole raha tuue normaalset välismängijat...
Miami Heat NBA meistriks!

Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!

Chelsea fan!

Pilt
Kasutaja avatar
Bawse
Kasutaja

Nga kõva eilse mängu järgi äkki on dolphins ka liiga kõva`?
Asjaajaja
Kasutaja

Bawse kirjutas:Nga kõva eilse mängu järgi äkki on dolphins ka liiga kõva`?
Täiesti võimalik. Vaadates Dolphinsi ja Cramo rostereid, siis minu jaoks oli küll täielik müstika, kuidas Cramo nii suurelt Dolphinsit võitis.
nojah
Kasutaja

Postitus Postitas nojah »

Dolphins peaks olema ikka suht BBL play-off kohale võistlev võistkond, mitte viimaste hulgas. Ventspils, VEF ilmselt ka Rock, Siauliai on jah Kalevi jaoks praeguse koosseisuga liiga tugevad (kuigi ma ei usu, et see 20 punkti vahet tuleb nüüd igas mängus, oli halb päev). Aga ma ei usu, et praeguse koosseisuga jätkatakse. Ja kui tõesti ei suudeta ühtegi normaalset välismängijat olemasoleva rahaga leida, miks see Jones oli vaja siis ära saata. Kui ta oma n.ö absoluutselt vormist väljas olekuga suutis siiski meeskonna korvialust veidi tugevdada, siis kuu-pooleteist pärast vormi jõudes oleks ta olnud ju väga kõvaks abiks meeskonnale.... oleks praegune tase, mida ta näitas, tema max tase, ok, aga kui sellest saab ainult paremaks minna? Mis mõte on meest ära saata, kui sama raha eest paremat kusagilt ei ole võtta ning uus mees peaks uuesti meeskonna liikumiste ja stiiliga harjuma hakkama?
KalevForever
Kasutaja

Postitus Postitas KalevForever »

Asjaajaja kirjutas:
Bawse kirjutas:Nga kõva eilse mängu järgi äkki on dolphins ka liiga kõva`?
Täiesti võimalik. Vaadates Dolphinsi ja Cramo rostereid, siis minu jaoks oli küll täielik müstika, kuidas Cramo nii suurelt Dolphinsit võitis.
Ma ei tea küll mitmes kord sulle seda öeldakse,aga ainult nimed paberi peal ei mängi:).
Asjaajaja
Kasutaja

KalevForever kirjutas:Ma ei tea küll mitmes kord sulle seda öeldakse,aga ainult nimed paberi peal ei mängi:).
Minu teada just need nimed paberi peal mängivadki? Muidugi nende nimede hakkama saamine platsil on suuresti meeskonna ühtse atmosfääri taga kinni. Seda atmosfääri Cramos küll ei ole. Rocki leegionärid on iga aasta suurepäraselt meeskonnaga sulandunud. Kui mitte esimesel kuul, siis hooaja vältel kindlasti. Ma ei tea, mis põhjusel Kalevis leegionärid eriti hakkama ei saa. Ja mitte ainult leegionärid, vaid kohalikud nimed ka.

Minu soovitus Kalev/Cramole on hakata viljelema teooria tunde, kus räägitakse, luuakse mingine terviklik mõistmine meeskonnast jne.
Kasutaja avatar
Bawse
Kasutaja

nojah kirjutas:Dolphins peaks olema ikka suht BBL play-off kohale võistlev võistkond, mitte viimaste hulgas. Ventspils, VEF ilmselt ka Rock, Siauliai on jah Kalevi jaoks praeguse koosseisuga liiga tugevad (kuigi ma ei usu, et see 20 punkti vahet tuleb nüüd igas mängus, oli halb päev). Aga ma ei usu, et praeguse koosseisuga jätkatakse. Ja kui tõesti ei suudeta ühtegi normaalset välismängijat olemasoleva rahaga leida, miks see Jones oli vaja siis ära saata. Kui ta oma n.ö absoluutselt vormist väljas olekuga suutis siiski meeskonna korvialust veidi tugevdada, siis kuu-pooleteist pärast vormi jõudes oleks ta olnud ju väga kõvaks abiks meeskonnale.... oleks praegune tase, mida ta näitas, tema max tase, ok, aga kui sellest saab ainult paremaks minna? Mis mõte on meest ära saata, kui sama raha eest paremat kusagilt ei ole võtta ning uus mees peaks uuesti meeskonna liikumiste ja stiiliga harjuma hakkama?
jah kuii varrak ütles et jones on muidu hea tasemega siis oleks võinud teda ikkagi siin hoida. kui just uut paremat Sean Williamsit asemele ei tooda.
Vasta