Seda ütlevad nad kõik mulle.Charly kirjutas:Vaatasin kohe, et oled sedasi profiilis väga oma isa noorema aja fotodelt nähtule sarnane.väike-tamma kirjutas:väike-tamma kirjutas:Nagu pildilt näha võite käisin ka ise kohal ja naerda sai.
hahahaha kus nüüd alles salvas. Kui sa just ei tea siis ma istun Müüri selja taga sorry et seda ütlen sa väike ebard
Martin Müürsepp
-
- Kasutaja
Re: Martin Müürsepp
Igati muhe nali, asjata solvusid. Ega see sinu pihta halvustavalt suunatud polnud. Kui poleks ette jõutud, oleksin ehk isegi küsinud, et kas külm polnud ja ehk ühtteist veel.hahahaha kus nüüd alles salvas. Kui sa just ei tea siis ma istun Müüri selja taga sorry et seda ütlen sa väike ebard
-
- Kasutaja
No ei ole erilist naljade tuju kuna ma hetkel invaliid ja sellepärats läksingi närvi. Kui oli asjata siis sorryKalevRuus kirjutas:Igati muhe nali, asjata solvusid. Ega see sinu pihta halvustavalt suunatud polnud. Kui poleks ette jõutud, oleksin ehk isegi küsinud, et kas külm polnud ja ehk ühtteist veel.hahahaha kus nüüd alles salvas. Kui sa just ei tea siis ma istun Müüri selja taga sorry et seda ütlen sa väike ebard
On keegi juba müüri raamatu ostnud ja ka lugenud?
Mis mulje on jätnud?
Mis mulje on jätnud?
-
- Kasutaja
Raamat on päris hea. Huvitavaid seiku tuleb välja. Soovitan igal juhul muretseda endale.marxx762 kirjutas:On keegi juba müüri raamatu ostnud ja ka lugenud?
Mis mulje on jätnud?
- Kalev4ever
- Kasutaja
Palju plekib muidu?väike-tamma kirjutas:Raamat on päris hea. Huvitavaid seiku tuleb välja. Soovitan igal juhul muretseda endale.marxx762 kirjutas:On keegi juba müüri raamatu ostnud ja ka lugenud?
Mis mulje on jätnud?
Fear the prophet!
üleeile Selverist ostsin, 275.- oli hinnaks (20% sain alla, arvan et partnerkaardi tõttu).
Raamat on väga huvitav ja samuti soovitan selle osta.
ma ostsin täna raamatu ja hetkel olen jõudnud otsaga maccabi aegadesse, kus müür hoidis oma dollareid külmkapis.Kristo kirjutas:üleeile Selverist ostsin, 275.- oli hinnaks (20% sain alla, arvan et partnerkaardi tõttu).
- Kalev4ever
- Kasutaja
Nonii, sai siis ka lõpuks raamat läbi loetud. Üldiselt väga huvitav raamat oli, leheküljed aina möödusid ja möödusid, kuigi ma pole kaugeltki mitte eriline raamatute lugeja.
Kuidas kaineris leivast täringuid visati, kuidas Bonner Venemaal elades lasi soojal veel vanni voolata, et endal soojem oleks ning kuidas Greer enne väljalendu saunas higistamas käis, et siis mänedžerile mulje jääks, et tal palavik on ja mitmeid seikasid veel. Kes pole veel ostnud ja kahtlevad kas seda teha, siis kindlasti ostke!
Kuidas kaineris leivast täringuid visati, kuidas Bonner Venemaal elades lasi soojal veel vanni voolata, et endal soojem oleks ning kuidas Greer enne väljalendu saunas higistamas käis, et siis mänedžerile mulje jääks, et tal palavik on ja mitmeid seikasid veel. Kes pole veel ostnud ja kahtlevad kas seda teha, siis kindlasti ostke!

Fear the prophet!
Super raamat väga hästi kirjutatud...mind üllatas et tüüp nagu NII palju tina pani, nagu seal kirjutati. 

Müür kuskil intervjuus rääkis et pooled asjad jäid rääkimata kah:)
Soovitan lugeda küll kõigil korvpallihuvilistel. Saab läbi praktiliselt bussisõiduga Tallinnast Tartusse ja tagasi (OK tegelt võtab veidi rohkem aega, olin juba NBA perioodini oma lugemisega jõudnud varem aga tagasisõidul sai jällegi tund enne sõidu lõppu läbi). Ei hakkagi täpsemalt kirjeldama sisu, eks igaüks lugegu ise. Pikk ja huvitav kokkuvõte. Eks meeldib muidugi ka sellepärast, et kajastatud just seda aega (80. lõpust tänaseni), kui ise olen korvpalli jälginud.
Raamat huvitav aga mulle ei istu see autori stiil panna raamat peamiselt vanadest artiklitest kokku. Mürka enda juttu võinuks nende arvelt pisut rohkem olla.
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Täpselt, vahepeal oli mitmeid lehekülgi järjest lihtsalt tuima juttu ajalehtedest, kuigi Mürkal endal oleks olnud ilmselt nii mõndagi öelda. Muidu oli aga huvitav raamat, eriti minusugusele, kes ma kossu teadlikumalt alles viimase kümnendi algusest olen jälginud.KalevRuus kirjutas:Raamat huvitav aga mulle ei istu see autori stiil panna raamat peamiselt vanadest artiklitest kokku. Mürka enda juttu võinuks nende arvelt pisut rohkem olla.

Moving balls with mind since 1974