Küsisin ühelt ameerikalselt järgi, kuidas tema hääldusega on, siis vastas mulle:"Tema nime hääldatakse nii nagu õlut, ainult d pannakse lõppu," ehk siis bjiirdKalev4ever kirjutas:Spordikommentaatorid võiksid õppida hääldama ka Tanoka nime õieti.
Vikerraadios ntx ütles kommentaator kogu aeg Börd ehk siis Bird kirja pildis. Teglt peaks ütlema Biörd või Bierd umbes nii
EDIT: Just vaatasin etv-st Rocki võidust. Beard, Sanikidze, Talts ja Tsintsadze paistsid silma.
Tsinnil oli ikka võimas hull kolmene veerandi lõpus
Väga positiivne
Balti liiga 2008/09
#7 kirjutas:Palju õnne, eesti korvpall sai lõpuks kaua oodatud võidu !
Aga ma julgeks öelda, et Zalgirys ja Rytas on siiski, viimase aja kõige halvema kooseisuga.
No žalgiris võitis Euroopa meistrit CSKA-s ja panatinaikhost.Kalev4ever kirjutas:Žalgiris on siiski nõrgem, kui Rytas. Teatud asbektis, niiet Rocki võit oli ikka tähelepanuväärsem, kui Valmiera oma. Aga eks nemadki raputasid kõiki. Nö "punane latern" võitis ühte kahest BBLi soosikust siiski!
Rytas kaotas paari punniga aind CSKA-le
Ma ei ütleks, et nad pasa kooseisuga oleks..
No žalgiris võitis Euroopa meistrit CSKA-s ja panatinaikhost.#7 kirjutas:Palju õnne, eesti korvpall sai lõpuks kaua oodatud võidu !
Aga ma julgeks öelda, et Zalgirys ja Rytas on siiski, viimase aja kõige halvema kooseisuga.
Rytas kaotas paari punniga aind CSKA-le
Ma ei ütleks, et nad pasa kooseisuga oleks..
- kalevcramo
- Kasutaja
Kalevi poolehoidjana käisin ka mina Rocki meeskonna komplekteeritust ja mängu oskust vaatamas(nautimas). Ausalt öeldes jättis selle aasta Rock liiga hea mulje. Vägisi tekib kahtlus, kas eestikatel üldse mingit konkurentsi esikoha suhtes tekib. Kõik Rocki leegionärid on oma kohta meeskonnas väärt ja mängisid ülimalt võitluslikult, eriti üllatas suhteliselt vähe tuntud (minu jaoks) Sanikidze. Vend võitleb olukorrad lõpuni, võtab lauda, donkab. Sinna juurde lisada Taltsi tegevus nii ründes kui kaitses. njaa... Ei tahaks Kalevile esimeste mängude põhjal vett peale tõmmata, aga raskeks läheb. Loodan et Vucinic saab meie mehed ka mängima ning Rockiga on võimalik mängida.
Tore muidugi,et Rock skalpeeris ühe Leedu tippudest.Rytas tuli selgelt mütsiga lööma,kuidas muidu seletada,et Nielsen ja üks mats veel pannakse alles teise veerandi lõpus mängima,kui asjalood hakkasid nende jaoks halvaks minema.Kui veel vise ka ei lähe siis hakkab ka katus minema.jyrgen kirjutas:suht sama arvamus. Ega Valmeira nüüd Zalgirisest parem pole. Samuti ei usu, et ka Rock Rytaest parem on. Aga tublid saavutused kindlasti.kalevcramo kirjutas:rytasel oli licalt sitt päev, siiski on nad Zalgirisega euroopa tippude seas. Ja see ei muutu niipea
Kokkuvõtteks treener sõnad:
Rytas's head coach was a bit down after the game, sayig that the boys underestimated the "new" Rock and he never felt that they wanted to win.
YNWA
No kui "Nielsen ja üks mats sisse tulid", siis oli maa ja ilm, et see seis tasa teha ja ettegi minna. Seda nad ei suutnud, kuna Rock lihtsalt ei lubanud neil eilsel päeval seda teha. Vb lõpeks tänane mäng teistpidid, aga need oleksid ei huvita kedagi, vaid tähtis on võidupunkt mis pandi tabelisse. PS. Mis te ohite siin Kalevi kohapealt, mõlemad mängud on toimunud võõrsil ja mitte nõrkade meeskondade vastu. Kodus on vaja omad võidud võtta + võõrsil Nevezis, ASK ja Valmiera ja võib 2 Eesti klubi edasi saada. Loodame, et meie meeskonnad edestaavd põhiturniiri lõpus Nevezist, ASK`i, Ventspilsi ja Valmierat. See üsna tõenäoline, kuna Ventspils võitis samuti need 2 mängu kodus. Hooaeg on ikka nii alguses, nüüd tuleb lihtsalt mängima hakat ja kõik on võimalikandy72o kirjutas:Tore muidugi,et Rock skalpeeris ühe Leedu tippudest.Rytas tuli selgelt mütsiga lööma,kuidas muidu seletada,et Nielsen ja üks mats veel pannakse alles teise veerandi lõpus mängima,kui asjalood hakkasid nende jaoks halvaks minema.Kui veel vise ka ei lähe siis hakkab ka katus minema.jyrgen kirjutas:suht sama arvamus. Ega Valmeira nüüd Zalgirisest parem pole. Samuti ei usu, et ka Rock Rytaest parem on. Aga tublid saavutused kindlasti.kalevcramo kirjutas:rytasel oli licalt sitt päev, siiski on nad Zalgirisega euroopa tippude seas. Ja see ei muutu niipea
Kokkuvõtteks treener sõnad:
Rytas's head coach was a bit down after the game, sayig that the boys underestimated the "new" Rock and he never felt that they wanted to win.