Jalgpall
- Kalev4ever
- Kasutaja
Anelka esimene värav, mitu korda näitab kordusest ning näha on, et käsi on põlvele väga lähedal ning Robison tõstab käe sellepärast, sest arvas, et läks vastu kätt, need muudkui ajavad edasi, et huvitav miks Robinson suluseisu peale apelleerima hakkas kui seda ilmselgelt polnud.
Ei mõista kuidas nad kahepeale sellest aru ei saanud :S
Ei mõista kuidas nad kahepeale sellest aru ei saanud :S
Viimati muutis TDK, 09 Nov 2008, 19:20, muudetud 1 kord kokku.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Ning sellega meenub mulle ka korvpallist üks väga hull juhtub, Greene oli selle mehe nimi, kellel ühtäkki peale pealtpanekut jalg täiesit teises suunas oli, olen seda videot küll näinud, kuid enam näha ei taha, sellepärast ei taha siia ka konkreetset viidet otsida, ilmselt mõni agaram teeb seda minu eest.
Ma ei taha ka näha.TDK kirjutas:Ning sellega meenub mulle ka korvpallist üks väga hull juhtub, Greene oli selle mehe nimi, kellel ühtäkki peale pealtpanekut jalg täiesit teises suunas oli, olen seda videot küll näinud, kuid enam näha ei taha, sellepärast ei taha siia ka konkreetset viidet otsida, ilmselt mõni agaram teeb seda minu eest.
mitte vaadata nõrganärvilistel
http://www.youtube.com/watch?v=8ftqWJm9bE8
http://www.youtube.com/watch?v=8ftqWJm9bE8
- Kalev4ever
- Kasutaja
Paistab, et siin pole erilisi jalka fänne.
Eesti jalkakoondise fänn on tore olla tegelikult. Meil pole midagi kaotada.
Iga võit on selles mõttes meie jaoks suur asi ja tähtis.
Mõlge Hispaania koondisele. Iga kaotus või viik on nende jaoks halb tulemus ja fännid reageerivad ka vastavalt.
Edu Eestile
EDIT: Umbes 12 minutit umbes lõpuni ja Läti just viigistas seisuks 1:1. Eesti värava lõi Tarmo Kink.
Deem, igal pool on kirjas, et ETV teeb otse ülekande. Tutkit!
Sain vähemalt niigi palju näha ETV spordi uudistest, et Eesti juhib ja Tarmo värava
Eesti jalkakoondise fänn on tore olla tegelikult. Meil pole midagi kaotada.
Iga võit on selles mõttes meie jaoks suur asi ja tähtis.
Mõlge Hispaania koondisele. Iga kaotus või viik on nende jaoks halb tulemus ja fännid reageerivad ka vastavalt.
Edu Eestile
EDIT: Umbes 12 minutit umbes lõpuni ja Läti just viigistas seisuks 1:1. Eesti värava lõi Tarmo Kink.
Deem, igal pool on kirjas, et ETV teeb otse ülekande. Tutkit!
Sain vähemalt niigi palju näha ETV spordi uudistest, et Eesti juhib ja Tarmo värava
Viimati muutis Kalev4ever, 12 Nov 2008, 21:40, muudetud 1 kord kokku.
Fear the prophet!