Kalev vs Neptunas

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
Akira
Kasutaja

Postitus Postitas Akira »

Kuna käin kõikidel kodumängudel siis püüan ka edaspidi mängujärgsel päeval sellise lühikese kokkuvõtte teha. Loodetavasti ei unusta seda ka päriselt teha :-) Kui juhtub, et ka ULEB'i võõrsil peetavaid mänge juhtun vaatama minema siis püüan ka sealt kommentaarid kirja panna.
Oskar8
Kasutaja

Postitus Postitas Oskar8 »

Kanguril oli kyll must päev :D tahtis dunki panna ja ÕNNEKS bajus sisse :D ja pani korvialt ka mööda... :D
greystone
Kasutaja

Postitus Postitas greystone »

Oeh...sai siis ka kohal käidud..
Oli ikka päev rsk, hea et hommikul üldse bussi ära mahtusin XD
Mäng ise oli mega, mingi 1,5 h enne mängu algust sai juba saali end veetud, et parem istekoht saada. Rahvast oli üleootuste palju. Enne mängu kohtasin muide prismas Howard Frierit ka, vana tsekkas oma pangakontot..soovisin edu ka talle :D
mäng ise oli mega, ehkki ma pole fännklubi liige ega kandnud kalevi särkigi, sai alates 3 veerandist karjutud iga rünnak "kalev, kalev" ja "kaitse kalev kaitse" vms. :D Kuradi ähmi täis läksin, ehkki lubasin endale et enne mängu hoian eomtsioonid vaos, kargasin koos teistega kuni 3 veerandaja lõpust iga kalevi korvi peale nagu hull karjudes püsti.. :D Super et võit tuli, Kedžo oli lihtsalt super, Frieri normaalne...Parmer minema ja meil on väga hea meeskond..nii palju on minu arvamuses jh muutunud, et olen frieri poolt ja parmeri vastu, lõpuks sain aru, et ta on ka mõttttetu vend..
aga jh, lahe mäng oli..rahvas oli üllatavalt mega, etvsport.ee klippides jne tundub igakord nagu fännid oleksid hullu vait jne..aga kohapeal on ikka hull värk..tohutult meeldis mäng, 15 dets Siauliai mängus olen ka loodetavasti kohal.
Kasutaja avatar
Demarr
Kasutaja

Postitus Postitas Demarr »

greystone kirjutas:Oeh...sai siis ka kohal käidud..
Oli ikka päev rsk, hea et hommikul üldse bussi ära mahtusin XD
Mäng ise oli mega, mingi 1,5 h enne mängu algust sai juba saali end veetud, et parem istekoht saada. Rahvast oli üleootuste palju. Enne mängu kohtasin muide prismas Howard Frierit ka, vana tsekkas oma pangakontot..soovisin edu ka talle :D
mäng ise oli mega, ehkki ma pole fännklubi liige ega kandnud kalevi särkigi, sai alates 3 veerandist karjutud iga rünnak "kalev, kalev" ja "kaitse kalev kaitse" vms. :D Kuradi ähmi täis läksin, ehkki lubasin endale et enne mängu hoian eomtsioonid vaos, kargasin koos teistega kuni 3 veerandaja lõpust iga kalevi korvi peale nagu hull karjudes püsti.. :D Super et võit tuli, Kedžo oli lihtsalt super, Frieri normaalne...Parmer minema ja meil on väga hea meeskond..nii palju on minu arvamuses jh muutunud, et olen frieri poolt ja parmeri vastu, lõpuks sain aru, et ta on ka mõttttetu vend..
aga jh, lahe mäng oli..rahvas oli üllatavalt mega, etvsport.ee klippides jne tundub igakord nagu fännid oleksid hullu vait jne..aga kohapeal on ikka hull värk..tohutult meeldis mäng, 15 dets Siauliai mängus olen ka loodetavasti kohal.
Delfi video on suhtkoht vali - http://www.delfi.ee/news/sport/korvpall ... eo=1#video :)
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
greystone
Kasutaja

Tänan..kui keegi teab, siis võiks anda veel linke, kus oleks mängu pildigaleriisi :D
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

vihane kirjutas:sul pidi väga igav olema et sellist romaani kirjutada ,aga jah ise vaatasin internetist teise poolajaga jäin rahule ,aga võit tuli raskelt :P reed hakkab jälle oma tasemele jõudma ja kedzo on väga hea leid nagu nägime suudab hästi ka kolmeseid visata eile päästis meid hea kolme punkti % kui oleks jälle olnud alla 20% oleks ilmselt kaotanud mängu ... thats all loodame et võitude seeria jätkub...
kes romaani kirjutas mina või akira?:D
Mulle meeldib sellist asja kirjutada:)
resident1989

Postitus Postitas resident1989 »

kuidas keegi frierit ei tea? minu arust mägis ta 2004.a. eest liigas... ma küll ei mäleta mis klubis aga mehe võimed on päris head.. minu arust otsustas just tema paljude mängude lõpud oma klubi kasuks.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Tegelt ei tasu Parmerit ära saata. Loodame et ta sai eile aru miks matic teda enam mängu ei pannud ja teeb omad äreldused.Loodan et ta jälgi taneli mängu ja sai aru kuidas mängu juhtimine käib.Loodan et Matic paneb ta nii mängima nagu vaja, aga kui ta aru ei saa ikka siis tuleks ta kahjuks minema saata.
villu123
Kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas villu123 »

Räägitakse, et parmer teem korvialla kiireid ja viskab sisse ja muud ei midagi aga vaadake Sokku teeb samamoodi kiireid korvialla juhib mängu jne Sokk on parem kui Parmer mis mõttega ta ikka veel siin luuser on ei midagi muud
greystone
Kasutaja

suht nõus sinuga villu..parmer on mõttetu mees, eile kui tema tegutsemist kohe esimesel rünnakul nägin, jõudsin juba järelduse, mul on digikas tõestus vidoe materajli näol ka selle kohta olemas, kuidas ta egotseb :D
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

see pallikaotuste arv on tglt suhteliselt ykskõik näitks Saksamaa koondise eest teeb kah kõige rohkem palli kaotusi Nowitzki, sest tema käs on see kõige rohkem seal. Samamoodi on ju ka mägujuhtidega..
Kasutaja avatar
BCKLV
Kasutaja

Postitus Postitas BCKLV »

Mängueelsed ja -järgsed kommentaarid videopildis üleval Basket.ee's
http://www.basket.ee/index.php?news_id=5015&mid=654
http://www.basket.ee/?news_id=5020&mid=654
HEROS GET REMEMBERED, LEGENDS NEVER DIE ||| 2005 ||| 2006 ||| 2009 ||| 2011 ||| 2012 ||| 2013 ||| 2014 ||| 2016 ||| 2017 |||
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

Kristjan arvas, et Rait ei mängi :), Rait pani päris hästi
greystone
Kasutaja

jeap, eriti hea oli tema murdepunkti kolmene :)
Oskar8
Kasutaja

Postitus Postitas Oskar8 »

noh grey :D sa said ka nyyd aru... :D alguses olid minumeelest sina kes kõige ägedamalt vcastu vaidles( vb eksin) aga Parmerit vaja, et ta alguses mänbgu ***** keeraks ja et siis teised pingutaksid ikka :D
Suletud