BC Kalev/Cramo vs Ventspils (Play-off 2. mäng)
ma arvan küll, sest ega neil midagi kaotada ei ole ju..
zero0: ehk kontakteerud tolle lenciga ja õpid ära asja, nt järgmine aasta või veel tänavu KML play-offidel kui ETV ei näita, oleks hea www.soccernet.ee foorumis siis "lenc" kasutaja, vaata ehk leiad midagi, mille kaudu suhelda..võid ju ka kasutaja teha ja pm saata vms
zero0: ehk kontakteerud tolle lenciga ja õpid ära asja, nt järgmine aasta või veel tänavu KML play-offidel kui ETV ei näita, oleks hea www.soccernet.ee foorumis siis "lenc" kasutaja, vaata ehk leiad midagi, mille kaudu suhelda..võid ju ka kasutaja teha ja pm saata vms
Viimati muutis greystone, 29 Mär 2008, 12:59, muudetud 1 kord kokku.
Agris Galvanovskis, Ventspilsi abitreener, ütles ühele Läti portaalile, et Love täna tõenäoliselt ei mängi. Kuigi Love treenib koos meeskonnaga, siis kiiremini joostes annab ta jalg veel tunda.#18 kirjutas:ei tea kas Love mängib?
Samas, ehk antakse mehele valuvaigisteid ja saadakse ta tänaseks korda?
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
BBL kodulehel mängu alguseks märgitud 18:00.ints kirjutas:tli välja niimoodi et kalev spordis hakkab ülekanne 16.00 sest m2ngu algab 16.00
ennem algas m2ng 17.00 aga muudeti ära miks seda ma ei tia
nii et kalev sport n2itab otse kalevi-ventspilsi m2ngu.jee :D:D
Kus sinu allikad paiknevad?
BC Kalev/Cramo
Ta äkki mõtles, et jalka ülekanne hakkab varem. Muidu ikka näitab kossu ülekannet 18:05. See hea, kuna eelmänguks saa Rocki pela vaadatud. Tore oleks kui mõlemad edasi.FANnrOne kirjutas:BBL kodulehel mängu alguseks märgitud 18:00.ints kirjutas:tli välja niimoodi et kalev spordis hakkab ülekanne 16.00 sest m2ngu algab 16.00
ennem algas m2ng 17.00 aga muudeti ära miks seda ma ei tia
nii et kalev sport n2itab otse kalevi-ventspilsi m2ngu.jee :D:D
Kus sinu allikad paiknevad?
http://www.hot.ee/lencstream/stream.htm ma just panin tähele et siit näitab praegu jalgpalli kohtumist kas see näitab ka kalevi mängu keegi teab?