KML III Finaal BC Kalev/Cramo-TÜ/Rock
No mida **** matic meeskonnaga teinud on? Ta nagu tahaks, et kalev meelega kaotaks kui vaadata tänast mängu. Miks ta ei võta õigel ajal TIME-OUT kui seda vaja läheb, ja kui võtab siis mõtleb jälle midagi sellist välja mis kohe kuidagi kalevile ei sobi. A.Sõber ütles hästi, et Matic peaks kohe endale pileti kodumaale ostma.
- Travis Reed
- Kasutaja
Kui mängija on heas vormis, siis ta särab ka sellel ajal, mis talle antud on.Travis Reed kirjutas:Kui ta mängida saaks, miks mitte, Jelic liigub tõesti aeglaselt.zero0 kirjutas:Selle aja, mis ta platsil on, on ta praktiliselt märgamatult mööda saatnud. Ei ole seda säraTravis Reed kirjutas:Kedzo ei saa üldse mängida:S
mille nimel ma ootasin seda mängu nii kaua??????????? väga kahju ainuke mees, kes täna säras oli Arbet. Ja Kriisa tegi lolle otsusi vahepeal. Scott oli täna null ja kaitses ei püdnud eriti.
vahepeal mehed said hoo sisse kui vahe oli 11 punni ja tegid tasa mingi 1 minutiga , siis oli õige feeling kiirrünnakud jne , aga Kerde võttis time oudi ja peale seda oli feeling kadunud tra küll ja mängu lõpuni mossis nägudega.
vahepeal mehed said hoo sisse kui vahe oli 11 punni ja tegid tasa mingi 1 minutiga , siis oli õige feeling kiirrünnakud jne , aga Kerde võttis time oudi ja peale seda oli feeling kadunud tra küll ja mängu lõpuni mossis nägudega.
Viimati muutis vihane, 18 Mai 2008, 18:02, muudetud 1 kord kokku.
Et jah..nüüd on *****..olin positiivne, siis olin, enam ei tule midagi.
Hea meel Arbeti üle.
Kriisal sünnipäeval mäng siis jällegi ei läinud..kolmesed 12/1
Ma ootan ka huviga juba järgmist hooaga, Valdmaa mainis kunagi, et keskendutakse juba järgmiseks hooajaks vms..eelarve pidavat suurenema kõvasti vms..
aniway, välja tuleks järgmiseks hooajaks vahetada: matic, holsmer, frier, scott, jelic, pelkic ja võib-olla veel keegi kes ei meenu...sokk võiks ehk välismaale minna.
Hea meel Arbeti üle.
Kriisal sünnipäeval mäng siis jällegi ei läinud..kolmesed 12/1

Ma ootan ka huviga juba järgmist hooaga, Valdmaa mainis kunagi, et keskendutakse juba järgmiseks hooajaks vms..eelarve pidavat suurenema kõvasti vms..
aniway, välja tuleks järgmiseks hooajaks vahetada: matic, holsmer, frier, scott, jelic, pelkic ja võib-olla veel keegi kes ei meenu...sokk võiks ehk välismaale minna.
noh nyyd võib juba rockile kulla kaela riputada.
ikka nii sitasti m2ngis kalev
kui 44 seki m2ngida ja kalev 10 taga ja matic v6tab timeoudi?? no mida *****
matic on kõige suurem viga mille on kalevi juhtkond teinud
vile oli ka suht ****
nii et mitte midagi polnd head selles m2ngus
aint arbet m2ngis h2sti
4:0 rockile ja mina enam sellel aastal sakusse ei tle
vile oli ka suht ****
aint arbet m2ngis h2sti
Viimati muutis ints, 18 Mai 2008, 18:22, muudetud 1 kord kokku.
tra ole vait idioot! kui vilistati tehniline siis kõik mehed plaksuitasid käsi kokku , et läheb läheb läheb! mix peaks mati tesitmoodi mõtlema... oleks vabakas + rynnakul kolmene oleks vahe ainult 6 olnud. 30-40 seki mängida 6 vahe... on see lootusetu w? tra pange oma mokad kinni, täna ei olnud viga matis vaid selles, et mehed on lihtsalt pasad.ints kirjutas:noh nyyd võib juba rockile kulla kaela riputada.
vile oli ka suht ****
aint arbet m2ngis h2sti
kusjuures see kuidas Pelkic oma minuteid ära kasutas oli lausa nauditav, kaitses oli mees super ja kui saaks oma viske ka korda , siis mina annaks pelkicile Jelici minutid.
Oskar8 kirjutas:tra ole vait idioot! kui vilistati tehniline siis kõik mehed plaksuitasid käsi kokku , et läheb läheb läheb! mix peaks mati tesitmoodi mõtlema... oleks vabakas + rynnakul kolmene oleks vahe ainult 6 olnud. 30-40 seki mängida 6 vahe... on see lootusetu w? tra pange oma mokad kinni, täna ei olnud viga matis vaid selles, et mehed on lihtsalt pasad.ints kirjutas:noh nyyd võib juba rockile kulla kaela riputada.
vile oli ka suht ****
aint arbet m2ngis h2sti
kusjuures see kuidas Pelkic oma minuteid ära kasutas oli lausa nauditav, kaitses oli mees super ja kui saaks oma viske ka korda , siis mina annaks pelkicile Jelici minutid.
Kriisa on muutnud veidi oma viske stiili ja juba soojendusel on näha, et ta vise ei ole see sama mis ta oli. Eks need vanemad mehed nagu Kriisa,Kuld ja teised hakkavadki niimoodi vaikselt alla käima.BigMac kirjutas:Minuarust oli mängu võti Kriisa sitt mäng , oleks ta need visked sisse pannud otsustavatel hetkedel , oleks mäng hoopis teine olnud . Ta eksis kuradi palju - ja vajalikel hetkedel . Oleks on tore poiss ka !
Arbeti üle hea meel , Kangur nagu ikka piloot , aga mida kuradit tegi Jelic !?
Viimati muutis Oskar8, 18 Mai 2008, 18:31, muudetud 1 kord kokku.
ints kirjutas:j2rgmine m2ng võiks karjuda
matic fuck you
selle foorumi võiks siin lausa kinni panna. Üks suurem idioot kui teine.boddahh kirjutas:Sõber Kalevisse treeneriks... krt kui rahul siis ikka oleks...
Viimati muutis Oskar8, 18 Mai 2008, 18:36, muudetud 1 kord kokku.