BC Kalev/Cramo vs. Kaunase Žalgiris 20.12.2009 & 21.12.2009

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
treze
Kasutaja
Kontakt:

Re: BC Kalev/Cramo vs. Kaunase Žalgiris 20.12.2009 & 21.12.2009

Postitus Postitas treze »

Kalevis mängimine võiks olla eestlastele kui au asi. Praegu tundub, et meestel on täiesti pohhui. Nagu näha, siis mängijad vajavad diktaatorlikku peatreenerit, kelle sõna on seadu + motiveerimise oskusega korralikku taktikut. Eks see on suhteliselt ulmeline, aga isegi kui sa oled vastasest nõrgem, siis tuleks ikkagi endast 110% anda. Sa oled profimängija, kellel peaks olema tahtmine iga kord endast maksimum välja pigistada. Praegu tundub nii, et mehed nagu ei oska ja ei taha ning tulemus räägib enda eest.

Käib selline üksteisejärel punnitamine ja hädine meeskonnamäng. Enamik mängijatest on oma tasemega rahul ja tundub, et ei tahagi kuhugi enam edasi jõuda. Kahju. Pole väga mõtet küsida, miks meil võitjaid ei tule? Mentaliteet puudub. Korvpall on meestele tähtis, aga mitte esmajärguline. Pigem nagu töö, mis meeldib, aga mille realiseerimisel antakse täpselt nii palju kui on vaja ja mitte grammigi rohkem.
Viimati muutis treze, 20 Dets 2009, 23:02, muudetud 1 kord kokku.
ShopShop.ee - mugav viis shoppamiseks! Adidas, Reebok, One & Yamaha ootavad! http://www.shopshop.ee
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Mulle pakub hetkel üks asi imestust, milles see Arbet on hetkel süüdi? Sellepärast,et ta vigastatud?
treze
Kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas treze »

marxx762 kirjutas:Mulle pakub hetkel üks asi imestust, milles see Arbet on hetkel süüdi? Sellepärast,et ta vigastatud?
Täpselt samad sõnad. Mulle tundus, et Arbet oleks tahtnud rohkem väljakul olla kui mehed, kes seda reaalselt olid. Pingit koguaeg innustas ja toetas meeskonda.

Arbeti süüdistamine on küll lauslollus.
ShopShop.ee - mugav viis shoppamiseks! Adidas, Reebok, One & Yamaha ootavad! http://www.shopshop.ee
Kasutaja avatar
Ragles23
Kasutaja

Postitus Postitas Ragles23 »

treze kirjutas:
marxx762 kirjutas:Mulle pakub hetkel üks asi imestust, milles see Arbet on hetkel süüdi? Sellepärast,et ta vigastatud?
Täpselt samad sõnad. Mulle tundus, et Arbet oleks tahtnud rohkem väljakul olla kui mehed, kes seda reaalselt olid. Pingit koguaeg innustas ja toetas meeskonda.

Just, nagu näha siis on foorumis palju selliseid, kes ei mõtle mida kirjutavad, mõelge natukene ennem kui midagi ütlema hakkate
[GO KALEV GO !
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja

Postitus Postitas TDK »

treze kirjutas:

Võtsin vaevaks ja lugesin 2,5 lehte neid debiilsusi, enamus nendest kommentaaridest on lauslollus!
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Postitus Postitas Egert »

Ragles23 kirjutas:
treze kirjutas:

Just, nagu näha siis on foorumis palju selliseid, kes ei mõtle mida kirjutavad, mõelge natukene ennem kui midagi ütlema hakkate
Need, kes teda siin sõimavad, ei teagi et ta vigastatud on ja ajavad niisama ila.
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja

Postitus Postitas Alex »

Üks fakt, mis räägib ka Kalevi agresiivsuse kohta.
Esimesed vabakad tegi Fish, kui oli mängitud 2 minutit ja järgmiseid vabaviskeid pidime ootama 30 minuti.Seda siis tänu Marko aktiivsetele läbimurretele korvialla.Kahjuks polnud ka tal õige viskepäev.
Erik jah,mõni kord ta oskab üllatada, aga tema puhul häiris mind kolm eriti tottrat valesöötu, mis lõppes kohe vastaste kiir-rünnakutega.
Seal ei jõudnud täpselt vaadata, aga kas Zalgirise 6 blokkist koguni 4 Viljari peal ära ei tehtud?

Kokkuvõtteks.Idaliiga :roulette: pole meie jaoks.Kuidagi tuleks see viimane kohtumine ära kannatada ja adjöö.....Ega me enam sinna kutset ei saa ka.
vabakutseline
Kasutaja

Postitus Postitas vabakutseline »

Alex kirjutas:Üks fakt, mis räägib ka Kalevi agresiivsuse kohta.
Esimesed vabakad tegi Fish, kui oli mängitud 2 minutit ja järgmiseid vabaviskeid pidime ootama 30 minuti.Seda siis tänu Marko aktiivsetele läbimurretele korvialla.Kahjuks polnud ka tal õige viskepäev.
Erik jah,mõni kord ta oskab üllatada, aga tema puhul häiris mind kolm eriti tottrat valesöötu, mis lõppes kohe vastaste kiir-rünnakutega.
Seal ei jõudnud täpselt vaadata, aga kas Zalgirise 6 blokkist koguni 4 Viljari peal ära ei tehtud?

Kokkuvõtteks.Idaliiga :roulette: pole meie jaoks.Kuidagi tuleks see viimane kohtumine ära kannatada ja adjöö.....Ega me enam sinna kutset ei saa ka.
Veski sai Watsonilt kahele viskele bloki ja see oli ka kõik. Mind paneb hämmastama, et siin süüdistatakse Veskit nagu oleks tema kaotuste põhjus. Eilses mängus andsid kõik kalevi mängijad juba varakult alla ja lõpetasid mängimise. Meile oleks hädasti vaja treenerit kes vajaduse korral ka kärataks mängijate suunas. Vucinic seda ju absoluutselt ei tee. Oleks vaja Sõbra sugust treenerit kes oskaks selle kamba mängima panna. Ma usun küll, et Sõber oskaks selle kamba mängima panna. Kui Ta juba Raadikule tihti mänguaega annab ja ta suudab punkte visata siis ei kahtle ma ka selles, et Veski suudab ta samamoodi mängima panna.

PS: siin keegi väitis, et Veski jookseb korvi all teise mehe taha, et mitte palli saada. Mul millegipärast meenud eilsest mängust küll mitu rünnakut kus ta on ilusti korvi all koha sisse võtnud aga sööt pole sinna läinud. Ühe korra taheti talle sööta aga siis said vastased jala vahele.
Viimati muutis vabakutseline, 21 Dets 2009, 11:04, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
zero0
Kasutaja

Postitus Postitas zero0 »

Tarvas minu teada mängib KML, mis on sutsu teise tasemega kui BBL ja VTB.
vabakutseline
Kasutaja

zero0 kirjutas:Tarvas minu teada mängib KML, mis on sutsu teise tasemega kui BBL ja VTB.
Tahad öelda, et Sõber ei saaks kalevis hakkama? Ma arvan, et saaks ja vägagi hästi veel.
spartaklane
Kasutaja

Postitus Postitas spartaklane »

See ,et me nii s...tad oleme ei ole ju tegelikult treeneri viga ,probleem on ju selles ,et meil pole lihtsalt normaalseid vahetusi pingipealt võtta,ausalt mul on alati kohe valus vadata ,kui näen ,et Johnsoni asemele Veski sisse tuuakse siis on juba kohe kindel mats ,et oleme alla andnud ,ei ole ju normaalne kui 2.15 pikk mees teeb kõik endast oleneva ,et korvi alla mitte sattuda ja proovida visata eemalt,samas kui oma pikkuse poolest peaks ta just korvialust kindlustama.
Saan ka seda aru ,et jah poole hooaja pealt pole küll võimalik mehi vahetada ,kuid samas on meil ju üks korvialune koht tühi ja sai ju hooaja algul lubatud ,et korvialla tuleb kaks pikka ,ei saa aru ainult sellest ,miks siis midagi ette ei võeta juhkonna poolt ,et seda tühimiku korvialla millegagi katta ,või oodatakse seniajani kui Johnson ka vigastada saab siis oleme ju täielikult põhjas.
Kasutaja avatar
Go Cramo!
Kasutaja

Postitus Postitas Go Cramo! »

spartaklane kirjutas:Saan ka seda aru ,et jah poole hooaja pealt pole küll võimalik mehi vahetada ,kuid samas on meil ju üks korvialune koht tühi ja sai ju hooaja algul lubatud ,et korvialla tuleb kaks pikka ,ei saa aru ainult sellest ,miks siis midagi ette ei võeta juhkonna poolt ,et seda tühimiku korvialla millegagi katta ,või oodatakse seniajani kui Johnson ka vigastada saab siis oleme ju täielikult põhjas.
Täiesti nõus sinuga! Kardan isegi, mis saab siis kui niigi haigete põlvedega Johnson end tõsisemalt vigastab, mis saab siis? Veski mängu terveks ajaks? :clap:
Ja kus on see paljulubatud sissetoodav mees, keda meil hädasti tarvis oleks, et hooaja lõpuks üldse midagi korda saata? Keegi juhtkonnast võiks vähemalt öelda kas sellel jutul oli ka mingi tõepõhi all või niisama kõvatati suusoojaks?
vabakutseline
Kasutaja

spartaklane kirjutas:See ,et me nii s...tad oleme ei ole ju tegelikult treeneri viga ,probleem on ju selles ,et meil pole lihtsalt normaalseid vahetusi pingipealt võtta,ausalt mul on alati kohe valus vadata ,kui näen ,et Johnsoni asemele Veski sisse tuuakse siis on juba kohe kindel mats ,et oleme alla andnud ,ei ole ju normaalne kui 2.15 pikk mees teeb kõik endast oleneva ,et korvi alla mitte sattuda ja proovida visata eemalt,samas kui oma pikkuse poolest peaks ta just korvialust kindlustama.
Saan ka seda aru ,et jah poole hooaja pealt pole küll võimalik mehi vahetada ,kuid samas on meil ju üks korvialune koht tühi ja sai ju hooaja algul lubatud ,et korvialla tuleb kaks pikka ,ei saa aru ainult sellest ,miks siis midagi ette ei võeta juhkonna poolt ,et seda tühimiku korvialla millegagi katta ,või oodatakse seniajani kui Johnson ka vigastada saab siis oleme ju täielikult põhjas.
No ega see ainult mängijate viga ka ei ole. See, et meil mingisuguseid liikumisi ei ole on ikka treeneri viga, kuna tema paneb kokku mängujoonist. Vähegi rangem treener võtaks mängijad ükshaaval ette ja peaks nendega ühe jutuajamise ja paneks asjad paika. Tundub, et Vucinic ei tee peale pingil istumise ja mängujoonise näitamist midagi. Huvitav kas ta peale eilset mängu ka kõva häält tegi või mitte. Ma kaldun arvama, et mitte. Ega see Johnson ka nüüd Veskist peajagu üle ei ole. Kaitses oskab ainult koppasi panna kuid kaitses on ta sama kehv kui Veski.
Sten
Kasutaja

Postitus Postitas Sten »

vabakutseline kirjutas: Veski sai Watsonilt kahele viskele bloki ja see oli ka kõik.
Veski sai eile muidu neli blokki. 5 viskeüritust oli tal üldse. See selleks.

Loodevasti tuleb täna võitluslikum ja ilusam mäng, kuid päevaga ei tee midagi ära.
Pilt
Kasutaja avatar
Kivipallur
Kasutaja

Postitus Postitas Kivipallur »

vabakutseline kirjutas:
spartaklane kirjutas:See ,et me nii s...tad oleme ei ole ju tegelikult treeneri viga ,probleem on ju selles ,et meil pole lihtsalt normaalseid vahetusi pingipealt võtta,ausalt mul on alati kohe valus vadata ,kui näen ,et Johnsoni asemele Veski sisse tuuakse siis on juba kohe kindel mats ,et oleme alla andnud ,ei ole ju normaalne kui 2.15 pikk mees teeb kõik endast oleneva ,et korvi alla mitte sattuda ja proovida visata eemalt,samas kui oma pikkuse poolest peaks ta just korvialust kindlustama.
No ega see ainult mängijate viga ka ei ole. See, et meil mingisuguseid liikumisi ei ole on ikka treeneri viga, kuna tema paneb kokku mängujoonist. Vähegi rangem treener võtaks mängijad ükshaaval ette ja peaks nendega ühe jutuajamise ja paneks asjad paika. Tundub, et Vucinic ei tee peale pingil istumise ja mängujoonise näitamist midagi. Huvitav kas ta peale eilset mängu ka kõva häält tegi või mitte. Ma kaldun arvama, et mitte. Ega see Johnson ka nüüd Veskist peajagu üle ei ole. Kaitses oskab ainult koppasi panna kuid kaitses on ta sama kehv kui Veski.
Pigem on ikka suurem süü mängijatel ,lõpuks ikkagi nemad mängivad . Nad nagu valiks mänge ,et millal tõsiselt ja millal niisama lõpuni mängida .Suhtumises on asi,selle kallal peab treener vb rohkem tähelepanu pöörama ,kuid mehed peaks ise ka aru saama ,et nad mängivad publikule . Kindlasti on neid liikumisi ka olemas ,suurem probleem on kaitsega. Kuigi Kalevi õigest tasemest saame aratavasti täna teada.Eilne mäng siiski oli suhteliselt mõttetu ja seetõttu mina suurt viha Kalevi peale ei pea ,et nad niiviisi kaotasid.
Ja Johnson on peajagu Veskist üle. Pea iga keskmängija on temast peajagu üle ,see on lihtsalt nii masendav ,kuidas ta mängib...
Pilt
Suletud