VTB Ühisliiga 2013/2014
Re: VTB Ühisliiga 2013/2014
Gibsoni kohta ei oska küll midagi halba arvata, ansamblist välja ei langenud. Ma isegi imestasin, miks teda pingil hoiti. Kajupangale kulub see kogemus ära, võita pole nagunii suurt midagi. Ka Kitsingule.
OT. EuroCup ka loositud, panin teise teemasse
Mind ajab ikka see kõige rohkem vihale, et pikad ei saa lauda! No Kalevi pikad on täna ikka jumala nulll!
Gibson on täna minu silmis küllaltki positiivselt end näidanud.
Jup, aga teravust ootaks ikka rohkem, hüppevise on vast ikka olemas, aga seda ei näita üldse.Kris kirjutas:Gibson on täna minu silmis küllaltki positiivselt end näidanud.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Positiivne on natuke isegi see, et kalev suudab punkte enamvähem visata ja väga palju ei lase Kubanil visata!
Kas Cramol võetakse vahepeal punkte maha või? Esimene poolaeg jäi silma, kus peale kolmest kadus meilt 2 punkti ning praegu just samamoodi oli meil peale kolmest 57, aga siis peale kahte Bamba vabaviset ja korvi on 59. Online on kottis.
Viimati muutis Egert, 05 Okt 2013, 14:32, muudetud 2 korda kokku.
Aga vähemalt sööta oskab. Ja kaitses oma kiirete kätega ohtlik.Rix kirjutas:Jup, aga teravust ootaks ikka rohkem, hüppevise on vast ikka olemas, aga seda ei näita üldse.Kris kirjutas:Gibson on täna minu silmis küllaltki positiivselt end näidanud.
-
- Kasutaja
Tra see kommentaator ajab närvi. Kas tal on isiklikult midagi Kalevi vastu või? Iga positiivne sooritus on kas juhus või vastaste kingitus.
Mulle jäi ka mulje, et Moldoveanu kolmene läks kaduma..Egert kirjutas:Kas Cramol võetakse vahepeal punkte maha või? Esimene poolaeg jäi silma, kus peale kolmest kadus meilt 2 punkti ning praegu just samamoodi oli meil peale kolmest 57, aga siis peale kahte Bamba vabaviset ja korvi on 59. Online on kottis.
Ma ei tea, aga Gibson on küll väga korraliku mulje jätnud. Arusaamatu, miks ta esimene pooaleg nii vähe mängida sai. Kaitses hakib väga lähedalt ja rünnakul on teravus olemas.
Noooo ei ole ju kõige hullem seis, lõpp läks täitsa normiks!
Võibolla olen liiga optimist, kuid kokkuvõttes -12 pole üldse paha. Tuleb arvestada mis võistkond meil täna vastas oli. Mängust ei jäänud halba muljet. Peale kehva esimest poolaega mängiti väga korralik teine poolaeg.
Täna polnud Bambal parim päev, kuid loodetavasti Gibson teenis oma tänase mänguga treenerite suurema usalduse.
Täna polnud Bambal parim päev, kuid loodetavasti Gibson teenis oma tänase mänguga treenerite suurema usalduse.
Jap, ka Vlad tegelt korralik, vast liigne tahtmine esimene poolaeg kammitses. Kahju ainult, et ei suudetud vahe alla 10 mängida.Egert kirjutas:Ma ei tea, aga Gibson on küll väga korraliku mulje jätnud. Arusaamatu, miks ta esimene pooaleg nii vähe mängida sai. Kaitses hakib väga lähedalt ja rünnakul on teravus olemas.
Kokkuvõttes suht positiivsed emotsioonid, Krasnodari B mängiti üle, A-le, eriti Henrdixi ja Williamsi kalneitisele jäädi mõistetavalt suurelt alla.
Vabavisete pealt juba on võimalik edasi minna ning Elegarilt suht kahvatu mäng.
3. pealt kõsimärgid aga jäävad, Veidekas jäi lühikeseks, Abbott kehaga alt hätta. Kaju sellisel tasemel välja ikkagi ei vea, aga eks need olid ka vastas absoluutsed Euroopa tipud.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
See teine poolaeg oli tõesti positiivne märk, mida võtta järgmiseks mänguks kaasa.