Valid Lemmikuid tulemuste järgi?? :rolleyes:Karl kirjutas:Ei tea Dallas viimasel ajal ei ole enam üldse nii sümpaatne kui varem, mäletan et eelmine aasta oli Dallas Lakersi kõrval mul üks lemmiktiime,Oskar8 kirjutas:Dallas jäi alla 70 punkti! päris hea kaitse Detroidilt!
nüüd on isegi Boston, Nets, vb isegi Pistons lemmikumad kui Dallas:rolleyes:
Ookeani tagune liiga (NBA)
ei:D Lihhsalt Dallase mäng pole enam nii huvitav kui varem:DKristo kirjutas:Valid Lemmikuid tulemuste järgi?? :rolleyes:Karl kirjutas:Ei tea Dallas viimasel ajal ei ole enam üldse nii sümpaatne kui varem, mäletan et eelmine aasta oli Dallas Lakersi kõrval mul üks lemmiktiime,Oskar8 kirjutas:Dallas jäi alla 70 punkti! päris hea kaitse Detroidilt!
PS: Kui tulemuse järgi valiksin ei peaks mulle heat ja Nets üldse meeldima
mis mõttes sümpaatne, mida sa ootad siis neilt?? pealegi stackhouse ja harris väljas, põhi pgta ja parima 6-nda mehega raske hakkama saadaKarl kirjutas:Ei tea Dallas viimasel ajal ei ole enam üldse nii sümpaatne kui varem, mäletan et eelmine aasta oli Dallas Lakersi kõrval mul üks lemmiktiime,Oskar8 kirjutas:Dallas jäi alla 70 punkti! päris hea kaitse Detroidilt!
Lihhsalt see on minu arvamus:Pjyrgen kirjutas:mis mõttes sümpaatne, mida sa ootad siis neilt?? pealegi stackhouse ja harris väljas, põhi pgta ja parima 6-nda mehega raske hakkama saadaKarl kirjutas:Ei tea Dallas viimasel ajal ei ole enam üldse nii sümpaatne kui varem, mäletan et eelmine aasta oli Dallas Lakersi kõrval mul üks lemmiktiime,Oskar8 kirjutas:Dallas jäi alla 70 punkti! päris hea kaitse Detroidilt!
Mismõttes ümpaatne tõesti...kas sa lemmikuid valid selle järgi kes hetkel paremat mängu näitab janii...nt kui rock on praegu parem ja mängib ka ilusamat korvpalli siis on nemad lemmikud weKarl kirjutas:Lihhsalt see on minu arvamus:Pjyrgen kirjutas:mis mõttes sümpaatne, mida sa ootad siis neilt?? pealegi stackhouse ja harris väljas, põhi pgta ja parima 6-nda mehega raske hakkama saadaKarl kirjutas: Ei tea Dallas viimasel ajal ei ole enam üldse nii sümpaatne kui varem, mäletan et eelmine aasta oli Dallas Lakersi kõrval mul üks lemmiktiime,
Ei tea täna vist parim mäng dallas-orlando:D
Ise kindlalt vaatamas ja loodan Magicu ja Hedo võitu!
Veel tänaseid mänge: Philadelphia-Atlanta: Olen atlanta poolt, Netsi vastu tegid suht silmapaistva partii
La Clippers - NY Knicks: Loodan Knicks võitu
Toronto - Miami: Loodetavasti suudab D.Wade Heati võidule viia, kuid arvatavasti võtab Toronto oma
Houston - Minnesotta: Houston on favoriit ja soosik ka minu silmis, aga Timberwolves on viimasel ajal häid mänge teinud.
New Orleans - Utah: Üheltpoolt hoian pöialt hornetsile ja Pejale, teiselt poolt aga Utah'le ja Kirilenkole, loodame tasavägist mängu:D
Charlotte - Pheonix: Ilmselt võidab Suns, selles ei tohiks eriti kahtlust olla.
Denver - Portland:Denver võiks võita aga Portland on kindlasti kõva pähkel:P
Chicago - Seattle: Loodan Bullsi võitu aga see hooaeg ei ole nad eriti millegiga silma paistnud veel, Supersonics aga peaks võidetav olema kyll:P
Ise kindlalt vaatamas ja loodan Magicu ja Hedo võitu!
Veel tänaseid mänge: Philadelphia-Atlanta: Olen atlanta poolt, Netsi vastu tegid suht silmapaistva partii
La Clippers - NY Knicks: Loodan Knicks võitu
Toronto - Miami: Loodetavasti suudab D.Wade Heati võidule viia, kuid arvatavasti võtab Toronto oma
Houston - Minnesotta: Houston on favoriit ja soosik ka minu silmis, aga Timberwolves on viimasel ajal häid mänge teinud.
New Orleans - Utah: Üheltpoolt hoian pöialt hornetsile ja Pejale, teiselt poolt aga Utah'le ja Kirilenkole, loodame tasavägist mängu:D
Charlotte - Pheonix: Ilmselt võidab Suns, selles ei tohiks eriti kahtlust olla.
Denver - Portland:Denver võiks võita aga Portland on kindlasti kõva pähkel:P
Chicago - Seattle: Loodan Bullsi võitu aga see hooaeg ei ole nad eriti millegiga silma paistnud veel, Supersonics aga peaks võidetav olema kyll:P