Marcus kirjutas:Kalendriaasta väravate rekord purustatud Barca 2-1 võidumängus Real Betis üle!
Lionel Messi: 86 and counting.
Ei viitsi netis surfata, kuid huvitav mitu mängu Müller sellel aastal mängis, kui ta 85 lõi. Arvan, et tema väravaid per mäng on ikkagist kõrgem kui Messil. Tänapäeval erinevaid turniire ikka päris palju, kus on võimalik oma skooriarvet kasvatada. Alates sellest, et Hispaania liiga ise on päris suur, lisaks rahvuskoondise mängud koos sõpakate (Lõuna Ameeriklased mängivad veel omavahel ka mingi karika välja?), CL, Copa Del Rey, mingi klubide MM on ka vist suvel tavaliselt olnud.
Aga muidu on Messi saavutus ikka kõva.
Otsige üles Soccernet.com Uli artikkel. Müller lõi palju oma väravatest sõprusmängudes ja ühel suht külatagusel Saksa karikal DFB-Liga Pokal. Hekk, annan otselingi siis: http://soccernet.espn.go.com/columns/st ... ls?cc=5739
a ks kõige kõvem mees on ikkagi Zahovaiko.
Egert kirjutas:Kahjuks läks minu loodetud CL finaalpaar liiga vara kokku. Ronaldol siis esimene kord peale ManU-st lahkumist tagasitulek Old Traffordile.
Kusjuures huvitav näha, kas kutt võetakse armastusega vastu või vilistatakse välja. Minu meelest lahkus ManU-st natukene liiga kiirelt.
Egert kirjutas:Kahjuks läks minu loodetud CL finaalpaar liiga vara kokku. Ronaldol siis esimene kord peale ManU-st lahkumist tagasitulek Old Traffordile.
Kusjuures huvitav näha, kas kutt võetakse armastusega vastu või vilistatakse välja. Minu meelest lahkus ManU-st natukene liiga kiirelt.
Mina isiklikult plaksutaks naisele, ükskõik, mis teised Manu toetajad arvavad, ta andis siiski kõva panuse ja nii on ja nii jääb.
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
Ronaldo on Unitedis põhimõtteliselt juba legendi staatuses, tema aegadele vaadatakse ikka väga positiivselt tagasi. Suure tõenäosusega võetakse ta väga hästi vastu.
Barcal jäi täna liiga palju löömata samas tänane kohtunik oli mingi udu ikka. Messile võeti mingi täielik lamp suluseis kui Messi ei olnud isegi lähedal suluseisule. Paar kohta jäi kohtunikul nägemata kui Iniestal tugijalg lihtsalt alt tõmmatakse või Messi võetakse maha kasti ääres + enne seda käega mängis vend. Ei saa aru ikka miks selline kloun sinna pandi vilistama.