Eesti koondis.
Jah, meie grupis selget autsaiderit pole, kõik on tugevad. Võitsime ju Makedooniat kodus, aga ilmselt mäletavad kõik mis võõrsil sai. Vist 30 või 40 punktine saun. Samuti tugev Portugal. Läti on teada-tuntud üsna hea meeskond. Samas on 2 põhimeest väljas. E mängi Skele ega Sandis Valters. Seega tuleb põnev turniir ja eks näis mis saab
- Kalev4ever
- Kasutaja
4 Rahvusekarikaturniirilt sai Eesti siis igatahes teenitult võidu, kuigi jah: tsentrite koha pealt on asi ikka väga nutune.
EM-valikturniiride mängudelt ma midagi eriti rõõmustavat ei oota.
Paljud ütlevad ka, et Eestil vedas loosiga. Mina nii ei ütleks. D-grupp on kõige nõrgem, kus on siis Iisrael, Suurbritannia, Tšehhi ja Bosnia-Hertsegoviina. Meie gruppi vaadates, siis kodus peaks Lätit ikka võitma. Seda enam, et Škele ja Valters ei mängi. Makedooniaga peaks ka šanss olema. Portugali koha pealt ma ei oska midagi öelda ja võõrsil peaks kaotused tulema arvatavasti. Ei taha kohe meenutadagi 45 punktilist sauna makedoonlaste käest eelmine aasta.
Ei, aga vähemalt saab ilusat korvpalli näha ja omadele kaasa elada
EM-valikturniiride mängudelt ma midagi eriti rõõmustavat ei oota.
Paljud ütlevad ka, et Eestil vedas loosiga. Mina nii ei ütleks. D-grupp on kõige nõrgem, kus on siis Iisrael, Suurbritannia, Tšehhi ja Bosnia-Hertsegoviina. Meie gruppi vaadates, siis kodus peaks Lätit ikka võitma. Seda enam, et Škele ja Valters ei mängi. Makedooniaga peaks ka šanss olema. Portugali koha pealt ma ei oska midagi öelda ja võõrsil peaks kaotused tulema arvatavasti. Ei taha kohe meenutadagi 45 punktilist sauna makedoonlaste käest eelmine aasta.
Ei, aga vähemalt saab ilusat korvpalli näha ja omadele kaasa elada
Fear the prophet!
Eesti võiks sama neile vastada ja "olude sunnil" kodumängu pidade kuskil Kalevi spordihallis, saaksid sama maitsta. xdvihane kirjutas:ei sama karu koobas ja karu pistab meid nahka ja võidab 30+ punktiga kodus võibolla saame veel vastu aga jah sellest vähe abi
Aga Biedrinsiga läheb jep raskeks, ainus lootus jah Talts, kui ta suudab temaga eelkõige kaitses hästi hakkama saada, rünnakul on vast Janar mitmekülgsem, kiirem, viskab 3e jne. Esimesel 2-3 minuti, võiks muidugi Veskit proovida, ja et tal oleks kindel käsk, igakord kui Biedrins palli saab, tuleb ta veaga maha võtta.
tunneksid just ennast koduselt siis.jyrgen kirjutas:neil oli küll teine saal. Aga seal oli mingi võrkpalli U16 MM. Sel ajal, kui Eesti seal käis, aga eks see andis neile eelise, kui mingis urkas mängida. Võiks nad ka sinna Kuremaa saali siis viiagreystone kirjutas:keegi teab, kas Makedoonia on omale äkki uue saali vahepeal ehitanud?
neil tuleb elu lihtsalt ebamugavaks teha ja siis nad ei tunne ennast koduselt. Neile võiks mingid ebanormaalsed pingid anda ja kogu rahvas aint vilistab neile ja pillub neid millegagi. Arvan, et nad ei tunneks end siis koduseltOskar8 kirjutas:tunneksid just ennast koduselt siis.jyrgen kirjutas:neil oli küll teine saal. Aga seal oli mingi võrkpalli U16 MM. Sel ajal, kui Eesti seal käis, aga eks see andis neile eelise, kui mingis urkas mängida. Võiks nad ka sinna Kuremaa saali siis viiagreystone kirjutas:keegi teab, kas Makedoonia on omale äkki uue saali vahepeal ehitanud?