jyrgen kirjutas:väga loodan, et jääb manusse
Vaba teema (off-topic).
http://www.youtube.com/watch?v=NAIipCkn97g
Selle eest sai ta peksa
Selle eest sai ta peksa
Miinuarust on hetkel real suht noor võistkond ja uuenduskuuri lõpetamas, otseseid supertähti pole,greystone kirjutas:Real kisub minu jaoks mõttetuks, kuna nad oskavad ainult suurte rahadega staare osta..tulemusi ikka pole..: Figo, Ronaldo, Beckham, Robinho, Robben, Nistelrooy, Henryjnejnemarxx762 kirjutas:ma tahaks küll teda realis näha:D
Ärge hulluks minge:D
Aitäh, sain just natuke naerda, oligi veidi üksluine päev.marxx762 kirjutas:Miinuarust on hetkel real suht noor võistkond ja uuenduskuuri lõpetamas, otseseid supertähti pole,greystone kirjutas:Real kisub minu jaoks mõttetuks, kuna nad oskavad ainult suurte rahadega staare osta..tulemusi ikka pole..: Figo, Ronaldo, Beckham, Robinho, Robben, Nistelrooy, Henryjnejnemarxx762 kirjutas:ma tahaks küll teda realis näha:D
(Y)
superstaare on seal jalaga neil segada. vot on kaks võistkonda keda ma ei salli....real ja chelsea...ostavad kokku kõik võimalikud superstaarid ja mingeid suuri saavutusi neil viimastel aastatel olnud ei ole.marxx762 kirjutas:Miinuarust on hetkel real suht noor võistkond ja uuenduskuuri lõpetamas, otseseid supertähti pole,greystone kirjutas:Real kisub minu jaoks mõttetuks, kuna nad oskavad ainult suurte rahadega staare osta..tulemusi ikka pole..: Figo, Ronaldo, Beckham, Robinho, Robben, Nistelrooy, Henryjnejnemarxx762 kirjutas:ma tahaks küll teda realis näha:D
Praegu allkiri puudub.
No asi on ikka muutunud, varem olid beckham, figo,zidane,carlos,herro jpt.Tartust kirjutas:Aitäh, sain just natuke naerda, oligi veidi üksluine päev.marxx762 kirjutas:Miinuarust on hetkel real suht noor võistkond ja uuenduskuuri lõpetamas, otseseid supertähti pole,greystone kirjutas: Real kisub minu jaoks mõttetuks, kuna nad oskavad ainult suurte rahadega staare osta..tulemusi ikka pole..: Figo, Ronaldo, Beckham, Robinho, Robben, Nistelrooy, Henryjnejne
nüüd on ikka asi vähe noorem.
See, et sa noor oled, ei tähenda, et sa ei saa superstaar olla. Õnneks on jah Real selle Galactico poliitika ikkagi suures osas ära kaotanud. Vahepeal osteti vaid ründajaid ja ainult maailma nimesidmarxx762 kirjutas:No asi on ikka muutunud, varem olid beckham, figo,zidane,carlos,herro jpt.Tartust kirjutas:Aitäh, sain just natuke naerda, oligi veidi üksluine päev.marxx762 kirjutas: Miinuarust on hetkel real suht noor võistkond ja uuenduskuuri lõpetamas, otseseid supertähti pole,
(Y)
Vahepeal oli jh päris hull, aga noh, mulle meeldib real.Realil seda raha on kah ikka.Chelseast on nad minuarust etemad, aga jällegi mõnele meeldib.Tartust kirjutas:See, et sa noor oled, ei tähenda, et sa ei saa superstaar olla. Õnneks on jah Real selle Galactico poliitika ikkagi suures osas ära kaotanud. Vahepeal osteti vaid ründajaid ja ainult maailma nimesidmarxx762 kirjutas:No asi on ikka muutunud, varem olid beckham, figo,zidane,carlos,herro jpt.Tartust kirjutas: Aitäh, sain just natuke naerda, oligi veidi üksluine päev.