Ma arvan et sinna tabelisse võetakse aint need kes kõikidest mängudest vb mingi 1/3 kaasa teinud.. muidu oleks ju nii et mees tuleb mängib ühe mängu, viskab 30p tõmbab klubist minema ja bbl tabelis jääbki esimeseksjyrgen kirjutas:hakkasin vaatama, et jelic pole rebounds per games 1 kohal, tegelikult see koht kuulub talle, sest tal 12 keskmiselt nüüd
Balti liiga 2007/08
ei ole nii, ma arvan et tabel uuendamata lihtsalt, sest parmer on ju maha võetud täiestiKarl kirjutas:Ma arvan et sinna tabelisse võetakse aint need kes kõikidest mängudest vb mingi 1/3 kaasa teinud.. muidu oleks ju nii et mees tuleb mängib ühe mängu, viskab 30p tõmbab klubist minema ja bbl tabelis jääbki esimeseksjyrgen kirjutas:hakkasin vaatama, et jelic pole rebounds per games 1 kohal, tegelikult see koht kuulub talle, sest tal 12 keskmiselt nüüd
Parmer maha võetud, sest ta ei kuulu enam meie meeskonda juu:Djyrgen kirjutas:ei ole nii, ma arvan et tabel uuendamata lihtsalt, sest parmer on ju maha võetud täiestiKarl kirjutas:Ma arvan et sinna tabelisse võetakse aint need kes kõikidest mängudest vb mingi 1/3 kaasa teinud.. muidu oleks ju nii et mees tuleb mängib ühe mängu, viskab 30p tõmbab klubist minema ja bbl tabelis jääbki esimeseksjyrgen kirjutas:hakkasin vaatama, et jelic pole rebounds per games 1 kohal, tegelikult see koht kuulub talle, sest tal 12 keskmiselt nüüd
ei noh seda sa ju ütlesid "muidu oleks ju nii et mees tuleb mängib ühe mängu, viskab 30p tõmbab klubist minema ja bbl tabelis jääbki esimeseks"Karl kirjutas:Parmer maha võetud, sest ta ei kuulu enam meie meeskonda juu:Djyrgen kirjutas:ei ole nii, ma arvan et tabel uuendamata lihtsalt, sest parmer on ju maha võetud täiestiKarl kirjutas: Ma arvan et sinna tabelisse võetakse aint need kes kõikidest mängudest vb mingi 1/3 kaasa teinud.. muidu oleks ju nii et mees tuleb mängib ühe mängu, viskab 30p tõmbab klubist minema ja bbl tabelis jääbki esimeseks
Ei ma mõtlesin seda et kui nii oleks et esimesest mängust kohe pannakse... egas kui mees minema tõmbab siis võetakse nimekirjast ikka mahajyrgen kirjutas:ei noh seda sa ju ütlesid "muidu oleks ju nii et mees tuleb mängib ühe mängu, viskab 30p tõmbab klubist minema ja bbl tabelis jääbki esimeseks"Karl kirjutas:Parmer maha võetud, sest ta ei kuulu enam meie meeskonda juu:Djyrgen kirjutas:ei ole nii, ma arvan et tabel uuendamata lihtsalt, sest parmer on ju maha võetud täiesti
Nt. Rytasel on yks mängja Jared Jordan ,kes on BBL's mänginud Rytase eest 5 mängu andnud neis keskmiselt 4.2 söötu aga tabelis teda pole
mänginud 1/2
mängudes.
Viimati muutis Karl, 30 Jaan 2008, 21:19, muudetud 1 kord kokku.
Vilniuse Lietuvos Rytas on sõlmimas lepingut Jackson Vromaniga, kes on varem mänginud ka NBA's. Vroman asendaks Matthew Nielsenit, kes on hetkel vigastatud. Vigastuse tõttu jätab Nielsen vahele ka Balti liiga Allstar mängu.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions