Ookeani tagune liiga (NBA)
Re: Ookeani tagune liiga (NBA)
1. Nash
2. Durant
3. Kobe
4. Dirk
5. Duncan
2. Durant
3. Kobe
4. Dirk
5. Duncan
Oi sa pagan Nowitzki ja Durant läksid üldse meelest, aga mis tehtud see tehtud...mavs kirjutas:Nowitzkit ei pannudki?
Ta teeb praegu ühte parimat hooaega. Just üleeelmises mängus sai teise karjääri triple-double. Ma usun, et Howardi võib küll top5 MVP maha võtta. Ta on suht puine vend tegelt ikka, aga kuna liigas teisi füüsiliselt nii heade võimetega tsentreid pole, siis ta lihtsalt võtab palle ja paneb pealt neid üle väikese vendade.
Nii, et minu top 5 on samasugune, aind Howardi asemel Nowitzki. Melo unustasin ka täitsa ära
Real Madrid C.F.
Manchester United FC
Manchester United FC
mavs kirjutas:Nowitzkit ei pannudki?
Ta teeb praegu ühte parimat hooaega. Just üleeelmises mängus sai teise karjääri triple-double. Ma usun, et Howardi võib küll top5 MVP maha võtta. Ta on suht puine vend tegelt ikka, aga kuna liigas teisi füüsiliselt nii heade võimetega tsentreid pole, siis ta lihtsalt võtab palle ja paneb pealt neid üle väikese vendade.
Nii, et minu top 5 on samasugune, aind Howardi asemel Nowitzki. Melo unustasin ka täitsa ära
Dwight minu arust see hooaeg natuke parem(aga see on minu arvamus),
muidu Dwightil mõned päris head post moved ka
Raptors sai ikka võidu 76ersi vastu kätte... Mäng läks lisa-ajale seisul 114-114 ja lõppes 123-128.
Raptors:
Bosh: 28 pt, 12 reb(5 off), 7 ast, vv: 12-13
Calderon: 16 pt, 10 ast
Weems: 18 pt, visked 9-11
Bargnani: 23 pt, 6 reb(2 off)
76ers
Iguodala: 33pt, 11 reb(2 off), 8 ast, 5 stl
Holiday: 25 pt, 7 ast
Dalembert: 9 pt, 11 reb(2 off)
Ehk siis 3 double-double sooritanud mängijat.
Raptors:
Bosh: 28 pt, 12 reb(5 off), 7 ast, vv: 12-13
Calderon: 16 pt, 10 ast
Weems: 18 pt, visked 9-11
Bargnani: 23 pt, 6 reb(2 off)
76ers
Iguodala: 33pt, 11 reb(2 off), 8 ast, 5 stl
Holiday: 25 pt, 7 ast
Dalembert: 9 pt, 11 reb(2 off)
Ehk siis 3 double-double sooritanud mängijat.
Real Madrid C.F.
Manchester United FC
Manchester United FC
Vaatame siis kuidas Bulls vastab Raptorsi võidule. Külla tuleb Jordan isiklikult oma Catsidega.
Tegelikult Bullsi seis on sitt, mis sitt. Vigased lippavad mööda saali ringi:
Tegelikult Bullsi seis on sitt, mis sitt. Vigased lippavad mööda saali ringi:
Though the Bulls have won five of seven, they still aren't completely healthy. Rose (hip, wrist), Kirk Hinrich (sprained ankle) and rookie James Johnson (sprained foot) continue to play through injuries.
kui täna bulls kaotab, siis nad praktiliselt play-offist väljas ka. aga mine sa tea. torontol rasked mängud ees.Alex kirjutas:Vaatame siis kuidas Bulls vastab Raptorsi võidule. Külla tuleb Jordan isiklikult oma Catsidega.
Tegelikult Bullsi seis on sitt, mis sitt. Vigased lippavad mööda saali ringi:Though the Bulls have won five of seven, they still aren't completely healthy. Rose (hip, wrist), Kirk Hinrich (sprained ankle) and rookie James Johnson (sprained foot) continue to play through injuries.
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Bogut sai raskelt vigastada:
Väga valus vaadatagi. Kahju.
Täna täpselt aasta tagasi sattusin netis ringi kolades siia foorumisse ning tegin omale kasutaja
Väga valus vaadatagi. Kahju.
Täna täpselt aasta tagasi sattusin netis ringi kolades siia foorumisse ning tegin omale kasutaja
oh sa krt.Küünarnukk on ikkka päris sodi vennal.Julm vaatepilk.
Täna jälle varajased mängud.
20.00 hakkab juba Cavs-Celtics. Tõeline maiuspala.
20.00 hakkab juba Cavs-Celtics. Tõeline maiuspala.
vaatasin hommikul NCAA pealtpaneku võistlust... no ikka ei anna võrrelda NBA omaga päris mitu Dunki olid ikka 10x paremad kuui need, mis NBA omas olid
Double dunk oli hea , ja üks off the glass revese dunk (haige) , ja paar 360 oli ka
Double dunk oli hea , ja üks off the glass revese dunk (haige) , ja paar 360 oli ka
-
- Kasutaja
Ega sellel kh väga viga ei olnud mis tüüp peale ebaõnnestumist tegi nii poole jõuga
Soho kirjutas:vaatasin hommikul NCAA pealtpaneku võistlust... no ikka ei anna võrrelda NBA omaga päris mitu Dunki olid ikka 10x paremad kuui need, mis NBA omas olid
Aga minu arvates on see pealtpaneku võistlus kõige parem, mis sel hooajal toimunud
Võimas! Jõhkrad lennukid ikka sinna kogunenud, eriti Pops ja muidugi see mees, kes vabaviske joone juurest lendas
-
- Kasutaja
See on ju James White. TFB ikkagi :p
No siis pole ime ka