sequa kirjutas:Delfis üritas keegi, loomulikult anonüümselt seletada, et ta teab täpselt, et Rock pakub 30% rohkem Dorbekule ja Arbetile 20 % rohkem kui Cramo. Pealtnäha oleks nagu loogika olemas - Rockil pole ju liigasid, millega meelitada, jääb raha - aga tegelt on see kahtlane jutt. Kui Rockil olekski sellised pakkumised, siis oleks allkirjad juba all ja väljagi hõigatud. A tegelt vaikus, eksole. Sest olgem ausad, Ei Dorbek ega Arbet ole sellised, kelle puhul välisklubid veel omakorda kõvemat pakkumist teinuks, kui väidetavalt need eelpool mainitud Rocki omad. Eriti veel, kui uskuda škele juttu, et euroopa kossus pole (rahaliselt) just parimad ajad. Talts on omaette lugu...
Kõigepealt Delfi on prügikast ,kus võib tõde kuulda aga tavaliselt aetakse pada, seal paljud kommentaatorid minu arvates lausa provotseerivad üksteist , lisaks võtavad seal sõna paljud sellised kes pole telekaski korvpalli näinud. Loogiliselt võttes peabki Rock üle pakkuma ,et saada endale endale nt Arbet või Dorbek, esiteks me ei tea Cramo esialgset pakkumist aga karta on ,et see pole eriti suur ja teiseks kui Rock saabki endale soovitud mängija siis saab ta kindla peale sellise mängija nagu ta arvestab odavatel välismängijatega kipub kaasa tulema üllatusi (peidetud vigastused, vormist väljas jne.) Kindla peale head mängijad on aga kordades suuremate palkadega kui Dorbek või Arbet .
Lisaks mängib rolli ka see ,et kui järgmine hooaeg tahta välismaale siis Rockis on oluliselt lihtsam personaalset statistikat teha kui Cramos lisaks võib olla see ,et mõnele sobib üks treener, teisele teine.
Lisaks olen kuulnud (ei pruugi tõde olla, tõde on siis kui keegi asjaosaline selle avalikult ise välja ütleb) ,et tõesti esialgsed pakkumised oli Rockil suuremad ja saades teada Rocki huvist oma mängijate suhtes suurendas oma pakkumisi üle Rocki pakkumise. Arvan ,et lähipäevadel selgub kõik , koondise mängud saavad tõenäoliselt läbi ja mängijad teevad otsused ära. läheb kuidas läheb aga Cramo tundub ,et saab tõesti tugeva , minu arvates läbi aegade tugevaima meeskonna kokku, Rock aga kardan viimaste aastate ühe nõrgema , sarnase tolle Amise aasta meeskonnaga, muidugi kõik sõltub Taltsi otsusest ja leegionäride kvaliteedist aga suurt usku ei ole enam.