Eesti koondis.
Re: Eesti koondis.
24:22 seisul oli murdepunkti koht, aga just siis õnnestus Valgevenel Eesti mäng korralikult ära lõhkuda.
Ma ei taha küll enda sõnu süüa aga hetkel näen ma väljakul Raadikut Halliku asemel.
Saaks vähemalt kaitselaua natukenegi stabiilsemaks.
Lollid pallikaotused ja otsustamatus rünnakul on siiski põhiline probleem
-
- Kasutaja
Vitali Liutych on teinud täna hea mängu vähemalt.
-
- Kasutaja
Nõustun. Peale Sokku, Veidemanni, Keeduse ja mööndustega Kurbase teevad ülejäänud väsimusest ja tabeli pingelise seisu tõttu lubamatult palju rumalaid otsuseid nii rünnakul kui kaitses.vaim564 kirjutas:Lollid pallikaotused ja otsustamatus rünnakul on siiski põhiline probleem
Einoh, nüüd pole enam midagi teha. Jõud said otsa ja mitte midagi enam ei õnnestu.
Lõpuks sai Reinar ikka linnapeaksRio kirjutas:Ma ei taha küll enda sõnu süüa aga hetkel näen ma väljakul Raadikut Halliku asemel.
Palju sellest kokkuvõttes abi on, Portugali peaks ikka ära võtma, niipalju pingutama.
-
- Kasutaja
Meeskond saab ikkagi pea püsti viimastele kodustele mängudele tulla. Kokkuvõttes jäädi Valgevene vastu +3-ga peale.
Pooled sõnad söön ära aga 12 ründelauda on ikka liiga palju.vaim564 kirjutas:Lõpuks sai Reinar ikka linnapeaksRio kirjutas:Ma ei taha küll enda sõnu süüa aga hetkel näen ma väljakul Raadikut Halliku asemel.
Palju sellest kokkuvõttes abi on, Portugali peaks ikka ära võtma, niipalju pingutama.
Uus Cramo mees sai vist Mürkalt näpunäiteid meie kohta.
Poola võitmine on nüüd kohustuslik, kui EM-ile tahetakse saada. Korvidevahe on meil nüüd -11.
Praegu tundub küll ka teiste gruppidega võrreldes, et ikkagi kahte võitu läheb vaja. Loota jääb, et kui Poolal on edasipääs kindel, siis kõik staarid eesotsas Lampega ei hakka Tallinna tulema, aga muidu näib, et meeskond hakkab vaikselt väsima. Ei maksa unustada, et viimased mängud on suudetud ka Portugalile kodus kaotada ja seda kahel korral järjest.
hmm, poola portugal mängu box scoori vaadates siis Lampe ei mängi. Pole üles antud. Tea kas antakse puhkust?
Kas ma olen ainuke, kes Kitsingu katetest aru ei saa. Enda varjule teeb neid ?
Valgevene võitis Poola vastu poolaja 34:28. Eesti jaoks iseenesest sellest mängust midagi ei sõltu, võit Poola üle on kohustuslik olenemata selle mängu tulemusest. Ainus asi on see, et kui Poolal jääb täna alagrupi võit kindlustamata, siis nad tulevad Tartusse täiega panema.
Viimati muutis Egert, 14 Sept 2016, 23:30, muudetud 1 kord kokku.
Niipalju sõltub, et Valgevene võidu korral võime ka kolmandaks jääda. Kuigi Portugal on neid võimeline kodus ka võitma ja siis tekib teoreetiline võimalus ka Eestil, kui võidetakse +15. Kindlam meie jaoks oleks muidugi Poola võit, siis äkki Lampe ei viitsi Tartusse sõita.Egert kirjutas:Valgevene võitis Poola vastu poolaja 34:28. Eesti jaoks iseenesest sellest mängust midagi ei sõltu, võit Poola üle on kohustuslik olenemata selle mängu tulemusest. Ainus asi on see, et kui Poolal jääb täna alagrupi võit kindlustamata, siis nad tulevad Tartusse täiega panema.