Darn right! Eelmine aasta ei õnnestunud ehk sel hooajal tehakse vigade parandusEgert kirjutas:Ega midagi, nüüd tuleb Magicu poolt olla.
Ookeani tagune liiga (NBA)
- Kalev4ever
- Kasutaja
Re: Ookeani tagune liiga (NBA)
Fear the prophet!
jee pidu:) Cavs on väljas:)
- kalevcramo
- Kasutaja
oleks mõlemad ebasümpaatsed tiimid boston ja cleveland väljas oleks tõsine pidu. Nüüd peab küll ühte õudust veel kannatama.
NBAs on kindel see et kindel pole mitte midagi, kes ennem seeirat oskas arvata et boston võidab 4-2
ei tea kas tuleb .. finaali kordus : magic vs lakers xD
täitsa võimalik. aga siiski arvan et ei tule. celtics võtab suure hurraaga ära seeria magicu vastu, mille nad said cavsi võidust. ja samuti, suns võtab lakersi vastu seeria ära. sunsi pink on parem kui lakersi oma. lakersil on pingilt võtta aint odom. sunsilt dragic, barbosa, frye-Soho kirjutas:ei tea kas tuleb .. finaali kordus : magic vs lakers xD
Kaska kirjutas:Celtic omab Cavsi maha 4:2 ehk siisAlex kirjutas:Vau. Väga julge avaldus sult Egert!Egert kirjutas:Selle seeria esimene ja viimane kaotus Cavsile siis
Neljandal mail see ennustus tehtus siis
Real Madrid C.F.
Manchester United FC
Manchester United FC
küll ma olen ikka tubli GO LAKERS
Nüüd kui Cavs väljas, siis hoian kindlalt pöialt Lakersile, aga arvan, et Sunsiga ka väga kerge ei tule.
BC KALEV/CRAMO
ma arvan et 4:0 Lakers võidab.Siimu kirjutas:Nüüd kui Cavs väljas, siis hoian kindlalt pöialt Lakersile, aga arvan, et Sunsiga ka väga kerge ei tule.
Suns võiks ikka Lakersile ära panna ja "rohelised" Magicule. Tuleks hea finaal ehk...
Real Madrid C.F.
Manchester United FC
Manchester United FC
Suns-Celtics oleks väga igav.
Maitse asi...(Ja selle üle ei vaielda...)
Real Madrid C.F.
Manchester United FC
Manchester United FC
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
See oleks just halvim variant. Staaridest jääb siis ainult Amar'e. Lakers-Magic teist aastat järjest oleks parim.Fixer kirjutas:Suns võiks ikka Lakersile ära panna ja "rohelised" Magicule. Tuleks hea finaal ehk...
Ma saan nüüd täiesti aru, miks ma sust täiesti teistmoodi arvan. Sinu allkirjast järeldub, et fännad minu jaoks kahte kõige ebasümpaatsemat ja rõvedamat tiimi üldse
Star-O-Meter'il oleks siiski Nash Amarest kaugel-kaugel ees.kasutaja123 kirjutas:See oleks just halvim variant. Staaridest jääb siis ainult Amar'e. Lakers-Magic teist aastat järjest oleks parim.Fixer kirjutas:Suns võiks ikka Lakersile ära panna ja "rohelised" Magicule. Tuleks hea finaal ehk...