Balti liiga 2008/09
- Kalev4ever
- Kasutaja
See on ikka see sama Rock, keda 90-date Kaleviga võrreldi hooaja alguses? :D
Viimati muutis Patrioot, 18 Okt 2008, 18:35, muudetud 1 kord kokku.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
- Kalev4ever
- Kasutaja
Mis ma nüüd halvasti ütlesin ? sa ütlesid, et Rock peab võitma, aga mina vastasin ,et ilmselt Rock ei võida no! ega ma pole öelnud, et nad ei võisk võita ! :Szero0 kirjutas:Jah, loodame, et teistel konkurentidel läheb hästi halvasti!!!!!! Eesti on nii suur ja meil on nii palju tugevaid korvpalli võistkondi, et teised peale oma lemmiku saadame sinna, kus päike ka ei paista, sa madalalaubaline.#7 kirjutas:ilmselt mitte.zero0 kirjutas:Rock peab võitma!!!
Kas sa väljendasid end nii, et nad ilmselt ei võida? Pigem väljendasid nii, et pigem nad ei peaks võitma#7 kirjutas:Mis ma nüüd halvasti ütlesin ? sa ütlesid, et Rock peab võitma, aga mina vastasin ,et ilmselt Rock ei võida no! ega ma pole öelnud, et nad ei võisk võita ! :Szero0 kirjutas:Jah, loodame, et teistel konkurentidel läheb hästi halvasti!!!!!! Eesti on nii suur ja meil on nii palju tugevaid korvpalli võistkondi, et teised peale oma lemmiku saadame sinna, kus päike ka ei paista, sa madalalaubaline.#7 kirjutas: ilmselt mitte.
Misiganes, nüüd on igaljuhul Rock selle mängu kaotanud, mis on suht hale. Mölisege ainlt Kalevi kallal koguaegu.zero0 kirjutas:Kas sa väljendasid end nii, et nad ilmselt ei võida? Pigem väljendasid nii, et pigem nad ei peaks võitma#7 kirjutas:Mis ma nüüd halvasti ütlesin ? sa ütlesid, et Rock peab võitma, aga mina vastasin ,et ilmselt Rock ei võida no! ega ma pole öelnud, et nad ei võisk võita ! :Szero0 kirjutas: Jah, loodame, et teistel konkurentidel läheb hästi halvasti!!!!!! Eesti on nii suur ja meil on nii palju tugevaid korvpalli võistkondi, et teised peale oma lemmiku saadame sinna, kus päike ka ei paista, sa madalalaubaline.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Rock kaotaski siis 76:80
EDIT: Sry vale lõpptulemuse pärast, muutsin ära.
EDIT: Sry vale lõpptulemuse pärast, muutsin ära.
Viimati muutis Kalev4ever, 18 Okt 2008, 18:49, muudetud 1 kord kokku.
Fear the prophet!