Oskusi oli mehel küll, tegi ilusaid liigutusi, kuid minu arvates ei sobinud ta lihtsalt ansamblisse - jäi liiga aeglaseks. Eile oli selgesti näha, et Dilys sobib Kullamäe skeemi ja meeskonnakaaslastega paremini kokku - kõik lähevad julgelt peale, tempo on mängus suhteliselt kõrge, kolmese joone taga palli ei patsutata.Kalevpoiss kirjutas:Pean ütlema, et mina ei suuda seda Dilyse vaimustust jagada. OK, saab korralikult hakkama aga sellest kui Kruus ütleb, et jumal tänatud, et Lukovic minema läks, saime palju kõvema mehe asemele, ma küll aru ei saa. Näiteks eurosarjas on Lukovici stats kahe mängu kohta parem kui Dilysel ja kui arvestada, et Lukovic tegi oma statsi kaotusmängudes, kus oli puudu Peciukevicius ning Dilys saabus siis, kui mäng juba hästi jooksis, siis seda enam tuleb seda hinnata. Loomulikult ei taha ma väita, et Lukovici oleks pidanud jõuga siin hoidma ja Dilys oleks paha mängija aga nüüd rääkida sellest, milline tohutu joppamine oli Lukovici minek ja Dilyse tulek ei ole kindlasti õige. Vähemalt minul on küll veel silmade ees, kuidas Lukovic Bamba ja Elegari tuju täiesti ära võttis. Kas Dilys suudab seda? Elame näeme.
Ühesõnaga, minu arvates meeskond toimib tervikuna paremini.
Ideaalis oleks näinud mõlemat meest meeskonnas, sest olgem ausad, Eichfuss jääb number nelja kohal ikka pisut nõrgaks, suuremate meeste vastu jääb hätta. Toomel on aga põlved pidevalt katki.